Koti Uutisia Sionismi Itävallan “äärioikeistojohtaja” sensuroi pankkivastaisen karikatyyrin “antisemitismin” vuoksi

Itävallan “äärioikeistojohtaja” sensuroi pankkivastaisen karikatyyrin “antisemitismin” vuoksi

7

“Äärioikeistolaiseksi” kutsuttuun Itävallan vapauspuolueeseen kuuluva varakansleri Heinz-Christian Strache on päättänyt poistaa pankkivastaisen karikatyyrin Facebook-sivultaan miellyttääkseen juutalaisia. Myönnytys on looginen osa puolueen linjan yleistä pehmenemistä.

Strache teki symbolisen eleen samalla kun hänen hallituskumppaninsa, Itävallan kansanpuolueeseen kuuluva liittokansleri Sebastian Kurz, teki ensimmäisen valtiovierailunsa Israeliin. Juutalaiset ja Israel boikotoivat vapauspuoluetta, minkä vuoksi vapauspuolueeseen kuulunut ulkoministeri ei voinut osallistua valtiovierailuun.

Vapauspuolue esittää sionisteille suosionosoituksia toisin sanoen siitäkin huolimatta, että juutalaiset lobbausjärjestöt ja juutalaisvaltio ovat saartaneet puolueen. Strache kuitenkin uskoo, että tekemällä uusia myönnytyksiä hän voi vielä jonain päivänä päästä juutalaisten suosioon.

Kuusi vuotta sitten Strache jakoi Facebookissa kuvan, jossa lihava hikinen pankkiiri sekä lipevä poliitikko mässäilevät samalla kun tavallinen kansa riutuu. Pankkiirin puvuntakin napeissa oli pienet Daavidin tähdet. Kuvan saatteeksi Strache kirjoitti, ettei poliitikkojen tulisi lahjoittaa veronmaksajien rahoja “finanssikeinottelijoille” ja “pankkilobbaajille”.

Päästyään valtaan Strache on kääntänyt takkiaan. Hän kertoo olevansa nykyään “Eurooppa-myönteinen”. Hän on kertonut medialle pitävänsä velvollisuutenaan “natsiajan kauhujen muistamisen”.

Lähde: The Jewish Chronicle

7 KOMMENTIT

 1. Jaahas. Heti on häntäheikit ja kelvottomat kiipijät kumartamassa Israelille.🙂 Tuossa näkee mitä on kosher”nationalismi”. Idiootit! Kaikki on “äärioikeistoo”, typerä sana. Kansallissosialismi EI ole “äärioikeistoa”

  • Kosher-porukkaahan nuo. Aivan kuten soinit ja muut paskasäkit täällä meillä. Muistellaan “holokaustia” jota ei koskaan ollutkaan. Hollywood kyllä pitää tuon olemattoman tapahtuman ihmisten mielissä. Surullista ja säälittävää.

 2. Miksi kaikki haluavat vääristellä historiaa? Miksei siitä saa puhua sellaisena kuin se oli. Sotien synty pistetään demonisoidun Hitlerin syyski vaikka Englanti ja Churchill olivat se joka julisti sodan Saksalle. Ja siitä kakkonen käynnistyi.

  Kansallissosialistein tuska oli aikoinaan yhtä kova kuin nyt. Maat ryöstettiin puhtaaksi ja kansaa kidutettiin sekä fyysisesti että psyykkisesti. Suomessa Jösse sai tuomion lauluistaan ja sen tuloksena oli “nuotit nippuun”. Kuunnelkaa sanoa. Elämme diktatuurissa jota hallitseva sionistit. Ne määräävät EU:ssa ja marionetti”johtajamme” hyppivät kuin sätkynukert niiden tahdissa.

