Koti Uutisia Kansallismielinen konsertti Etelä-Suomessa lauantaina – myös Kadulle.com paikalla!

Kansallismielinen konsertti Etelä-Suomessa lauantaina – myös Kadulle.com paikalla!

4

Etelä-Suomessa järjestetään kansallismielinen konsertti lauantaina. Konsertissa soittavat RAC-yhtyeet Sniper, Vapaudenristi sekä Pylvanainen.

Pylvanainen on melko tuore bändi suomalaisessa kansallismielisessä musiikkiskenessä, mutta se on ehtinyt jo julkaista useamman levyn. Yhtyeen soundia on kuvattu kansallismieliseksi Klamydiaksi pirteällä mutta isänmaallisella otteellaan. Pylvanainen soittaa nyt ensimmäisen konserttinsa Etelä-Suomessa. Aikaisemmin he ovat esiintyneet Keski-Suomessa ja Tampereella.

Vapaudenristi on julkaissut ensimmäisen demonsa jo kymmenen vuotta sitten, mutta konsertteja he eivät ole soittaneet yhtä pitkään. Kuitenkin viime vuosina bändi on soittanut konsertteja pitkin Suomea yhdistäen samalla useiden musiikkityylien ystäviä saman katon alle konserteissa. Erityisesti yhtyeen lyriikoita on kehuttu musiikin ystävien keskuudessa. Runollisia mutta radikaalin poliittisia sanoituksia voi kuulla myös tällä kertaa Vapaudenristin esiintyessä.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä konsertissa esiintyy yksi Suomen pitkäikäisimmistä kansallismielisistä yhtyeistä, kun lavalle astuu melko harvoin etenkään Suomessa konsertteja soittava Sniper. Bändi on perustettu jo 1990-luvun puolella, ja se on julkaissut vinon pinon levyjä. Koska yhtye konsertoi sen verran harvoin, voi tätä mahdollisuutta pitää lähestulkoon kerran elämässä -tyyppisenä kokemuksena, joten suosittelemme faneja tulemaan paikalle. Joitakin bändin suomenkielisiä kappaleita on kuunneltu YouTubessakin yli puoli miljoonaa kertaa, joten sen vaikutusta suomalaiseen kansallismielisyyteen ei tule väheksyä.

Konsertin järjestäjät suosittelevat “kysymään kaverilta”, mikäli tahdotte tulla paikalle. Sisäänpääsy maksaa 15 euroa.

Paikalla on myös Kadulle.com-kaupan myyntipöytä. Pöydällä tullaan myymään vaatteita, musiikkia sekä ainakin Taisteluni-kirjaa. Myös ennakkotilaaminen ilman postimaksuja on mahdollista, mikäli tahdotte saada pakettinne paikan päälle toimitettuna. Tässä tapauksessa rahojen tulee näkyä kaupan tilillä viimeistään torstaina. Voitte tutustua kaupan valikoimaan osoitteessa Kadulle.com. Varatkaa käteistä mukaan, mikäli tahdotte asioida kaupan pöydällä.

4 KOMMENTIT

  1. Nähdään konsertissa! Sniper oli ensimmäinen kansallismielinen bändi johon tutustuin joskus esiteininä.

Comments are closed.