Koti Uutisia Laulajaa epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan

Laulajaa epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan

1

Ajatuspoliisi on kutsunut iskelmälaulaja Jösse Järvenpään kuulusteluihin epäiltynä “kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”. Poliisin mukaan Järvenpään suosituiksi tulleet isänmaalliset ja maahanmuuttovastaiset kappaleet ovat kiihottavia.

“Onhan tää nyt jumalauta, jos ei selkeistä yhteiskunnan epäkohdista saa mielipidettänsä tuoda julki. Varsinkin jos mielipiteet perustuu faktoihin. Kyllä mut on ainakin kasvatettu niin kotona kuin kadullakin puhumaan asioista suoraan ihan niiden oikeilla nimillä”, laulaja kommentoi rikosepäilyä Iltamakasiini-lehdelle.

Järvenpää ei kuitenkaan ole epäilyistä säikähtänyt vaan pitää ajatuspoliisia pilkkanaan, kuten kansallismielisen kuuluukin. “Mun mielestä tässä ei oo järjen häivääkään. Tää on jo niin absurdia, että mahtaa Kim Jong-uniakin jo huvittaa ihan homona”, hän sanoo.

Alla on esimerkkejä Jösse Järvenpään huumorilla höystetystä isänmaallisesta musiikista, jota on kaikkiaan julkaistu YouTubessa yli 160 kappaleen verran. Suosittelemme tukemaan ajatuspoliisin kohteeksi joutunutta laulajaa jakamalla hänen musiikkiaan uusille kuulijoille.

Lähde: Iltamakasiini

1 KOMMENTTI

  1. Näille biiseille on kyllä tullut hihiteltyä useamman kerran. Poliisille sen sijaan tulee hihiteltyä nykyään jo päivittäin. 😀

Comments are closed.