Koti Uutisia Isis-oikeudenkäynti alkaa Saksassa

Isis-oikeudenkäynti alkaa Saksassa

1
UK_Aria_Ladjedvardi
Aria Ladjedvardi.

Ensimmäinen tulevista lukuisista oikeudenkäynneistä Isis-terroristeja vastaan – kaikki Saksan kansalaisia – on alkanut, mikä korostaa ei-valkoisen maahanmuuton vaaroja Euroopalle. Saksan poliisi tutkii tällä hetkellä ainakin 30 tapausta, joissa Saksaan tunkeutuneet ei-valkoiset ovat lähteneet taistelemaan Syyriaan ja palanneet Saksaan.

21-vuotias iranilainen Aria Ladjedvardi, joka asuu pysyvästi Saksassa, on tällä hetkellä Frankfurtissa oikeudenkäynnissä sen jälkeen, kun sosiaalisessa mediassa paljastui kuvia hänestä poseeraamassa irtopäiden kanssa.

Vaikka kuvista käy täysin selväksi, että iranilaismies on osallistunut päiden katkomiseen (kuvat otettu vuonna 2014 ja jaettu Facebookissa), liittovaltion syyttäjät eivät voi todistaa tätä osaa syytteistä, joten he joutuvat syyttämään häntä vain pienemmistä rikoksista.

Lähde: The New Observer

1 KOMMENTTI

  1. Ne irtopäät ovat vain omaisten lohduttamista varten kuvattu. Pitäisi ymmärtää Saksassa, kun Suomessakin tuo tiedetään. Ihme takapajula tuo Saksa, natseja oikeuslaitoksessakin?

Comments are closed.