Koti Uutisia Sionismi Israel ja Yhdysvallat vaativat, että “tappajarobottien” kehittely jatkuu

Israel ja Yhdysvallat vaativat, että “tappajarobottien” kehittely jatkuu

5

Euroopan parlamentti on joutunut kiistoihin sionistien kanssa. Riita koskee niin sanottuja tappajarobotteja, jotka kykenisivät murhaamaan kohteita ilman, että ihminen olisi vaikuttamassa koneen tappopäätökseen. Euroopan parlamentti hyväksyi päätöslauselman, joka pyrkii hidastamaan robottiaseiden kehittelyä.

Israel ja Yhdysvallat murhaavat jo nyt poliittisia vihollisiaan laittomissa iskuissa eri puolilla maailmaa esimerkiksi miehittämättömillä lennokeilla. Lennokki-iskuissa tappopäätös on kuitenkin lopulta lennokkia kauko-ohjaavalla ihmisellä, joten uudet tappajarobotit ovat loikkaus entistä dystooppisempaan tulevaisuuteen.

– Tekoälyn ohjaamista lennokeista automaattisiin itsenäisesti kohteensa valitseviin aseisiin; teknologinen kehitys ylittää selvästi kansainvälisen lainsäädännön, totesi Amnesty Internationalin tekoälytutkija Rasha Abdul Rahim medialle.

Lähde: Tekniikka & Talous

5 KOMMENTIT

  1. Tekoäly tulee kääntymään vielä ihmistä itseensä vastaan kuten Stephen Hawking ennusti.

      • Terminator-elokuvissa on paljon kätkettyä viisautta. Ei ole ensimmäinen eikä viimeinen filmi/kirja, jossa tekoäly lähtee käsistä ja kääntyy luojaansa vastaan.

  2. Ei kai sitten muuta kuin Anonyymi-maskit kasvoille. Siinä sitten lennokin ohjaaja ihmettelee että kuka kukin on.

  3. EU:lla tulee tulevaisuudessa olemaan omat “lennokkinsa”, jolla poistetaan päiviltä “väärinajattelijoita” ja harmillisia “vastarannan kiiskejä”, jotka omaavat paljon viisaampia ajatuksia kuin Brysselin europarlamentin pyöreänhuoneiden tunkkaisessa ja raskaassa ilmassa hautuneita mätä-aivoilla. Ja mitäpä nuo kommunistis-globalistisella aatteella ohjelmoidut robotit osaisivatkaan ajatella mitään itse kun vielä siihen lisää sen tosiasian, että heidät on “ehdollistettu” luihin ja ytimiin edenneellä korruptiolla eli lahjusrahalla, josta nuo kunniattomat paskiaiset olisivat valmiita rahasta repimään, vaikka sydämensä rinnastaan ellei se päättäisi heidän arvotonta ja kunniatonta elämäänsä, josta lopputilin maksaa itse ketkuista suurin eli pää belsebuubi.

Comments are closed.