Koti Uutisia Kotimaa Kaksi nuorta miestä oli kuolla huumeisiin Porissa

Kaksi nuorta miestä oli kuolla huumeisiin Porissa

5

Kaksi parikymmentä vuotta vanhaa miestä oli lähellä kuolla huumeisiin poliisin putkassa Porissa. Vartijat olivat tarkastuskierroksellaan huomanneet, kuinka toinen miehistä korahteli eikä hengittänyt. Hänen sydämensä oli myös pysähtynyt.

Vartijat elvyttivät miestä ja kutsuivat ambulanssin paikalle. Ambulanssin saavuttua vartijat huomasivat myös toisen miehen menettäneen tajuntansa. Paikalla olevan ambulanssin henkilökunta aloitti molempien elvytyksen.

Poliisin alustavien tietojen mukaan miehet olivat sekoittaneet eri huumausaineita. He olivat käyttäneet ainakin lääkkeitä, ekstaasia ja muita huumausaineita.

Lähde: Yle

5 KOMMENTIT

  1. Jos ei oltaisi oltu putkassa niin niiden olisi voinut antaa kuolla. Putkassa vartijat vain saisivat hirvittävät sytteet ihmissaastan kuolemista. Toisaalta, toivon että niille jää täsä kerrasta kunnon aivovauriot. Ovat esimerkkinä muille ja muistutuksena vanhemmille leväperäisestä kasvatuksesta.

    • Mutta on tuo silti vaarallista jättää ihmisiä putkaan. Kyllähän he näkivät missä kunnossa äijät ovat. Sairaalaan tuollaiset kuolevat. Putkaan ei kannata Suomessa joutua: et saa edes reseptilääkkeitä mukaan sinne. Petturikyttiä ei kiinnosta. Sinne on moni kuollut tämänkin takia.

  2. Arvot on kohdillaan toisten tyyppien vanhemmilla: Mieluummin narkkari ja nolla kuin kunnollinen natsi. Hyvin menee hei! Äkkiseltään ajattelin että Porin Antifa menetti 2 jäsentään.

    • Ja sitten vielä jotkut valopäät ajavat huumeiden laillistamista. Miksi? Jotta saataisiin aikaan kunnon skaba alkoholi- ja huumeperäisten kuolemien välille ja terveydenhuollolle lisää töitä? Ai niin, pitäähän matujen bisneksiä tukea…

Comments are closed.