7 KOMMENTIT

 1. Antifasisteja, feministejä, hinttareita ja muuta sateenkaarisaastaa päässyt kuviin. On kyllä ihan klassisen näköisiä “hyvyyden esitaistelijoita” kuvissa. Naurussa pidättelemistä kun katselin noita ihmissaastojen kuvia.🙂

 2. Sodomiittena ja rotumuukalaisia, tuossa roskaväessä ei ole mitään vastusta, hienoa toimintaa PVL!

 3. Valemediassa oli aivan toisenlaiset kuvat. Ja tottakai tuttua itkua.

  Hienoa toimintaa ja varmaan aika monet rusinat paukkunu liberaaleilla. 88

 4. Kansallissosialistit ovat tyylikkäästi pukeutuneita, asiallisia ja asiansa osaavia.

  Siksi, tietenkin, rikollisia maanpettureiden silmissä. “Kunnon kansalainen” huutaa järjettömästi, ei kykene dialogiin, pukeutuu naiseksi, jos on mies ja mieheksi, jos on nainen. Pellen pukuun, jos on oppinut. “Kunnon kansalainen” joutuu itse halventamaan itsensä eliitin edessä ja näin hän antaa signaalin eliitille: “Olen kuuliainen orjasi ja teen tahtosi mukaan!”.

  Ns. poliitikot eivät kestä pienintäkään kritiikkiä, he hokevat “demokratiaa” ja “allas lika värde”, mutta todellisuudessa heidän missionsa on kieltää kaikki toisinajattelu, sillä he ovat eläneet maailmassa, jossa kukaan ei uskalla arvostella heitä. Heidän “demokratiansa” on puhdasta diktatuuria, tyyliin Neuvostoliito 2.0.

  Ja pölhö osa kansasta kulkee kuin zombie näiden robottien kannoilla ihastellen heitä siitä, että he pettävät oman kansansa.

  Ja kaiken yllä, koko ajan, 24/7, vaanii eliitin lakeija-armeija, ns. “toimittajat”, jotka työkseen valehtelevat ja demonisoivat oikeita ihmisiä.

  Kansallissosialismin kirkkaana palava soihtu loistaa onneksi tämän mustan tunnelin päässä ja valo voittaa pimeyden. Nämä demonit ajetaan vielä niihin koloihin, joista he esiin matelivat…

 5. Toistan saman, jonka jo useassa yhteydessä olen sanonut… On kohtuullisen turhaa tapella suvakkeja vastaan, sillä heillä ei ole rahtuakaan joustonvaraa, joten turha edes vaivautua. Tappelemalla alempia elämänmuotoja vastaan taas vieraannutetaan tavalliset ihmiset asiasta ja on riski, että alkaisivat jopa symppaamaan maahantunkeutujia.

  Kauhu ja pelko tulee viedä kansanedustajien, virkamiesten, poliisijohtajien ja -tarkastajien takapihoille. Tehdä Helsingistä helvetti poliittiselle- ja virkamieseliitille. Kun alkavat kylliksi pelätä itsensä ja perheidensä puolesta ja jokainen vastaan kävelevä hallintoalamainen on potentiaalinen uhka..niin eiköhän kurssi muutu Suomi-laivassakin. Nyt vaan tarvittaisiin useita Eugen 2.0 :a, joilla ei olisi menetettävää

 6. Komppaan Juha ällää; vajaatoimintaisten kanssa kärhämöinti osuu loppujen lopuksi omaan nilkkaan. Jos viisivuotias lyö (yrittää lyödä) niin täytyykö lyödä takaisin?

Comments are closed.