Koti Uutisia Juutalaiskongressin johtaja tuomitsee eurooppalaisen kansallismielisyyden

Juutalaiskongressin johtaja tuomitsee eurooppalaisen kansallismielisyyden

6

UK_Moshe_Kantor

Euroopan juutalaiskongressin (EJC) puheenjohtaja Moshe Kantor on tuominnut kovin sanoin kaikki, jotka vastustavat Euroopan ei-valkoista invaasiota “vihan ja suvaitsemattomuuden” levittäjinä. Kantor erityisesti nimesi Saksan AfD:n, Slovakian kansanpuolueen, Unkarin Jobbikin, Kreikan Kultaisen aamunkoiton, Ranskan Kansallisen rintaman ja Amerikan Donald Trumpin.

Kirjoituksessaan Newsweek-lehdelle otsikolla “Äärioikeiston nousu uhkaa rauhaa mantereella – kysy vaikka juutalaisilta” Kantor kertoo, että juutalaiset katselevat äärioikeiston nousua “hermostuneina”. Kantorin mukaan “kansallinen keskustelukulttuuri on eittämättä kääntynyt oikealle, ja saksalainen agenda on uudelleen keskittymässä toimintatapoihin, jotka vain levittävät vihaa ja suvaitsemattomuutta”. Tämä “suuri muutos” merkitsee Kantorin mukaan “huolestuttavaa irtautumista sodanjälkeisestä Euroopasta, jota juutalaiset rakensivat sellaisella vaivalla”.

Kantor ja EJC kannattavat tietysti vahvaa rajojen valvontaa ja tiukkaa rotuun perustuvaa kartoitusta maahanpyrkijöille, mutta vain Israelissa – Euroopassa tämä on “vihaa ja suvaitsemattomuutta”.

Lähde: The New Observer

6 KOMMENTIT

  • Tiina tässä kysymyksessä erehtyy ja pahasti. Yhtä hyvin ja samalla logiikalla syöpäkasvainta voisi sanoa menestyjäksi – sehän osaa käyttää isäntäelimistön resursseja omaan kasvuun. Miksi tyhmä käsi ei ohjaa verta itsellee, miksi jalka ei ime ravinteita vatsasta? – tyhmät elimet eivät revi itselleen resursseja muista elimistön elimisä ja siksi eivät ole menestyjiä kuten syöpäkasvain! /sarc

   Toinen asia meni Tiinalta pimentoon – miten armottomasti juutalaiset kohtelevat tyhmiä goyimeja. Venäjällä juutalaiset junailivat vallankumouksen ja neuvostovallan, joka surmasi kymmeniä miljooneja. Toisessa maailmansodassa sama taho onnistui menestykkäästi:
   a) tuhoamaan Saksan, jonka esimerkki voisi tuhota juutalaisten vuosituhansien rahanvaihto ja koronkiskonta ponnistukset
   b) pakottamaan melkein koko maailma Bretton-Wood dollareihin
   c) perustamaan Israelin
   d) velkaannuttamaan koko maailma fiat-rahoilla
   e) tuhoamaan goyimien yhteiskunnat kulttuurimarxilaisilla meemeillä ja rotusekoittamalla geenejä.
   Siis saavuttamaan triumfaalista riemuvoittoa – sillä hinnalla että taas kymmeniä miljooneja goyimeja sai surmansa, muut sadat miljoonat kärsivät, ja jos tämä jatkuu niin ihmiskunta on lopullisesti tuhottu. Siis kun Tiina sanoo, että muidenkin tulee olla samanlaisia jotta menestyä, hän ei miettinyt asiaa loppuun.
   Kyllä, siinä on pointti, mitä meidän goyimien tulee oppia juutalaisilta: solidarisuus omia kohtaan, rationalisuus, jääkylmä armottomuus vihollisiamme kohtaan, uskominen omaan absoluuttiseen ylemmyyteen, kollektivismi, ja ennen kaikkea ymmärtäminen että kaikki perustuu vereen, biologiaan, rotuun. Näissä kysymyksissä meidän kyllä tulee ottaa mallia juutalaisilta, jotta meillä olisi mahdollisuus menestyä tai edes selviytyä hengissä.
   Tästä erimielisyydestä huolimatta, mielestäni Tiina Wiik ja Junes Lokka tekevät arvoikasta käytännön työta – he taistelevat globalismia vastaan.

 1. Koukkunokat saavat toivoa mitä lystäävät. Heidät kyllä potkitaan Euroopasta pois, kuten aina ennenkin on lopulta käynyt.

  • “Judeo-Christian tradition” — Tuollainen ei ole mahdollista, sillä juutalaisuus ja kristinusko ovat toistensa vastakohtia.

   “It is a day to bake funny shaped cookies, to consume “energized” beverages, to mock our institutions and traditions. We are encouraged to make rude noises when the name of a certain evil character is mentioned.”

   Hassunmuotosia keksejä ja jotakin outoja juomia? Mitä ihmettä… Kuka tuo paha henkilö on: Jeesus vai Hitler, kenties?

Comments are closed.