Koti Uutisia Kotimaa Kokoomuksen Tere Sammallahti tuohtui kommunisminvastaisesta paidasta

Kokoomuksen Tere Sammallahti tuohtui kommunisminvastaisesta paidasta

6

Sosiaalisessa mediassa aktiivisesti esillä oleva kokoomusaktiivi Tere Sammallahti osoitti lauantai-iltana tuohtumustaan Perussuomalaisten nuorisojärjestön jäsenen päällä näkemästään kommunismia vastustavasta paidasta. Kokoomus on perinteisesti esiintynyt vaihtoehtona vasemmistolle.

Perussuomalaisten nuorisojärjestön Satakunnan piirijärjestö valitsi lauantaina uuden hallituksen itselleen. Paikalla otetussa kuvassa yhdellä jäsenistä on päällään t-paita, jossa ilmaistaan kantajansa näkemys kommunismista. Sanomattakin selvää lienee, että vasemmistolaiset älypuhelinaktivistit tuohtuivat paidasta aivan yhtä paljon kuin he tuohtuvat mistä tahansa mitä heidän “äärioikeistolaiseksi” leimaamansa henkilöt tekevät. Hieman yllättävämpää oli kuitenkin Kokoomuksen näkyvän jäsenen tuohtumus asiasta.

Sammallahti on aikaisemmin julkaissut Youtube-kanavallaan sosialismia kritisoivan videon, jossa kotiläksynsä tekemättä jättänyt Youtube-tähti sekoittaa kommunismin ja kansallissosialismin toisiinsa ymmärtämättä näiden olevan kaksi erilaista talousjärjestelmää sosialismi-termistä huolimatta.

Nyt poliittisia irtopisteitä Twitterin vasemmistolaisilta hakeva Sammallahti kuitenkin esittää tuohtuvansa kilpailevaan puolueeseen kuuluvan henkilön kommunismin vastaisuudesta ikään kuin tämä tulisi hänelle tai kenellekään muulle yllätyksenä:

Miksi ylitulkita pöytäseurueiden koostumuksia, kun ihan konkretiaakin on tarjolla? @satapsnuoret hallituksen kuvassa herralla on avoimesti äärinationalismiin viittaava RAC-paita päällä. Persunuorten uskottavuus lähenee absoluuttista nollapistettä.

Oikeistolaiseksi liberaaliksi ja vapausaatteen kannattajaksi itseään kuvaileva Sammallahti on viimeaikoina hyökännyt yhä enemmän oman puolueensa suurinta kilpailijaa Perussuomalaisia vastaan nostaen esille tämän nuorisojärjestön “uskottavuuden puutetta” mielistelemällä marxisteja.

Lähde: Twitter

6 KOMMENTIT

 1. Kokoomus on muuttunut kommunistisen EU:n myötä kommunistipuolueeksi, joten kommunistin tuohtuminen kommunismin vastaisesta paidasta oli johdonmukaista. Juuri enempää johdonmukaisuuksia kommunistien toimista en löydä.

  • Kokoomus EI OLE MUUTTUNUT! Se on yhä sama kuin silloin kun presidentti Urho Kekkonen varoitti että sitä ei MISSÄÄN NIMESSÄ pidä päästää määräämään tämän maan asioista.

   Kokoomus on nyt vaan riisunut lampaan vaatteita yltään. Alla oleva sitaatti on Kokoomuksen ylimmän johdon yksi ohjemuora siinä miten rosvota kansoilta, passivoimalla vastarinta:

   Ultimately, that is it. WE backed down and allow the jews to do this. Why dont we gang up on them, and sue them for Bolshevik Revolution and the 30-40 million Holocaust that the jews killed in Russia? Demand the Czar’s gold be returned. Sue the intl jewish bankers for all the looting of churches, Xtian art, gold, property etc and demand the bolshevik bankers decendents REPAY it to Xtian jews.
   Do ALL the things the jews have done and flip it on them. REPARATIONS for Balfour Declaration lies, sue over the Fed Reserve swindle, sue jewish media over fake Iraq WMDs, start class action lawsuits against them for defamation via their relentless smears of ‘denier’ ‘antisemite’ etc.
   Jews win not because they’re better or smarter but because we are so PASSIVE and they rarely face any opposition.

 2. Yhteiskunnan tarjoamat rakenteet luovat edellytyksiä vapautta ja kansalaisoikeuksia tukeville juridisille rakenteille ja niiden ylläpitämiselle. Sitten tällaisissa yhteiskunnissa ennen pitkää syntyy ihmisiä jotka alkavat puhua siitä, miten yhteiskunta rajoittaa vapauksia ja kansalaisoikeuksia ja tarvitaan äärimmäinen tavalla tai toisella liberaalin ideologian mukaan toimiva maailma jossa kaikenlaiset valtiollisen järjestäytymisen ideologiat ovat samaa pahaa ilkeyttä ja kaikki väkivaltakoneisto on tuomittavaa. Heidän mielestään luonnossa näet vallitsee taivaallinen paratiisi ilman väkivaltaa.

 3. Kokoomus, demarit, keskusta, suomenruotsalaiset ja vasemmisto-vihreat ajavat samaa keskushallintoista yhteiskuntaa, jota johdetaan Brysselista. Yhteiskuntaa, joka on kuin yritys ja kansalla, joka on sekarotuinen, kuten koko EU:ssa. Kansallismieliset tahtovat Suomea suomalaisten omaksi kotimaaksi. Kokoomus ei ole kansallismielinen, vaan uskoo monikulttuuriseen EU:hun. Moderni SKP.

 4. kokoomus(porvaristo}) on sitä mitä hitler sanoi sen olevankin, täynä munattomia idiootteja joita kiinnostaa vaan massi

Comments are closed.