Koti Uutisia Kotimaa Jälleen ulkomaalaisia epäiltyinä seksuaalirikoksista Helsingissä

Jälleen ulkomaalaisia epäiltyinä seksuaalirikoksista Helsingissä

2

Helsingissä on tutkittu kaikessa hiljaisuudessa maaliskuun aikana erittäin törkeää lapseen kohdistunutta seksuaalirikosta, kertoo Seiska-lehti. Lehden mukaan maaliskuun alkupuolella vangittiin 64-vuotias ulkomaalaistaustainen mies useista vakavista rikoksista epäiltynä.

Helsingissä on tällä hetkellä käynnissä myös kaksi muutakin lapseen kohdistunutta seksuaalirikosta. Tammikuussa on vangittu kaksi ulkomaalaismiestä liittyen vastaaviin rikoksiin. Toinen heistä vangittiin tammikuun puolessa välissä ja toinen kuun lopussa, eivätkä rikoskokonaisuudet ilmeisesti liity toisiinsa.

PolPo on pitänyt aiheesta tiukan tiedotuslinjan. ”Asia on edelleen esitutkinnassa, joten en voi sitä kommentoida”, tutkinnanjohtaja Nina Keskinen sanoi viitaten törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta epäiltynä olevan ulkomaalaismiehen tapaukseen.

Lähde: Seiska

2 KOMMENTIT

 1. Juha Sipilä:

  “Eikö näitä voida pitää maton alla?! Täytyykö taas soittaa NATO-kybersotakeskukseen jotta saadaan infovuodolle stoppi ja lapsista välittävät ryssätrollit telkien taa? Tämähän vaikuttaa jo vaalituloksiimme!”

 2. Koraania koskee eräs ”abrogaatio-sääntö”. Että ”täydellinen profeetta, täydellisen Allahin täydellisen enkelin, Gabrielin sanelusta”, on kirjoittanut paljonkin sellaisia säkeitä jotka koraanin myöhemmissä luvuissa kumotaan vihreellisinä, väkivaltaisemmilla säkeillä.

  answering-islam.org/Quran/Themes/jihad_passages.html

  Se siitä täydellisestä satuolennosta, Allahista. Melkein kaikki jihadia puoltavat säkeet ovat juuri aiempia, rauhallisempia säkeitä, kumoavia.

  Tämä taas kertoo profeetta Muhammadin psykologian rappeutumisesta. Samasta joka on modernin psykologian tutkimuksissa havaittu olevan tavallista suurta valtaa omaavien johtajien parissa. Valta korruptoi, kansankielellä ilmaistuna.

  Tämä taas todistaa että muhammad ei ollut mikään pyhimys. Tavallinen, tai oikeastaan epätavallisen julma ja häikäilemätön teeskentelijä, brutaali väkivaltarikollinen ja lapsiraiskaaja. Ilmankos hänen seuraajansa ovat samanlaisia, ainakin jos onnistuvat tukahduttamaan omantunnon äänen?

  Tätä taustaa vasten meidän täytyisi vielä hyväksyä eräs erikoinen asia. Koraani sanoo että Muhammad ei ollut koskaan lukenut eikä kirjoittanut mitään ennenkuin kirjoitti koraanin. Tämän jälkeenkin Muhammad joutui aina turvautumaan muiden osaamiseen jos halusi tietää mitä missään lukee.

  Onko tosiaan uskottavaa että yhtäkkiä Muhammad laitettin kirjoittamaan, kuin spiritisti-istunnossa, jonkun henkiolennon toimesta? Vai onko uksottavampaa että hän liittoutui jonkun kirjoitustaitoisen kanssa, ja keksi koraanin saadakseen luotua liikkeen joka mahdollistaisi likaisten toiveidensa toteuttamisen vapaasti yhteiskunnassa?

Comments are closed.