Koti Uutisia Rikos Juutalainen teki rahaa murtamalla luita ja viemällä vakuutusrahat – vältti tuomion pakenemalla...

Juutalainen teki rahaa murtamalla luita ja viemällä vakuutusrahat – vältti tuomion pakenemalla Israeliin

4
Federico Schiber.

Juutalainen lakimies, Federico Schiber tienasi rahaa Argentiinassa todella julmalla tavalla: Hänen rikollisjenginsä etsi taloudellisessa ahdingossa olevia naisia, mursivat heiltä luita ja lavastivat vahingot onnettomuudeksi. Suurin osa naisten saamista vakuutusrahoista päätyi Schiberin taskuihin.

Jengin jäsenet norkoilivat maan pääkaupungin Buenos Airesin köyhissä lähiöissä etsien sopivia ”ehdokkaita”, joiden kanssa he sitten järjestivät tapaamisen toimintaa organisoineen Schiberin kanssa. Idea toiminalle tuli alun perin Federicon isältä, Hugo Schiberiltä ja hän olikin siinä mukana, hierarkiassa heti seuraavana poikansa jälkeen.

Hugo Schiber.

Valmistellessaan ”onnettomuuden” jengi vei uhrinsa syrjäiselle alueelle, piikittivät häneen kipulääkettä ja sitten murskasivat rautatangoilla hänen raajojaan, eivätkä lopettaneet vaikka jos uhrit tulivatkin toisiin aatoksiin ja anelivat armoa. He myös tekivät heille pahempaa vahinkoa kuin mitä oli sovittu saadakseen suuremmat vakuutusrahat, toisinaan aiheuttaen uhreille pysyviä vammoja. Eräässä tapauksessa jengi oli lisäksi hinkannut uhria hiekkapaperilla, jotta tämä näyttäisi siltä, että olisi raahautunut asvalttia pitkin. Lopulta uhri vietiin sopivaan paikkaan ja hänelle kerrottiin, mitä sanoa sekä poliisille että oikeudessa.

Schiber tapasi myöhemmin uhrejaan sairaalassa pistäen heidät allekirjoittamaan valtakirjan, että hän toimisi tapauksessa heidän asianajajanaan. Mikäli uhrit myöhemmin halusivat vaihtaa asianajajaa, jengi uhkasi satuttaa heidän läheisiään. Schiber antoi uhreille pieniä rahasummia kattaakseen heidän menojaan, ja yhdelle heistä hän oli maksanut tapin, jota hän tarvitsi pitämään hänen murtuneita luitaan kasassa mutta Schiber panttasi sitä, jotta naisen tila huononisi ja sitä myötä hän saisi suuremmat vakuutusrahat.

Lopulta naiset saivat itselleen vain pieniä ”avustus stipendejä” vakuutusrahoista jotka vaihtelivat 600 000 ja 1,7 miljoonan peson välillä. Eräs nainen kertoi oikeudessa saaneensa kokonaisuudessaan ainoastaan 400 pesoa.

Rikosten paljastuttua ja oikeudenkäyntien alettua, Schiber väitti koko asian olevan heidän asiakkaidensa ja Argentiinan oikeusjärjestelmän antisemitistinen salaliitto heitä vastaan. Hugo Schiber tuomittiin 18 vuodeksi vankilaan, kun taas Federico onnistui pakenemaan Israeliin, missä hän sai helposti kansalaisuuden juutalaisen etnisyytensä avulla. Federico kulkee nyt Israelissa vapaana, koska hän ei ole siellä syyllistynyt rikoksiin ja koska Israelilla ja Argentiinalla ei ole luovutussopimusta, hänen palauttamisensa on melko epätodennäköistä.

Israel toimii yleisesti turvapaikkana juutalaisrikollisille, kuten esimerkiksi neuvostoaikoina massamurhiin syyllistyneille juutalaiskommunisteille

Lähde: Haaretz

4 KOMMENTIT

  1. Sellanen “lähi-idän ainoa demokratia” tämä Israel. Paholaisten luvattu maa se on.

  2. Historia tuntee jo tämän Argentiinan puhtaan valkoisen kansan ja ihmisten nöyryytyksen. Mossad kaappasi ja sieppasi Eichmannin. Tuolla on vahvat jude vastaiset piirit ja ryhmittymät. Paholaiset menee viimeiseen “suojakoloon”.

  3. Eikös Aatu setä sanonut, että Israelia ei tarvita muuhun kuin juutalaisten rikollisten turvasatamaksi.

Comments are closed.