Koti Uutisia Isis-johtaja pidätetty Saksassa – teeskenteli olevansa “pakolainen”

Isis-johtaja pidätetty Saksassa – teeskenteli olevansa “pakolainen”

4
sisin terroria Irakissa.
Isisin terroria Irakissa. (Kuvituskuva)

Saksassa pidätettiin perjantaina 24-vuotias Syyriasta kotoisin oleva mies, jonka epäillään syyllistyneen terroritekoon. Useiden saksalaislehtien mukaan mies kuuluu Isisiin ja on korkealla terroristijärjestön arvoasteikossa.

Pidätys tehtiin Gelsenkirchenin vankilassa, läntisessä Saksassa, kun istuva vanki antoi vihjeen kyseisen pidätetyn miehen oleskelusta Saksassa.

Vedenpitäviä todisteita akuutista terroriuhasta ei vielä ole, mutta on olemassa viitteitä siitä, että terroriteko mahdollisesti kohdistuisi Saksan jalkapallon pääsarjan Bundesliigan lähitulevaisuuden otteluihin.

Lähde: Nordfront.se

4 KOMMENTIT

  1. “Punahilkka satu” toteutui. Suomessa suitsitaan sähkötupakkaa ja taloyhtiöiden tupakanpolttokieltojen toteuttamista helpotetaan.
    Merkilliset ovat herrojen rioriteetit. Täällä suunnilleen potkitaan punaistamattoa ISIS-terroristeille ja ärhennellään kanttiksille siitä miten päin kieli on milloinkin suussa. Turha tässä on enää Ruotsille naureskella. Vikana on nyt vain se, että “penaalin tylsimmät kynät” ovat käytössä. Parasta olisi, jos kulloinenkin poliitikkosukupolvi rahdattaisiin ongelmajätteeksi kun sen aika on. Vaihtuisivat edes naamat ja “sopeutusrahaa” saavat raadot olisivat muistutuksena siitä, että tehtäisiin edes “uusia” virheitä ja eri valheilla.

  2. Vasemmistolainen teeskenteli olevansa kansan hyväntekijä.

Comments are closed.