Koti Uutisia Kotimaa KHO kielsi saamelaiskäräjiltä rotusyrjinnän – juutalainen “ihmisoikeusprofessori” raivostui

KHO kielsi saamelaiskäräjiltä rotusyrjinnän – juutalainen “ihmisoikeusprofessori” raivostui

5

Kulttuurimarxistit ovat Suomessa alkaneet viime vuosina käyttää saamelaisia samanlaisena poliittisena keppihevosena kuin Amerikan liberaalit käyttävät intiaaneja tai Australian liberaalit aboriginaaleja. Kulttuurimarxistit ovat puolustaneet kiivaasti esimerkiksi saamelaisten “oikeutta” harjoittaa syntyperään pohjautuvaa syrjintää saamelaiskäräjillä.

Nostamalla saamelaiset politiikkansa keppihevoseksi kulttuurimarxistit pyrkivät rapauttamaan ei-saamelaisten valkoisten suomalaisten asemaa. Kulttuurimarxistien mukaan saamelaiset täytyy nostaa poliittisten erivapauksien avulla kunniakansalaisten asemaan, jolloin ei-saamelaiset valkoiset suomalaiset jäävät toisen luokan kansalaisiksi.

Tärkein erivapauskysymys liittyy kansalaisuuden määrittelyyn ja rotuerotteluun. Kulttuurimarxistien mukaan ei ole olemassa aitoa valkoista suomalaisuutta, minkä vuoksi heidän mielestään on oikein, että esimerkiksi afrikkalaiset ja arabit voivat nousta hallitukseen päättämään suomalaisten asioista. Sen sijaan saamelaisilla on kulttuurimarxistien mielestä oikeus ja jopa velvollisuus sulkea syntyperältään “epäpuhtaat” ihmiset vallankäytön ulkopuolelle.

Korkein hallinto-oikeus (KHO) vahvisti hiljattain, ettei saamelaiskäräjillä ollut oikeutta sulkea tiettyjä ehdokkaita vaaliluettelon ulkopuolelle näiden syntyperän perusteella. KHO:n mukaan ehdokkaat olivat “kokonaisarvion” perusteella saamelaisia. Sen sijaan saamelaiskäräjät väitti, etteivät kyseiset ehdokkaat täyttäneet yhtään “objektiivista” saamelaisuuden kriteeriä.

KHO ei sinänsä vastustanut ihmisten rajaamista saamelaiskäräjien ulkopuolelle heidän syntyperänsä perusteella. Riita perustui siihen, että KHO:n syntyperävaatimukset olivat huomattavasti löysemmät kuin saamelaiskäräjien omat vaatimukset.

Muun muassa juutalainen “ihmisoikeusprofessori” Martin Scheinin raivostui KHO:n päätöksestä ja julisti, että oikeus on “työntänyt saamelaiset bussin alle”. Ilmeisesti juutalainen professori ei tiennyt, että saamelaisuus on sosiaalinen konstruktio. Mikäli yhteiskunta väittää, että afrikkalaisesta tulee “suomalainen” ja miehestä “nainen” pelkän ilmoituksen perusteella, miten voisimme vaatia “objektiivisia” kriteerejä saamelaisuudelle? Eikö se olisi rasismia?

Lähteet: Twitter, Kaleva, KHO

5 KOMMENTIT

  1. Kuvassa Peteliuksen Pirkka-Pekka, joka tunnetaan useista jopa “rasistisista” rooleista, nykyään toimii kulttuurimarxistien riveissä Vihreiden kansanedustajana, onko hieman tekopyhä pyrkyri?

  2. Italiassa ökykartanossa asuva, juutalainen Martin Scheinin esti aikoinaan vakavia rikoksia tehneiden somalien karkottamisen Somaliaan. Tästä kehkeytyi käytäntö, jonka vuoksi rikollisten siirtolaisten karkoitus on tehty näiden YK:n leivissä olevien “paholaisen asianajajien” toimesta liki mahdottomaksi. Myöhemmin Scheinin vaati somalimerirosvojen raahaamista Eurooppan oikeusistuimiin tuomittavaksi (jotta terroristit saavat oikeudenmukaisen tuomion). Mikä politiikka ikinä horjuttaa valkoisten valtioiden vakautta, sitä nämä rotat ajavat.

    Mikä saa nämä valitun kansan edustajat vihaamaan valkoisia niin paljon, että vuosisata toisen perään on murennettava valkoiset yhteiskunnat niiden sisältä käsin? Täytyy olla jotain sielussa asti vialla, jotta voi oikeuttaa tällaisen käytöksen itselleen ja vieläpä vedota oikeustoimilla, mikäli valkoinen sattuu vastustamaan omaa kansanmurhaansa.

    Nyt Scheinin vaatii terroristinaisia ISIS-leiriltä Suomeen.
    https://yle.fi/uutiset/3-10871010

  3. kaikki pulttibois sketsihahmot ja käsikirjoitus on aake kallialan kynästä Petelius vain näytteli.

Comments are closed.