Koti Uutisia Ulkomaat Intialaismiehet joukkoraiskasivat vuohen

Intialaismiehet joukkoraiskasivat vuohen

6

Kahdeksaa miestä syytetään Pohjois-Intiassa hiljattain tapahtuneesta vakavasta eläinrääkkäyksestä. Miehiä syytetään raskaana olleen 7-vuotiaan vuohen varastamisesta aitasta ja sen raiskaamisesta hengiltä.

Vuohen omistaja oli kuullut ulkoa meteliä ja mennyt katsomaan, mitä tapahtuu, sillä häneltä oli aiemmin varastettu eläimiä. Mies meni ulos ja huomasi vuohen kadonneen ja aitauksen oven olleen auki. Hän ryhtyi etsimään eläintä ja löysi sen lopulta loukkaantuneena samalla kun kahdeksan miestä raiskasi sitä.

Mies ehti yhdessä naapureidensa kanssa pahoinpidellä osaa tekijöistä, mutta loput pääsivät karkuun. Paikallinen poliisi tutkii tapausta ja uskoo kaikkien syyllisten löytyvän. Eläin kuoli seuraavana päivänä vammoihinsa.

Lähde: Iltalehti

6 KOMMENTIT

  1. Samaan aikaan Suomessa teurastetaan surkean elämän kärsineitä eläimiä tehotuotannon liukuhihnoille yli 60 miljoonan vuositahdilla. Olisiko juttu tai pari tästä mitään vai eikö aihe ole yhtä raflaava ja “kiinnostava” kuin nämä vinkuintian zoofiilit?

    • Oy vey muh sixty gorillion

      Tietysti pitäisi varmistaa ettei nämä eläimet joudu turhaa kipua kärsimään mutta muuten teuraseläimien teurastamisesta vinkuminen on turhaa. Syötäväks ne on tehty.

    • Suomalaiset teurastusmetodit ovat sen verta tylsiä etteivät ylitä uutiskynnystä.

  2. Intialaisilla on taipumusta eläinten naimiseen ja rääkkäykseen. Sairasta.

Comments are closed.