Koti Uutisia Juutalainen kutsuu ruotsalaisia “inhottaviksi tuholaisiksi” – ei tuomiota

Juutalainen kutsuu ruotsalaisia “inhottaviksi tuholaisiksi” – ei tuomiota

4
Norrköpingin käräjäoikeus.
Norrköpingin käräjäoikeus.

24-vuotias David Heden, joka omien sanojensa mukaan on “juutalainen ja sosialisti”, kirjoitti nyttemmin suljettuun blogiinsa 21. maaliskuuta 2014 seuraavasti:

“Ruotsalaiset ovat gojimeista huonoimpia. Ruotsalaiset ovat kansa, joka ei ole koskaan kyennyt ihmismäiseen käytökseen, vaan barbaarisuus on ohjelmoitu heidän geeneihinsä. Tämä johtaa siihen, että lähes joka ainoa ruotsalainen on potentiaalinen seksuaalirikollinen eivätkä ruotsalaiset osoita kunnioitusta juutalaisia ja muita kansoja kohtaan. Ruotsalaiset käyttäytyvät kuin eläimet. Menen niinkin pitkälle, että sanon ruotsalaisten, olivat he sitten etnisiä tai kulttuurillisesti ruotsalaisia, olevan tuholaisia, inhottavia tuhoeläimiä. Kaikki ruotsalaiset olisi parempi hävittää maan kamaralta.”

Tällaisesta hirvittävästä tekstistä huolimatta Norrköpingin käräjäoikeus päätti keskiviikkona, ettei sen julkituomisesta rangaista. Käräjäoikeuden mukaan on pahempi asia kirjoittaa näin vähemmistöistä kun kantaväestöstä. Käräjäoikeus tuli tähän lopputulokseen, vaikka oikeuskansleri Anna Skarhed päätti vastikään, että myös enemmistöryhmien kuten ruotsalaisten, heteroseksuaalien ja kristittyjen solvaaminen johtaisi tuomioon 16. luvun 8. lakipykälän mukaisesti.

Tämä jos mikä todistaa sen, ettei Ruotsissa kaikkien samanarvoisuus lain edessä päde eikä ole pätenyt pitkään aikaan. Käräjäoikeus unohtaa myös sen tosiasian, että monien suurkaupunkien lähiöissä ruotsalaiset ovat jo vähemmistö, joka usein joutuu väkivallan kohteeksi etnisen taustansa vuoksi. Lainsäädännön pitäisi ensi sijassa turvata oman väestön oikeudet, mutta laki kiihottamisesta kansanryhmää vastaan osoittaa selvästi, että lainsäätäjät ovat monta vuosikymmentä pedanneet ruotsalaisille paikkaa maan hylkiöinä, oli asiayhteys sitten lähes mikä tahansa.

Lähde: Nordfront.se

4 KOMMENTIT

  1. Ruotsi valitettavasti toimii oppikirjana meille suomalaisille mitä vastaan taistellaan. Sympatiani menee ruotsalaisille vaikka peruskoulussa kiukuttelinkin pakkoruotsia vastaan. Kiukutteluni johtui ihan periaatteesta…
    White Pride World Wide

  2. Sano juutalaista juutalaiseksi, niin napsahtaa kunnianloukkaus/kiihottaminen kansanryhmää vastaan -syyte. Sama toimii myös, jos sanot vasemmistolaista vasemmistolaiseksi. Priceless.

  3. Vain juutalaisella verenimijällä voi olla noin syvä viha tavallisia työläisiä kohtaan.

  4. Oy vey!! Tämä uutinen on antisemitistiseen sävyyn kirjoitettu ja sitä paitsi David Heden on oikeassa!

    GAS THE GOYIM. NUKE EUROPE NOW.

Comments are closed.