Koti Uutisia Jari Laine suunnittelee iskua vantaalaisravintolaan

Jari Laine suunnittelee iskua vantaalaisravintolaan

6

“Silmä-Jarina” paremmin tunnettu Jari Laine suunnittelee iskua vantaalaisravintolaan. Kohteen hän on valinnut siksi, että siellä järjestetään itsenäisyyspäivänä kansallismielinen konsertti.

Laku-nimimerkkiä käyttävä Laine kyselee avoimesti Punk in Finland -foorumilla vinkkejä siitä, miten iskeä konserttipaikkana toimivaan ravintolaan. Ideoina hän miettii paikan päälle tulemista ja “natsien kuonoon leipomista” sekä ravintolan julkisivun uudelleen maalaamista.

Jari Laine on tullut viimeisen kahden vuoden aikana tunnetuksi itsenäisyyspäivän tempauksistaan. Vuonna 2015 hän halusi hyökätä 612-kulkueen kimppuun huutaakseen kansanedustaja Olli Immoselle tämän olevan “natsi”. Immonen ei edes ollut koko kulkueessa, sillä hän oli linnanjuhlissa tuolloin. Tässä yhteydessä poliisi ampui Lainetta silmään. Vuonna 2016 Laine taas suoritti Kamikaze-iskun Vastarintaliikkeen marssin keskelle päätyen yöksi putkaan. Laine oli ilmoittanut aikeistaan etukäteen.

Tänä vuonna Laine on ilmoittanut jäävänsä pois itsenäisyyspäivän vastamielenosoituksista, koska ne ovat liian kesyjä hänen makuunsa. Vakaumuksellisena “antifasistina” hänellä on kuitenkin selvästi jotain mielessä, koska hän kyselee etukäteen ohjeita ravintolaiskua varten.

Konsertti, josta Laine ei pidä, järjestetään Vantaan Bar Rock Bearissa (Nietostie 11) itsenäisyyspäivänä. Sinne ehtii hyvin vielä 612-kulkueesta ennen kuin bändit aloittavat. Suosittelemme ihmisiä tukemaan kansallismielistä vastakulttuuritoimintaa osallistumalla tapahtumaan. Jos arpaonni suosii, saatatte päästä näkemään Laineen tämän vuoden huumoritempauksen paikan päältä ja pääsette kertomaan tarinoita jälkipolville.

6 KOMMENTIT

 1. Jotenkin sellainen fiilis että jos tuo ylipainoinen burgeri tulee etuovelle ja vetää ensimmäiselle “natsille” jonka näkee snägäriheijarin päin näköä niin sen jälkeen assburgeri Laine pyörii kuin fidget spinner maassa sen jälkeen.

  Tai saattaahan se pissata julkisivulle mutta varmaan pyörii senkin jälkeen maassa.

  Poliisille voi muuten ilmoittaa tästä ja heillä olisi oikeasti oikeus ottaa burgeribergeri Laine säilöön mutta ei Polpoa kiinnosta.

 2. Olin vähän kahden vaiheilla, menisinkö konserttiin vai en, mutta nyt päätin mennä. Ihan vaan siksi, että Lainetta vituttaa.

 3. Veikko Bakkerin kotipihalla olleet kolme autoa poltettu viime yön aikana! Miehen facebook sivuilla julkisena pieni videopätkä.

 4. Voi onnistua pahoinpitelemään,jos PolPo laittaa taas jonkun käsirautoihin ja työntää
  Lainelle hakattavaksi, toki tuokin on tuon ihrapallon suorituskyvyn ylärajalla.

  Miksi kaikki punikit/anarkot ovat juoppoja läskejä tai kukkakeppinarkkareita?

 5. Eikös jäänyt yritykseksi baarikäynti kun istui jo putkassa uhonsa seurauksena. Jos oli mukana autoja polttamassa toivottavasti on suoraselkäinen sen myöntämään. Mutta taitaa olla enemmän puhetta kuin tekoja kun mennään pahoinpitelyitä monimutkaisempiin rikoksiin.

Comments are closed.