Koti Uutisia Kotimaa Jessikka Aro: jouduin vihakuvaamisen kohteeksi kirjamessuilla

Jessikka Aro: jouduin vihakuvaamisen kohteeksi kirjamessuilla

25

Vainoharhoistaan tunnettu Jessikka Aro joutui traumaattisen vihakuvaamis-hyökkäyksen kohteeksi kirjamessuilla hänen ollessa antamassa nimikirjoituksia kirjalleen.

Aron sisko Pipsa Aro kuvasi suoraa lähetystä tapahtumasta. Jossain vaiheessa paikalle saapui Panu Huuhtanen, jolla on tapana kuvata lähetyksiä vähän kaikkialta missä hän käy. Huuhtanen saapui pöydän lähelle mitenkään huutelematta ja häiritsemättä ketään, mutta Aron siskosten mukaan pelkkä väärän henkilön kameran esilläolo on “vihakuvaamista” ja suunnitelmallista häiriköintiä.

Jessikkan onneksi hänen “urhea” siskonsa pelasti tilanteen häätämällä rauhallisesti käyttäytyneen vihakuvaajan pois.

25 KOMMENTIT

 1. Jessikka, sinussa on huumoriarvoa.
  Jatka samaan malliin, niin saa jatkossakin nauraa.

 2. Kun Ylen vasemmistotoimittajat kuvaa kansallismielisiä tapahtumia kirjoittaakseen selkeän asenteellisia “uutisia”, mitä se Jessikkan mukaan on? Kivakuvaamista se ei ainakaan ole.

 3. Mitä tarkoittaa jauhottaminen? Ei kai kukaan ole oikeasti maksanut tuosta “kirjasta” penniäkään? Varmaan ilmaiseksi noita on jossakin jaettu. Jätepaperiahan tuo on.

  • Se on varmaan sitä kun vetävät nuo valkoista jauhoa ruumiinaukoistaan ja suonistaan sisuksiinsa.

 4. Kutsu kaikkia eri mielipiteen omaavia ihmisiä “trolleiksi” — typerin v*tun asia, jonka voi tehdä. Älykkyys ja argumentaatio on kyllä niin heikolla pohjalla…

 5. Kaikki mitä tuo tyhjäpäinen akka kokee, on varustettu “viha”-etuliitteellä.

 6. Jessica ja Pipsa saavat toimeentulonsa julkisuudesta ja sen suuruus on suoraan suhteessa julkisuusarvoon.

  • Mieli tekisi jo Thaimaahan. Lumikin tuli maahan. Jessikka Aro mainitsee kotipaikoikseen Twitterissä: Helsinki, London, Bangkok. Sisko siinä siivellä yrittää provosoida ja päästä käräjillä kuittaamaan siskonsa tapaan mojovat matkarahat.

   • Thaimaassa ravaaminen on hyvä merkki yksilön typeryydestä. Pätee >99 %:sesti tähän sakkiin. Totaalisia aivokääpiöitä. Kyllä tuollaiset Arot vielä tippuvat kovaa ja korkealta. Eivät ole vielä nuoresta iästä johtuen ymmärtäneet, että teoilla on myös seuraukset tässä maanpäällisessä vaelluksessakin.

 7. Paljonkohan Jewtin maksaa Aroille siitä, että nämä aiheuttavat Suomessa sisäpoliittista hajaannusta?

 8. Mitä mahtaa kuulua viha-Jessikkalle muutaman vuoden päästä? Jatkuuko ulina trolleista edelleen?

 9. Ensin nämä typerät siskokset kaivavat verta nenästään jauhamalla paskaa suomalaisista ja sitten ne alkavat inisemään, kun sitä verta alkaa tulla. Niin makaa kuin petaa.

 10. Vittu mikä piipittävä idiootti toi Pipsa. Huuhtaselle pointsit rauhallisuudesta. Ja lampaat ostamassa kirjaa, jonka faktapitoisuus on nolla mutta hinta on melkein 30€. Vittu mitä idiootteja.

  • Kyllä ihmetyttää suuresti että joku ihan oikeasti maksaa rahaa tuon älykääpiön sepustuksista. Koko kirjan nimikin on jo yksi iso vitsi. Säälittävää sakkia Jessika & Co.

   Kai ostajat ovat se sama porukka, joka ostaa IS:ää, tilaa HS:ää ja toljottaa TV:tä — tuota juutalaista nurkkajumalaa.

 11. “Maksamme siis Euroopassa veroja pitääksemme pystyssä valtavan kansainvälisen narkotalousjärjestelmän, jossa huumekartellit toimivat petoksilla ja koronkiskonnalla rikastuneen finanssieliitin korkeimpina henkivartijoina. Julkisuudessa ilmiöstä on puhuttu pelottavan vähän.”

  “Panaman kaltaiset Yhdysvaltojen hallitsemat veroparatiisit siis syntyivät, kun Amerikan käteispula päätettiin »ratkaista» houkuttelemalla kansainvälisiä huumerikollisia ostamaan »maailman johtavan demokratian» velkakirjoja. Näin Amerikan ei tarvinnut myydä kultaansa pois eikä myöskään pelätä dollarin kurssin romahtamista.

