Koti Uutisia Holokaustin kieltäminen laittomaksi Italiassa

Holokaustin kieltäminen laittomaksi Italiassa

33

Italian parlamentti laati äskettäin esityksen rikoslainsäädännön muuttamisesta. Jos esitys menee läpi, tarkoittaa se kovia rangaistuksia virallisen historiankirjoituksen kyseenalaistajille juutalaisten väitetystä holokaustista toisen maailmansodan aikana.

Viime viikolla useat Italian puolueet allekirjoittivat lakiehdotuksen. Jos ehdotettu lakimuutos tehdään, voi tulla laittomaksi kyseenalaistaa virallinen historiankirjoitus juutalaisten väitetystä holokaustista. Monica Cirinna, yksi lakiehdotuksen allekirjoittaneista parlamentin jäsenistä sanoo, että lakiehdotus pysäyttää revisionistit, jotka hänen mukaansa muuntelevat totuutta: “Tämä olisi merkittävä askel pois kaikista revisionismin muodoista. Valitettavasti sekä Italiassa että muualla Euroopassa esiintyy revisionismia, joka yrittää muunnella historiaa ja ajatuksiamme.”

Toisen maailmansodan virallisen historiankirjoituksen ja etenkin juutalaisten väitetyn kansanmurhan kyseenalaistaminen on suoraan tai epäsuorasti kiellettyä useissa Euroopan maissa. Kriittisestä väitteestä tai lausunnosta voi seurata usean vuoden vankeustuomio sekä sakot. Tähän asti kielto on mennyt läpi Itävallassa, Belgiassa, Kanadassa, Tšekissä, Ranskassa, Saksassa, Unkarissa, Israelissa, Liechtensteinissa, Liettuassa, Luxemburgissa, Hollannissa, Puolassa, Portugalissa, Slovakiassa, Sveitsissä ja Romaniassa.

 
Lähteet: Nordfront.se, United Press International

33 KOMMENTIT

 1. En tiedä mitä kukaan hyötyy holokaustin kieltämisestä koska se antaa kaikkien otsaan valehtelijan leiman. Holokausti on synkkä pilvi aatteemme yllä ja vaikka kukaan ei sitä nykyään mitenkään millään puolustele, on mielestäni parempi yrittää oppia menneisyyden virheistä kuin pistää silmät kiinni, ja näin varmistaa etteivät samat virheet enää toistu.

  Silti uutisen kuvailema laki on jo aika lähellä sananvapauden liiallista rajoittamista.

  • Mitään 6 miljoonaa juutalaista ei murhattu kaasukammioissa. Matemaattisesti mahdotonta. Suurin osa juutalaisista kuoli pikkukuumeeseen.

   • Pilkkukuumeeseen. Auschwitzissa kuoli 60 421 juutalaista, näistä epidemioihin (varsinkin pilkkukuume-epidemioihin) 58 240. Kaiken kaikkiaan leirissä kuoli 109 233 internoitua, näistä 103 447 epidemioihin.

   • Joo, kuutta miljoonaa ei tuhottu kaasukammioissa, mutta niin ei ole kukaan koskaan väittänytkään, Itä-Euroopan massateloituksissa käytettiin ensin muita keinoja ja sitten vielä sairaudet ja nälkäänkuoleminen… mutta miksi vain juutalaisista puhutaan? Keskitysleireillä kuoli miljoonia muitakin ihmisiä, romaneja, venäläisiä ja puolalaisia esim.

    • Tässä on vain se ongelma, että todisteita miljoonista murhatuista puuttuvat. Löytyy vain “normaaleja” määriä kuolleita, ja ne kaikki on dokumentoituja. Suomalaisessa sotavankeudessa kuoli tietty X% neuvostovankia, se on “normaalia” eikä kukaan tee isoa numeroa tästä. NL:n Gulagissa ja Eisenhowerin kuolemanleiressä kuoli n 30% saksalaisista sotavangeista – eikä kukaan tee tästä kin mitään numeroa, vaikka siinä kuoli oikeasti useita miljooneja.

