Koti Aktivismiraportit Katuaktivismia Jyväskylässä – video lisätty!

Katuaktivismia Jyväskylässä – video lisätty!

5

nr2014_0

2.8. Suomen Vastarintaliikkeen aktivisteja kokoontui jälleen Jyväskylään tiedottamaan rallikansaa liikkeen toiminnasta. Päivän aikana aktivistit jalkautuivat Neste Oil Rallya seuraamaan tulleiden ihmisten joukkoon eri puolille kaupunkia. Parin tunnin aikana aktivistit jakoivat lähes tuhat lentolehtistä sekä nostivat liikkeen banderollin esille rallien huoltoalueen läheisyydessä ja ydinkeskustan tuntumassa.

nr2014_1

nr2014_2

nr2014_3
Ensin kävelykadulla ja myöhemmin huoltoalueen läheisyydessä jaetussa lentolehtisessä muistutettiin kansallismielisyyden merkityksestä myös urheilujuhlan ulkopuolella. Viesti tuntui sopivan suomalaisia rallikuskeja kannustavien ihmisten ajatusmaailmaan, ja paria humalaista anarkistia lukuun ottamatta keskustelu pysyikin positiivisena.

nr2014_4

nr2014_5

Aurinkoinen päivä oli kaikin puolin onnistunut. Erityisen suuret kiitokset ansaitsee eräs kadulla keskustelemaan tullut henkilö, joka halusi tukea toimintaamme hyvin avokätisesti. Jyväskylän aktivistiryhmä kiittää kaikkia mukana olleita!

nr2014_6

5 KOMMENTIT

  1. Aivan loistava oivallus tavoittaa suuri joukko ihmisiä. Vaikka tiesin että Jyväskylän ralli oli menossa niin aurinko oli varmaan pehmentänyt aivot kun ei moinen edes käynyt mielessä. Mutta näinhän se menee. Kun tarpeeksi moni tuumii ja vaikuttaa asioihin, lopputulos on erinomainen.

Comments are closed.