  Yhdysvallat pakotti lopulta koko kansainvälisen pankkijärjestelmän muuttumaan äärimmilleen viritetyksi huumausainerikollisten rahanpesukoneistoksi, jotta sionistiset tähtitieteellisen kalliit sodat ulkomailla voisivat jatkua entiseen malliin.”

  http://www.magneettimedia.com/sionismi-ja-kansainvalinen-huumekauppa/

  • Kaksi lausetta, liittyvätkö toisiinsa (jälkimmäinen on verifioitava empiirinen fakta):

   1. Vihreät ja muut monikultturistit, globalistit, haluavat pakottaa harvaan asutut ja väestörakenteen kautta kestävän kehityksen malliin siirtyvät maat ottamaan vastaan valtavasti voimallisesti lisääntymishaluisia muukalaisia.

   2. Nykyinen tehoviljely, joka on perusedellytys väestönkasvulle myös Euroopassa, kuluttaa 10 kaloria fossiilista ja muuta energiaa tuottakseen yhden kalorin verran ruokaa.

   Jälkimmäinen lause ytube-videosta “The Magic of Soil”

 12. “Helsingin kirjamessuilla esittelin kirjaani Putinin trollit, ja jouduin suunnitelmallisen ja vuosia (???) jatkuneen vihakuvaamisen kohteeksi”.

  Ja minä kun luulin, että kirjamessut oli 24.-27.10. 2019. Todella harhainen sisaruspari. Ja kuka helvetin sekopää nauraa ylimielistä räkänaurua kun samalla esittää pelkäävänsä henkensä kaupalla; ehkä maailman leppoisinta miestä, Panu Huuhtasta (ja Tiinaa)😄.

  • Ruotsinsuomalaisten ylimielisyys ja halveksunta Suomen kansaa kohtaan pukkaa esiin yhä uudestaan. Viimeksi Jessikka Aron tapauksessa. Selvisi että hänen “putin-trolli” -pakkomielle olikin ex-puolustusministeri Carl Haglundin käsialaa.

   Muiden muassa Ilja Janitskin joutui viettämään vuosikaudet vankityrmässä sekä melkein kuoli siellä, tämän Jessikan levittämän hurri-valheen vuoksi. Sitaatti:

   “Aurora Rämö Suomen Kuvalehdessä
   Suomen Kuvalehti oli asettanut Jessikka Aron kyseenalaiseksi jo paljon aikaisemmin, lokakuussa 2016. Tuolloin nuoren polven toimittaja Aurora Rämö julkaisi ison paljastusjutun otsikolla ”Kuka on trolli ja kuka esittää vain mielipiteensä – ja ulottuuko Venäjän informaatiosota kaikkialle?”

   Näin valtamedia ensi kerran kyseenalaisti Aron teesit.

   Huvittavaa kyllä, perättömien trolliväitteiden lähteeksi paljastui entinen puolustusministeri Carl Haglund. Varsin herkkähipiäinen suomenruotsalainen oli epäillyt Jessikka Arolle, että häntä nimettöminä kritisoivat eivät ehkä olekaan ”ihan oikeita suomalaisia”, vaan Venäjän maksettuja trolleja. Suomalaisten leimaamisella Venäjän kätyreiksi on siis ikävä suomenruotsalainen tausta.

   ”Ongelma on alusta alkaen ollut tämä: ne kansalaiskeskustelijat, joiden mielipiteet menevät jollain tavalla yhteen Venäjän virallisten näkemysten kanssa, kokevat infosotapuheen leimaavan heidät trolleiksi ja putinisteiksi”, Rämö kirjoitti.

   Mielipide ei tarkoita Venäjä-yhteyttä.

   ”Mielipiteitä voi laukoa kuka tahansa ilman minkäänlaista suhdetta Venäjään”, Rämö tiivistää.

   Kostoksi Suomen Kuvalehden artikkelista Jessikka Aro meni luennoiman Ruotsiin, ja esitti siellä kalvoja, joiden mukaan Suomen Kuvalehti olisi Venäjän operaatio.”

   • Joku oikeasti kuolikin (Suomen Kuvalehden toimittaja), mahdollisesti sairauskohtaukseksi lavastettuna, tuotuaan esille kritiikkiä maamme totalitarisoitumista vastaan, Jessikka Aron paatokseen liittyen:

    “Kovin kaukana ei enää olla tilanteesta, jossa pelkkä varomaton ajatus voi johtaa ”trolliksi” leimaamiseen – eikä ajatuksen tarvitse välttämättä edes liittyä Venäjään, sillä kuka tietää, hybridisodan pommejahan saattavat olla vaikka Syyrian pakolaiset tai Paavo Väyrynen.