     Edes yksi ruumis on sellainen ikävä juttu, että sen hävittäminen on vaikea. Moni henkirikoksen tekijä paljastuu nimenomaan ruumiin piilottamisen vaikeuden takia. Vaikeaa se on – yhdestä ruumiista eroon pääseminen. Entä miljoonasta? Vaikeutuu entisestään. Polttaminen vaatii valtavasti polttoainetta – mutta polttoainevarastot, kuljetusvälineet yms. näkyisivät tiedustelukoneiden valokuvissa, samoin savua olisi havaittu – mutta tiedustelun kuvista ei näy mitään. Kuljettimet, logistiikka, henkilökunta, yms. 1001 asiaa – kaikki jättäisi sekä dokumentoitua että fyysistä jälkiä. Mutta tarinanmukaisia määriä ei löydy muualta kuin verbaalisista tarinoista. Ruumis kun 80% koostuu vedestä ja sisältää ainakin 15-20 kg luita, jotka eivät pala (kalkki). Hampaat eivät pala lainkaan joten miljoonan polttotuhkasta löytyisi ainakin 20 miljoonaa hammasta. Mutta mitään ei löydy, kumma juttu, vaikka tarinan mukaan pitäisi löytyä. Ja kaivamiset muuten ovat kiellettyjä eikä niitä koskaan tehty koska Hitler!
     Tuhkaa olisi 200 000 tonnia + polttoaineen tuhka, jota pakko olla monta kertaa enemmän. Yritäpä piilottaa tämän kasan mineraalista ainetta. Ei sitä voi hävitää reaalimaailmassa sen sijaan helposti onnistuu kauhutarinassa.

     Joten Voittajien (eli sionistien) oli pakko nyt säätää lakeja jotka ilmoittavat Ainoan Oikean Totuuden™ ja suojelevat sitä liian uteliailta totuuden ja oikeudenmukaisuuden etsijöiltä.

    • 45 miljoonaa siviiliä vs. 6 miljoonaa koukkunokkaa… Hiroshima?
     Nagasaki? Vietnam? Korea? jnejne Onko nämä sotarikoksia.
     Katso kokonaisuuksia ja lue muutakin kuin mediapaskaa!
     Pyöreät kommaririllit päähän!

     Lue historiaa!

  • Olennaisempi kysymys on, että kuka hyötyi holokaustin saamisesta viralliseksi historiaksi.

   Itse en kiistä enkä tunnusta holokaustin tapahtumista, koska en ole opiskellut aihetta riittävän laajasti eri lähteistä, jotta pystyisin väittelemään siitä. Olen silti sitä mieltä, että kyllä mitä tahansa historiallista tapahtumaa tulee saada tutkia niin laajasti kuin haluaa, ja kyllä tutkijan pitää pystyä julkaisemaan tutkimuksensa tulokset ilman linnareissua.

   Tämä pätkä oli muuten aika mielenkiintoinen ja liittyy tähän aiheeseen: http://www.vastarinta.com/mielenkiintoinen-dokumentti-holokaustista/

  • Mitään Holokostia ei ollut, eikä mitään synkkiä pilvejä kansallissosialismin aatteen yllä.
   Aloita Joni vaan tutkimukset väitetystä Holokostin logistiikasta, fysiikasta, tekniikasta, alkuperäisistä asiakirjoista, sanomalehdistä, silloisista todistajalausunnosta, demografisista tekijöistä, niiden motiiveista ja mahdollisuuksista, väitetyn “Holokostin toteuttamiseen” osoitetuista resursseista sekä tavoista, millä tunnustukset oli hakattu syytetyistä henkilöistä yms. Virallisesti väitetysistä “faktoista” totuutta etsivä ihminen ei onnistu kasaamaan ristiriidatonta kuvaa, koska aina paljastuu ristiriita tarinassa! Miksi? Koska se on sepitetty.

   Aloita tutkimukset mistä tahansa Holokostiin liityvästä väitteestä – välittömästi törmäät räikeään ristiriitaan Holokostia puolustavien väitteiden kesken; tai vielä todennäköisempää on, että törmäät fysiikan asettamiin rajoituksiin.

