Koti Uutisia Kreikan kansallissosialistit parlamenttiin

Kreikan kansallissosialistit parlamenttiin

3

Kuva: Laittomia maahanmuuttajia pyrkimässä Kreikkaan

 

Kreikan poliittinen kartta koki parlamenttivaalien myötä suuria muutoksia, kun perinteiset valtapuolueet kokivat karvaan tappion. Kreikkalaisten tyytymättömyys maan heikkoon johtoon ja surkeaan taloudenhoitoon on lisännyt vaihtoehtoisten puolueiden suosiota. Kun konservatiivien ja sosialistien pääpuolueiden yhteenlaskettu ääniosuus oli ennen 80 prosenttia, on se enää vain 40 %.

Eniten huomiota on kuitenkin herättänyt kansallissosialistisen Kultainen Aamunkoitto (Chrysi Avgi) -puolueen nouseminen parlamenttiin- Ilta-Sanomat ehti jo leimata Kreikan tapahtumat “vihavaaleiksi”. Kansainvälinen lehdistö kutsui vaaleja Kreikan pimeäksi hetkeksi, ja mielipidevaikuttajat ovat pyrkineet estämään kansallissosialistien äänestämisen. Toimittajat ovat käärmeissään puolueen johtaja Nikolaos Michaloliakosille siksikin, ettei tämä ole julkisuudessa säästellyt sanojaan ruotiessaan valtamedian kansalle vihamielisiä asenteita. Kultaisen Aamunkoiton ryhdikäs ja suorasanainen asenne pelottaa syystäkin konsensuskulttuuriin jumiutuneita liberaaleja. Puolueen vastustajia myös ärsyttää se, etteivät Kultaisen Aamunkoiton aktivistit ole alistuneet militanttien kreikkalaisanarkistien väkivallalle, vaan he ovat vastanneet aina samalla mitalla takaisin. Kun lehdistö on paisutellut puolueen kannattajien väkivaltaista taustaa, on se samalla järjestelmällisesti jättänyt kertomatta maan antifasistien raa’asta ja provokatiivisesta toiminnasta.

Parlamenttiin päästäkseen puolueella tulee olla kolmen prosentin kannatus, mutta Kultainen Aamunkoitto yltää ovensuukyselyiden mukaan jopa 6–8 prosenttiin. Äänekkäin vastustus kansallissosialistien vaalimenestykselle ei tullut vasemmalta, vaan konservatiiviselta keskusta-oikeistolaiselta puoluejohtaja Antonis Samarasilta. Hänen mukaansa kansallissosialistit on eristettävä keinolla millä hyvänsä poliittisesta vallasta.

Kansallissosialistien kannatukseen myötävaikutti varmasti Kreikkaa vaivaavat miljoonat laittomat maahanmuuttajat, joille voimaton hallitus ei ole kyennyt tekemään mitään. Kultainen Aamunkoitto on luvannut tilaisuuden tullen perustaa mittavan turvallisuus- ja puolustusjärjestön suojelemaan etnisiä kreikkalaisia värillisiltä pakolaisvirroilta. Laittomat maahanmuuttajat ovat Kreikassa toisinaan jopa kantaväestöä paremmassa taloudellisessa tilanteessa, sillä valtio takaa heille monia ilmaisia palveluita.

Kultainen Aamunkoitto vaatii kuolemantuomiota huumekauppiaille ja autoritaarisempää valtiomallia. Se vaatii myös maan petollisia poliitikoita ja liikemiehiä viimein tilille rikoksistaan.

Kreikka on kansakuntana sirpaloitunut lukemattomiksi toisilleen vihamielisiksi alakulttuureiksi. Vasemmistoradikalismi ja punainen terrorismi ovat maassa arkipäivää. Pankkiirit ja valtaeliitti ovat pumpanneet valtion varat tyhjiin. EU aiheuttaa jatkuvasti ongelmia ja pyrkii puuttumaan kreikkalaisten päätöksentekoon. Kansallissosialisteja äänestäneet kokevatkin rakentavansa uutta, yhtenäisempää ja korruptiosta vapaata maata. Toivotamme Kultaiselle Aamunkoitolle ja kreikkalaisille onnea tehtävässä!

Aiheesta muualla:

Uusnatsit pääsevät Kreikan parlamenttiin

 

Golden Dawnin lehdistötilaisuus:

3 KOMMENTIT

 1. Lasikatto on särkynyt, enkä usko että Kultaisen Sarastuksen/Aamunkoiton epädemokraattinen eristäminen vallasta pitkään onnistuu. Ihmiset lakkaisivat lopullisesti luottamasta hokemaan “äänestämällä vaikutat” ja äänestämästä kun vaalitulosta ei otettaisi huomioon. Toimettomiksi kaikki ihmiset eivät silti jäisi vaan vaikuttaisivat kaduilla.

  Kultaisen Sarastuksen äänivoitto on pelkkä jäävuoren huippu, kansallissosialistisesti ajattelevia on vielä suurempi joukko, joka median luoman kuvan perusteella arasteli äänestää “pahoja” natseja.

 2. Hieno homma totta kai, että Golden Dawn pääsi parlamenttiin, mutta se arveluttaa, että saako Golden Dawn tavoitteensa läpi puolueena, kun järjestelmä tekee siitä mahdollisimman pitkän ja kivisen tien.

 3. Kreikassa asiat voi onnistua ja edetä. Heillä on omanarvontunnetta ja uskallusta ilmaista mielipiteensä toisin, kuin on Suomessa, jossa eriävät mielipiteet heti vaiennetaan ivaamalla tai helpolla kortilla – rasisti. Kortin saa vain jos on ”suvaitsevaisia” vastaan, jotka itse todellisuudessa ei halua kuunnella muita mielipiteitä.

  Tällä hetkellä maailman selviytymisen kannalta kolme isoa ”peikkoa” / asiaa. Suvaitsevaisuus, joka on antanut radikaaleille islamisteille mahdollisuuden päästä ”vihollis- yhteiskuntaan” sisälle, vaikuttamaan heikkoihin sitä kautta ja saamaan entistä enemmän valtaa näihin yksilöihin. Näiden vastavoimana ovat juutalaiset, jotka yhtä kaikki pitävät samalla lailla itseään muita parempana ja näkevät muut orjina omien toimiensa toteuttajana. He myös hallitsevat ja manipuloivat maailman päättäjiä (poliittisia) joko suoraan tai epäsuorasti. Ja kolmas asia myös liittyy näihin molempiin ryhmittymiin – nimittäin valta eri finanssilaitoksissa. Arabit tekevät sitä öljyn avulla ja juutalaiset Yhdysvaltojen naivilla tuella sotilaallisesti. Tähän vielä lisätään NWO-poppoo, joka osittain on samaa rahan ahnetta satusetiin uskojia, niin ei voi erehtyä, mitä tulee tapahtumaan hyvinkin nopeasti.

  Kiinteä arvokas omaisuus vedetään velkapapereilla ja arvottomilla vaihdonvälineillä (USD, EURO) tavallisen kansalaisen käsistä. Hieman isompi putsaus, kuin Suomen -90 luvun kotitekoinen varallisuuden uusjako.

  Päätä pystyyn, paska sakki pois Suomesta ja nykyinen poliittinen porukka valtakunnanoikeuteen.

Comments are closed.