Koti Uutisia Juutalaiset innoissaan Hoferin häviöstä

Juutalaiset innoissaan Hoferin häviöstä

3
Pinchas Goldschmidt, Norbert Hofer ja Jonathan Arkush.

Eurooppalaisten rabbien konferenssin johtaja ja brittiläisten juutalaisten edustajain neuvosto eivät hukanneet aikaa ilmaistessaan riemunsa Norbert Hoferin niukan tappion johdosta Itävallan presidentinvaaleissa.

The Jewish Chroniclen artikkelin mukaan ylirabbi Goldschmidt, eurooppalaisten rabbien konferenssin johtaja, sanoi: “Haluamme onnitella Van der Belleniä voiton johdosta Itävallan presidentinvaaleissa. Tämä on selvä merkki siitä, että Eurooppa alkaa tajuta vihan ja pelon politiikan olevan väärä ratkaisu mantereen moniin ongelmiin.”

Brittiläisten juutalaisten edustajain neuvoston johtaja Jonathan Arkush onnitteli myös Van der Belleniä ja sanoi: “Organisaatiomme tahtoo ilmoittaa syvän huolemme Norbert Hoferin ja vapauspuolueen kannatuslukemien johdosta. Hoferilla ja vapauspuolueella on syvästi huolestuttavia yhteyksiä pahamaineisiin ryhmiin Itävallan yhteiskunnassa […]. Hän on käyttänyt natsiajasta muistuttavaa kieltä, ollut suosiollinen äärioikeistolaiselle medialle ja kantanut myös asetta vastauksena pakolaiskriisiin.”

Molemmat juutalaiset organisaatiot ja näiden edustajat kannattavat kuitenkin Israelissa vahvempaa rajakontrollia kuin mitä Hofer on ehdottanut Itävaltaan.

Lähde: The New Observer

3 KOMMENTIT

  1. Totta kai ne on innoissaan kun vaalivilpillä saivat nipin napin estettyä Hoferin voiton.

  2. Kyllä ne siitä Hoferistkin olisivat tykänneet. Valeoppositiota nuo sionistiset mamutuskriittiset ovat. Ehkä jopa kommunisteja varllisempia kansallissosialisteille ja aidoille tyypeille. Pian näemme, mitä esim Soinin kööri saa aikaan.

  3. Sionistiäpärät haluavat maailmanvallan ja jokainen terveillä porvarillisilla arvoilla varustettu ihminen on vihollinen, joka niiden on lyötävä.

Comments are closed.