Koti Uutisia Juutalainen kommunistimurhaaja oikeuden eteen Ukrainassa

Juutalainen kommunistimurhaaja oikeuden eteen Ukrainassa

6

Syyttäjät Ukrainassa ovat aloittaneet murhatutkinnan juutalaista neuvostoeversti Boris Steckleriä vastaan, jota epäillään kansallismielisten murhaamisesta vuonna 1952, uutisoi Pravdan verkkosivu.

Steckleriä syytetään Neil Hasevychin murhasta. Hasevych oli taiteilija, joka kuului kansallismieliseen OUN-järjestöön, joka taisteli Ukrainan neuvostomiehitystä vastaan 20-luvun lopulta aina kylmään sotaan asti.

Steckleriä syytetään toimimisesta Neuvostoliiton salaisessa poliisissa NKVD:ssä ja KGB:ssä. Häntä syytetään niin ikään käsikranaatin heittämisestä bunkkeriin, jossa Hasevych ja useita muita kansallismielisiä vastarintataistelijoita majaili.

Kansallismieliset ryhmät ovat yrittäneet saada Steckleriä oikeuden eteen vuosia, kunnes viime vuonna Rivnen hallintotuomioistuin aloitti Steckleriin liittyvän oikeusjutun valmistelun. Kansallismieliset vetosivat Ukrainan turvallisuuspalvelu SBU:hun, jotta tämä julkaisisi Steckleriin liittyvät vanhat arkistot.

Luonnollisesti tämä on herättänyt raivoa juutalaisissa. Kanadanjuutalainen Never Again -holokaustijärjestö kommentoi seuraavasti:

“On kuin vuosi 1933 jälleen; ukrainalainen juutalaisviha ei ole muuttunut lainkaan. Shokeeraavassa ja ennennäkemättömässä käänteessä Ukrainan viranomaiset ovat aloittaneet tutkimukset toisen maailmansodan juutalaissankarista Boris Steckleristä, jota syytetään natsikollaboraattorien tappamisesta.

Sodan aikana Ukrainan antisemiitit tekivät innoissaan yhteistyötä natsien kanssa juutalaisten murhaamisessa. Sen sijaan, että Ukraina syyttäisi yhä eläviä natsikollaboraattoreita ja juutalaisten miesten, naisten ja lasten murhaajia, he syyttävät juutalaista sankaria.”

Vaikka juutalaiset vainoavat taukoamattomasti ja fanaattisesti kansallismielisiä veteraaneja ja yrittävät loata näiden mainetta, eivät kommunistiset murhaajat ole koskaan saaneet minkäänlaista tuomiota juutalaisilta. Sen sijaan heitä ylistetään sankareina, ja oikeustoimia näitä rikollisia vastaan pyritään haittaamaan kaikin keinoin.

Israel on vuosikymmeniä toiminut juutalaisbolshevikkien turvapaikkana, ja monet hirmutöihin syyllistyneet nauttivat kansansuosiota ja valtion tukea samalla kun Israel yrittää kiristää eurooppalaisia tuomitsemaan omia veteraanejaan. Muun muassa Yad Vashem -holokaustijärjestön johtajaa ja IDF:n kenraalia syytettiin siviilien massamurhista Liettuassa tämän palvellessa NKVD:ssä ja bolshevikkipartisaanina, mutta Israel luonnollisesti jälleen kieltäytyi kaikesta yhteistyöstä vedoten antisemitismiin.

 

Lähde: Forward.com

6 KOMMENTIT

 1. “Sillä kun sionismi koettaa vakuutella muulle maailmalle, että juutalaisten kansallinen itsemääräämishalu on tyydytetty, kunhan luodaan Palestiinaan heille oma valtakunta, juutalaiset taaskin vetävät typeriä gojimeja, ei juutalaisia nenästä oikein ovelasti. He eivät ajattelekaan pystyttää Palestiinaan juutalaisvaltiota sitä varten, että jäisivät siihen asumaan, vaan toivovat ainoastaan kansainväliselle petkutustoiminnalleen suvereenisin oikeuksin varustettua, toisten valtioiden asioihinpuuttumiselta turvattua maailmankeskusta: rikoksiin syyllisiksi todistettujen lurjusten turvapaikkaa ja tulevien petkuttajien ja varkaiden korkeakoulua.” – Taisteluni

  Paras kuvaus Israelista montakymmentä vuotta ennen tämän perustamista. Miten voikaan niin osuvaa tekstiä olla. Huumeita ja väärennettyjä papereita kyllä Israelista lähtee mutta sotarikolliset eivät liikahda senttiäkään.

