Koti Uutisia Kotimaa Jyväskylän kaupunginvaltuutetut kritisoivat Pride-tapahtumaa

Jyväskylän kaupunginvaltuutetut kritisoivat Pride-tapahtumaa

6

Kuusi jyväskyläläistä kaupunginvaltuutettua kirjoittivat mielipideartikkelin, jossa suhtauduttiin kriittisesti Pride-viikkoon Jyväskylässä. Valtuutetut nostavat esille Priden vahvan politisoitumisen ja siihen liittyvät ristiriidat. Kyseessähän ei ole vain ”rakkautta kaikille” -tapahtuma, vaikka näin järjestäjät väittävätkin. Kritiikkiä sai osakseen myös kaupunginjohtaja Timo Koivisto. Koivisto itse ilmoittautui Priden suojelijaksi.

Mielipidekirjoituksen takana ovat valtuutetut Marika Visakorpi, Tomi Kuosmanen, Kati-Erika Timperi, Heidi Rentola, Johanna Karjula ja Tapani Mäki. Valtuutetut edustavat Perussuomalaisia, Keskustaa, Kokoomusta ja Kristillisdemokraatteja.

Keskisuomalaisen sivulla uutisen lopussa on äänestys, josta käy ilmi, että Keskisuomalaisenkaan lukijat eivät pidä oikeana liputtaa seksuaalipoikkeamien ja pedofilian normalisoinnin puolesta kaupungintalolla.

Mielipidekirjoituksen kokonaisuudessaan voi lukea tästä linkistä. https://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitus/Kaupungin-osallistumistapoja-tapahtumiin-on-syyt%C3%A4-pohtia/1429125

Lähde: KSML

6 KOMMENTIT

  1. 6 varteenotettavaa ehdokasta joilla on jalat maassa ja tolkun järki, pidettävä mielessä seuraavissa kunnallisvaaleissa.

  2. Mäki on joutunut välillä ennenkin törkeiden vihapuhehyökkäysten kohteeksi esim puolustettuaan lastenoikeuksia normaaliin perhe-elämään.

  3. ihan oikeen tämä kansa on niin vitun palli naama aivokuollutta paska sakkia että pitää kuolla vähintää 3 miljoonaa pois että saastasta pääsee eroon!!

  4. “Pride” on sairaus. Se tulee kitkeä pois tästä maasta. En tarkoita tällä “normaaleja” homoja ja lesboja. Tunnen sellaisia (wanhan koulun h-seksuaaleja) ja ovat mukavia ihmisiä, joiden kanssa on tullut vietettyä aikaa ja tehtyä töitä.

Comments are closed.