    Jos tämä meno jatkuu, olemme kohta kaikki jonkun inkvisiittorin mielestä ajatustrolleja, ja sen jälkeen on vain ajan kysymys, milloin löydämme itsemme totuuskomission edestä vastaamasta 64 euron kysymykseen: ”Ajatteletko nyt tai oletko koskaan ajatellut jotain myönteistä Vladimir Putinin Venäjästä?”

    Valitettavasti Lindholm ei ehtinyt enää kehittää näitä ajatuksiaan, sillä pian Aro-kritiikkinsä jälkeen hän kuoli äkilliseen sairauskohtaukseen vain 55-vuotiaana.”

 13. »Kostoksi Suomen Kuvalehden artikkelista Jessikka Aro meni luennoiman Ruotsiin, ja esitti siellä kalvoja, joiden mukaan Suomen Kuvalehti olisi Venäjän operaatio.»

  Oh-hoh. Nyt on hyvää komediaa. Tytöllä ovat kyllä piuhat kärähtäneet nyt päässä pahemman kerran. Kannattanee hakeutua pitkälle sairauslomalle ja yrittää olla miettimättä liikaa mitään stressaavia, ahdistavia ajatuksia ynnä salaliittoteorioita.

  P.S.: Viideltä jo pilkkopimeää. Mahtavaa! Täytyy kyllä joskus elämässään vielä mennä niin pohjoiseen että pääsisi nauttimaan ihka oikeasta kaamoksesta.

 14. Jessika saa 3000 euroa/h “luennoistaan”.

  Minä voin tulla jauhamaan paskaa ihan ilmaiseksi vaikka. Antakaa vain aihe, niin juttua piisaa!

 15. Eräs omituinen puute tässä putin-trollijahdissa on. Kuka tahansa vähänkin asiaa penkonut tietää että presidentti Vladimir Putin kuuluu juutalaiseen Chabad Lubavitch -mafiaan.

  Tämän mafian roolia vaikuttaa asioihin Suomessa ja muualla ei olla lainkaan otettu esille Jessikka Aron toimesta, vaikka tämä on todennäköinen ja luontainen vaikutuskanava Putinille ja “kavereilleen”. Ehkä MV-lehti -jahti on juurikin tarkoitettu pimittämään tämän järjestön roolia Suomen eliitin pimeissä touhuissa? Tämä näkemys on tottakai silkkaa arvailua, mutta voi toimia ruokana ajatuksille. Joku voisi vaikka penkoa asioita Chabad – Vapaamuurarit -yhteistyön akselilla?

  Mikä Chabad? Siinäpä hyvä kysymys:

  https://slate.com/news-and-politics/2014/11/vladimir-putin-chabad-whats-behind-the-russian-presidents-close-relationship-with-an-orthodox-jewish-sect.html

  Jessikka Aro ei tainnut mainita tätä juutalaista järjestöä lainkaan edes putin-trolli -kirjassaan?

  hs.fi/kaupunki/art-2000002792240.html

  ”Juutalainen Chabad Lubavitch -järjestö ostaa Mariankadun ja Aleksanterinkadun kulmauksessa Helsingin Kruununhaassa sijaitsevan kiinteistön”.

  Alle linkitetyllä sivustolla juutalaiset (sisäpiiritietoa) varoittavat toisia juutalaisia sekaantumaan Chabad-Lubavitz -mafiaan, ja kertoo perustellusti miksi sitä pitää välttää, miksi myös juutalaisten on pidettävä välimatkaa kyseiseen organisaatioon:

  https://www.chabad-mafia.com/

  ”..What is Chabad? Chabad is a religious cult and a criminal organization. Why is this a problem for the Jews? Chabad poses as an Orthodox Jewish group. They say they are more religious, more strict in their religion, than regular Orthodox Jews.

  In reality, Chabad’s ideology is NOT Jewish. In Israel, Chabad is considered by the most important Rabbis as a religion different from Judaism. Chabad is a different religion. Chabadism is NOT Judaism.

  So, why is this bad for the Jews? Chabad is a criminal organization. Chabad is mostly involved in white collar criminal activities such as financial fraud, tax evasion, and money laundering.

  Chabad has also been linked to various Jewish child abuse cases
  When these criminal activities are discovered and exposed to the public, and because Chabad poses as a Jewish organization, anti-Jewish hatred is created. That is, Chabad creates anti-semitism in the world.

  Also, many of Chabad victims are Jewish. Mostly, Jewish children. Chabad runs several schools around the world. The objective of these schools is NOT to provide a good Jewish education for their students. The objective of these schools is to MAKE A PROFIT at the expense of the Jewish children.

  A Chabad school is NOT a safe place for Jewish children
  In fact, everything and anything Chabad does, they do to MAKE A PROFIT. Chabad Rabbis are known to have millions of dollars in their offshore bank accounts resulting from, among other things, donations.

  This facts explain the advice that many important Rabbis have been giving us for the past few decades:

  DO NOT PUT YOUR CHILDREN IN A CHABAD SCHOOL,
  EVEN IF THEY OFFER YOU FREE TUITION..”

Comments are closed.