Koti Uutisia Ulkomaat Kekseliäs trollauskampanja USA:ssa

Kekseliäs trollauskampanja USA:ssa

8

Yhdusvaltain Massachusettsissa joku toistaiseksi tuntematon taho keksi mielenkiintoisen tavan aiheuttaa hämmennystä niin sanottujen suvaitsevaisten keskuudessa. Winchesterin kaupungissa levitettiin teippaamalla julkisille paikoille julisteita, joissa luki yksinkertainen teksti ”Islam on oikeassa naisten suhteen”.

Tämä on aiheuttanut pienen dilemman kaupungin suvaitsevaistossa, jonka mielestä kyse on ”häiritsevästä vihapuheesta”, mutta eivät ole varmoja, onko uhreina muslimit vai naiset.

8 KOMMENTIT

 1. Tuo on erinomainen juttu. Suomeksi se parhainten, Islam tekee hyvää naisille.

  Levitetään A4:sia ja painetaan pieniä tarroja.

  • Voisiko ajatella jopa: “Islam on hyväksi naisille”

   Nyt hieromaan älynystyröitä, onko jäänyt huomaamatta muita yksinkertaisen nerokkaita paradokseja, joilla katkaista otsaverisuoni kansanvihollisilta.

 2. nerokasta xD kerrassaan nerokasta xD jos he kieltävät ettei islam teekkään hyvää naisille, he antavat ilmi että islam on huonoksi, jos taas he eivät tee mitään, he ovat samaa mieltä islamistien kanssa eikä sekään käy!!! XD

  • Afrikkalainen katulynkkaus raiskaajalle/varkaalle à la necklacing on kyllä sellainen asia, josta meidänkin tulisi ottaa oppia. Täällä rikolliset laitetaan viiden tähden hotelliin, jossa omassa sellissä on kaapeli-TV jne.

   Katsokaa vaikkapa Bestgore.com-sivustolta millaista jälkeä tulee etelä- tai väli-Amerikassa, kun syttyy vankilakapina. Hurjaa touhua. Paikka muuttuu teurastamoksi (juuri vähän aikaa sitten tapettiin 40 eräässä maassa) ja siellä pelataan jalkapalloa jonkun päällä. Fudiskulttuurihan on tunnetusti kova noissa maissa…

  • Pian pellenenät ja sateenkaariviitat lentävät minareettitornista alas Suomi-Funlandissakin?

Comments are closed.