  Olemme lähestymässä pistettä jossa Suomenkin kansa taistelee elämästä ja kuolemasta. Tällä hetkellä se taistelu käydään geneettiseltä puolelta. Jatkossa ehkä aseellisen konfliktinkin kautta. Eikä se vihollinen tule Suomeen aina idästä. Viimeiset 30 vuotta se on tullut lännestä ja etelästä. Ja pahimmat desantit ovat omanneet Suomen kansalaisuuden jo syntymästään.

  • Siunausta teitille. Ehkä meillä on vielä toivoa.

   Laittakaa telkkarit, radiot, juutalaiset paskalehdet ja kaikki muukin mielenmyrkytys (tupakka, viina) pois lopullisesti. Menkää luontoon ja metsään sekä itseenne. Ei niitä omia ajatuksia yön hiljaisina tunteina tarvitse pelätä.

   Ja muistakaa: vihollinen on aina helppo huomata. Se lienee se kuuluisa “pedon merkki”.

 3. Kaikki ne kansakunnat joissa taide ja sarkasmi kielletään, taantuvat. Hyviä esimerkkejä löytyy euroopastakin vaikka kuinka paljo. Taiteen muotona sarkasmilla käsitellään usein vaikeita asioita ja niiden avulla ihmiset pääsevät purkamaan tunteitaan. Saaden näin toivoa ja iloa elämäänsä. Kun tämä pienikin ilonlähde otetaan pakkokeinoin pois, ei ihmisillä ole syytä elää ja kansakunta taantuu.

  Karikatyyrit ja pilapiirrokset ovat aina olleet tapa arvostella johtjien huonoja päätöksiä, silloinkin kun heitä ei saa julkisesti arvostalla. Siitä syystä Suomessakin sensuurin alla oleva sanan- ja mielipidevapaus sekä taiteen eri muodot (esimerkkeinä karikatyyrit, satiiri ja musiikki) todistavat meidän elävän diktatuurissa. Tärkeämpää on kuitenkin ymmärtää se mitä kyseinen diktatuuri vaikuttaa tulevaisuuteemme sekä yksilöinä että kansakuntana.

  Koska viimeksi sinä olit iloinen ja näit tulevaisuuden valoisana? Tai uskalsit tehdä päätöksiä elämäsi suhteen nykyistä parempaan tulevaisuuteen pohjautuen?

 4. Ajatelkaa kuinka perkeleen typerää porukkaa (nk. “isänmaallisia”) täällä Suomessakin on: äänestivät mehut housuissaan sionisti-Huhtasaarta ja sionisti-Soinia. Saisi tulla se iso tulinen kivi taivaalta ja pyyhkiä kaiken tämän paskan pois. Ihan oikeasti: oli porukkaa jotka tiedostivat kyllä sionismin ja kansaninvälisen talmudismin todellisen tuhon ja vaaran, mutta SILTI äänestävät julkisionisteja. Ei perkele sentään. Huijareita kaikki tyynni!

  Jyvät erottuvat akanoista, sano.

 5. Koska juutalaiset ärähtivät eli nousivat takajaloilleen. Merkitsee se sitä, että piirros oli totuudenmukainen, eikä valetta tai panetteleva saatika antiseministinen.
  Juutalainen kavahtaa totuutta kun se koskee heidän omia todellisia tekojaan ja tekemättä jättämisiä.
  Mutta juutalainen valehtelee silmäänsäkään väräyttämättä hymyssä suin kun hän sälyttää syyn valkoisten goyimien niskaan, jotka ovat orjan asemassa, eivätkä isäntiä, joilla olisi muka kyky ja asema riistää tavallista kansaa, jota he itsekin ovat.
  Sveitsiläiset tekevät käkikelloja ja juustoa. Olisivatko sveitsiläiset vaatineet “pilakuvan” poistamista, jos se olisi esittänyt heitä tekemässä noita kahta perusleipäistä työtä?
  Eivät olisi, koska se on TOTTA!!!
  Juutalaiset ovat koronkiskureita ja sellaisina HE PYSYVÄT, väänteli asiaa miten päin hyvänsä!!!

Comments are closed.