 2. Oy vey! Eikö kunnon juutalainen saa enää murhata saataisia gojimeja rauhassa!? Tämähän on kuin uusi holokausti, soitan heti Abraham Foxmanille!

 3. Tästä juutalaisten osuudesta ukrainalaisten kansanmurhaan jo 1920- ja 1930-luvulla on tiedetty pitkään toimimalla Stalinin hankkeessa tappaa ukrainalaisia kyläkunnittain nälkään siemenviljan pakko-otoilla ukrainalaisilta talonpojilta, jotka eivät tahtoneet alistua kolhoosijärjestelmään maataloudessa. Josif Stalinin käsikassaroina oli erityisesti juutalaisia verenhimoisia valtoiollisen poliisin yksiköitä, joille oli annettu kaikki mahdolliset valtuudet pakkolunastaa ukrainalaisten talonpoikain viljavarannot aina mielivaltaiseen murhaamiseen saakka, jos vain ole pienintäkään epäilystä siitä, että heille “valehdeltiin” kätköistä. Ukrainalaisia tapettiin kuin kärpäsiä täysin mielivaltaisesti pelkästä tappamisen ilosta kun verihurmeeseen oli päästy ilman mitään tosiasiallisia pidikkeitä. Lopun tämän teurastuksen jälkeen hoiti se, että Moskovasta annettiin käsky ja kielto talonpojille poistua kylistään ja lähi-kaupungeille annettiin kieltomääräys siitä, etteivät ne saa ottaa sairaaloihinsa hoidettavaksi nälkäänkuolevia lähiseutujen asukkaita. Tällä verisellä teolla Stalin halusi murskata Ukrainan kansan kansallisuusaatteen ja halun muodostaa oma itsenäinen valtio, joka ei kuulu Neuvostoliiton neuvostotasavaltana tuohon veriseen jättiläisvaltioon, jonka päästä päähän juoksi kuolema jat terrori jolta kukaan ei säästynyt eikä ollut turvassa.
  Israel on suojellut ja vähätellyt tai paremminkin härskisti ylistänyt Ukrainan verilöylyyn osallistuneita juutalaisia. Siionisteina ja Talmudin taitajina ns. Goyinit eivät ole kuin eläimien tasolla olevia saastaisia orjakansaa, jota saa tappaa kuin Fasaaneja ennen eläinsuojeulujärjestöjen aikaaa.
  Juutalaisten rikokset ovat moninkertaiset ns. Holokaustiin verrattuna. Eikä tästä rikostilastosta saa myöskään unohtaa Turkissa 1900-luvun alkupuolella tapahtunutta armeinialaisten kansanmurhaa, jossa myöskin juutalaiset olivat mielityössään valuttamassa vihaansa turkkilaisten kanssa.

   • Mitä merkitystä Ukrainalaisella rotkolla on minkään kanssa?

    Ai eiku meinaatko että siellä lavastetun “joukkomurhan” oikeuttavan nationalistien murhaamisen? Totuushan on että kyseinen tapahtuma on vain osa holokaustikampaniaa, joten eiköhän kaikki tiedä että tapahtuiko se vai ei.

    Tottakaihan siellä on jotain teloituksia voinut tapahtua, kuten sodan aikana usein tapahtuu eri alueilla, mutta ne ovat olleet yksittäisiä ja teloitetut epäilemättä ansainneet kohtalonsa ja päässeet helpolla.

    Mutta valitettavasti siellä ei mitään satoja miljardeja juutalaisia murhattu systemaattisesti kuten sionistilähteet väittävät.

Comments are closed.