   Kiireessä koko tämä Holoco$t on niin huonosti sepitetty, että sen “todellisuuden” puolustamiseksi on päätetty olla keskustelematta/väittelemättä koko asiasta – vaan kiveen on hakattu “totuuksia” tyyliin “Neljä jalkaa paha! Kaksi jalkaa hyvä!” ja tutkimukset ovat ankarasti kielletty. Ainoa sallittu on juutalaisten fantastisten satujen opiskelu ulkoa ja toistelu sanasta sanaan.

   Minun omat ensimmäiset epäilykset heräsivät vuosikymmeniä sitten, kun koulussa opetettiin, että Puna-Armeijaa pakenivat “natsit” rikoksiensa peittämiseksi avasivat teloitettujen massahaudat, hävittivät satoja tuhansia ruumiita ja lisäksi maisemoivat paikat niin hyvin että mitään jälkeä voitu löytää. Moni uskoo tällaisiin tarinoihin, ajattelematta miten tämä maisemointi yms. on mahdollista käytännössä, ei saduissa.

   Ja niin edelleen, löytyy tuhansia tai miljooneja esimerkkejä voittajien valheista omien todellisten rikoksien peittämiseksi ja huomiotta jättämiseksi. Vae victis! on edelleen totuus.

   “Truth is ‘hate’ to those who hate the truth.”

   • Tein juurikin niin kuten ihmiset kehottivat.
    Unohdin ettei koskaan pidä kuunnella voittaneen osapuolen arvioita historiasta.

  • Miksihän Ukrainan tapahtumien 1932-1933 kieltämistä ei kriminalisoida?
   jos joku ei tiedä niin Stalin, Molotov, Kaganovits ja vittu muutama muu hullu ryssä keksi nujertaa Ukrainan talonpojat jotka ei halunneet liittyä kolhooseihin. Suunnitelma oli ehkä maailmanhistorian brutaalein! Syksyllä 1932 kun sato korjattiin kaikki ruoka, vilja, vihannekset, jopa kotieläimet
   takavarikoitiin. Jos et antanut sinut tapettiin. Kevääseen 1933 mennessä kuoli nälkään, tauteihin nkvd:n teloituksiin 4-6 MILJOONAA IHMISTÄ!!!
   Miettikääpä sitä. Nykypäivän venäjä ja Putin tietysti kieltävät ja valehtelevat että mitään tälläistä ei ole tapahtunut, mutta voiko entiseltä KGB everstiltä (Putin) muuta odottaakaan.

   • Sitä ei kriminalisoida koska juutalaisvaltainen ryhmä oli senkin rikoksen takana. N-liiton johdosta suurin osa oli juutalaisia!

   • Bolshevikit tappoivat/tapattivat enemmän venäläisiä 1917 vallankumousta seuranneessa sisällissodassa kuin saksalaiset 1. maailmansodassa. Holodomorin aiheuttaneet “venäläiset” olivat …noh arvatkaa.

    The Jewish Ethnic Cleansing Of Europeans
    http://holodomorinfo.com/

 2. Pelko kansallisaatteen noususta on kova. Valheita varjellaan isolla kädellä. Seuravaassa upeita aatteita: työllisyyden puolustaminen, yritysvoittojen jako työntekijöille, pääomatulojen lakkauttaminen, kuolemantuomio keinottelijoille ja koroillaeläjille, trustien ja suurkauppojen sosialisoiminen, eläkejärjestelmän laajentaminen, yhtäläisen koulutuksen tarjoaminen köyhimmillekin, lapsityön kielto ja pääoman herruuden lakkauttaminen

 3. Vain juutalaisilla lupa tutkia holokaustia?

  Mikä on sellainen totuus, josta ei saa kertoa eriävää mielipidettä? Mikä on sellainen totuus, joka ei kestä tutkimusta?

  Joissakin maissa jopa holokaustin tutkiminen on rangaistava teko. Juutalaisten holokaustivalhe on lailla suojattu monissa maissa ja ihmisiä on tuomittu pitkiin vankeusrangaistuksiin ”holokaustin kieltämisestä”.

