Koti Uutisia Ulkomaat Kansallismielinen nousi pienen saksalaiskunnan valtuustojohtajaksi

Kansallismielinen nousi pienen saksalaiskunnan valtuustojohtajaksi

4
Stefan Jagsch.

Pienen, 2500 asukkaan, saksalaiskunnan valtuustojohtajaksi nousi viime viikon torstaina kansallismielisen NPD-puolueen poliitikko Stefan Jagsch. Valtamedia kutsuu Jagschia sekä hänen edustamaansa puoluetta ”uusnatsistiseksi” sekä ”Hitlerin perilliseksi.”

Jagsch pääsi nousemaan johtoon, sillä kukaan muu ei hakenut paikkaa. Nyt tapahtuma on noussut valtakunnalliseksi uutiseksi. Kristillisdemokraattisen CDU-puolueen puheenjohtaja Annegret Kramp-Karrenbauer on vaatinut valinnan peruuttamista. Valinta tapahtui normaalin demokraattisen valintaprosessin mukaan, mutta jostain syystä Kramp-Karrenbauer ei tätä hyväksy.

Paikalliset puoluetta vastustavatkin henkilöt kuvaavat Jagschia ”erittäin mukavaksi” ihmiseksi. ”Ongelma on, että Jagsch on erittäin mukava ihminen, joka kuuluu väärään puolueeseen”, totesi eräs henkilö Reutersille. ”Minulla ole ollut mitään ongelmia hänen kanssaan”, kommentoi taas SDP:n kuuluva Ali Riza Agdas.

NPD-puoluetta on yritetty kieltää aikaisemmin oikeudessa, mutta kielto ei ole mennyt läpi.

Lähde: HS

4 KOMMENTIT

  1. Edes demokratian mahtavuutta ylistävät ihmiset eivät usko demokratiaan enää sen jälkeen, kun demokratia toimii “väärin” eli väärät mielipiteet saavat jalansijaa. Ja samalla he sössöttävät toiseen suuntaan, kuinka “äärioikeisto” on demokratian vastainen liike.

  2. Mikähän älynväläys on se olettamus, että kansallissosialistisesti ajattelevat eivät olisi mukavia ihmisiä? Hehän juuri haluavat ihmisten parasta.

    Ja sitä paitsi pinnallinen “mukavuus” ei aina kerro ihmisen sisäisestä tasosta. Esim. Anne Berner on erittäin mukavan oloinen, pehmeäpuheinen ja hymyilevä, mutta on silti tehnyt erittäin tuhoisaa politiikkaa. Samoin Sipilä, niin höppön töppön mukava setämies että, mutta todellinen tuholainen sisältä.

    • No se olettamus, että (((Spielbergin))) elokuvissakin natsit on aina ilkeitä. Niin ei natsi voi silloin olla mukava.

      Tosin itse tunnen vaikka kuinka paljon ihmisille ja eläimille mukavia kansallissosialisteja.

  3. Tästä se alkaa, kansallissosialismi tulee koko eurooppaan ja EU:n orjuuttamat valtiot vapautuvat.

Comments are closed.