 4. Totuus pysyy tukevasti ja luonnollisesti omilla jaloillaan, kun taas valhe tarvitsee suojelua lailta.

 5. Jos holokausti olisi ollut sepitetty…niin mihin katosivat ne vähintään 5 miljoonaa juutalaista? koska jonnekkin he muutamassa vuodessa katosivat ja jos kiistää sen, on se sama kuin kiistäisi Auringon tai tähtien olemassaolon. Albert Speerin,Auchwitsin komendantti Rudolf Hössin ja Adolf Eichmanin täydelliset tunnustukset painavat kait myös asiassa jotakin. Jos omaa antisemiittisiä ja äärioikeistolaisia mielipitetä olisi suoraselkäisempää puolustaa joukkotuhoa kuin kiistää se.

  • Tapahtu siellä keskitysleireillä mitä tahansa, niin eikö sun mielestä ole vähintäänkin erittäin kyseenalaista, ettei tapahtumista kerrottua virallista totuutta saa kyseenalaistaa ilman, että joutuu vankilaan?

   • Tuosta olen samaa mieltä, Historia on tietenkin aina voittajien historiaa ja luvut ovat epäilemättä ainakin jonkinverran ylöspäin pyöristetyt.

  • Eivät hävinneet mihinkään. Koko tarina on sepitetty. Auringon olemassaolo voidaan todistaa, mutta mitään kritiikkiä kestäviä todisteita holokaustin kauhutarinasta ei löydy.

   Mainitsit luvun “ainakin 5 mln”. Missä puuttuva 1 miljoonaa juutalaista? Oletko antisemiitti? Virallinen luku on “6 mln”, ja se oli vahvistettu ainoaksi oikeaksi Nürnbergin oikeudenkäynnissä v. 1946. Tähän lukuun “6 mln” sisältyi Auschwitzin “4 mln”.

   Sitten v. 1990 Auschwitzin “4 mln” muuttui “1 mln”:ksi. Eikö sinua hämmästytä sellainen aritmetiikka, että 6 miinus 3 on yhtä kuin 6 koska virallinen luku ei muuttunut mihinkään. Tämä “6-3=6” on vain yksi norsun kokoinen naurettava aukko sepitetyssä tarinassa. Kun kauhutarinaa tutkii lisää, niin ristiriitoja paljastuu sen verran, että ainakin minun maailmankatsomukseni oli muuttunut täysin ja minusta tuli kansallissosialisti ja revisionisti.

   Ole Pera varovainen, älä aloita rehellistä tutkimusta äläkä kuuntele revisionistien argumentteja – koska sinua uhkaa aikamoinen kognitiivinen dissonanssi koska mikäli olet sen verran looginen ja rehellinen totuuden etsijä, että sinullekin paljastuu kauhutarinan valhe. Koko sinun maailmankatsomuksesi on uhattuna, muista se!

   • on olemassa vanha suomalainen sananlasku: “ei savua ilman tulta” aivan tyhjästä eivät myytitkään synny.

   • Mahdollista on että holokausti on jossakin määrin liioiteltu(voittajien historia!) sitä en kiistä…Minusta vain on epätodennäköistä että kaikki leireiltä eloonjääneet olisivat kollektiivisesti valehdelleet.

   • Joo mainitsin luivun 5 koska uskon noin 4,5-5,5 mitä juutalaisiin tulee. Tänä päivänä viralliset arviot vaihtelevat 5-6 miljoonan välillä.

   • Tuoluku Auchwitsin luku muuttui kyllä ja käsittääkseni se jakaantui muille leireille.

    • Jännä miten tuo holokausti alkaa saamaan samanlaisia piirteitä kuin jumalan pilkka / uskonnon kyseen alaistaminen.
     Jotenkin on hämärä mielikuva että liittoutuneet olisi sodan jälkeen kirjoitelleet jonkun (rauhan) sopimuksen missä todettiin että liittoutuneet ei syyllistynyt sotarikoksiin / ei voida syyttää sotarikoksista ? Korjatkaa jos olen väärässä.

  • Niin, Hössiä ja kumppaneita ei varmaankaan kidutettu ollenkaan näiden tunnustuksien saamiseksi? Heille ei taatusti annettu vierailla kielillä, (englanniksi, venäjäksi ja ranskaksi) dokumentteja allekirjoitettaviksi, joissa oli jo valmiit tunnustukset tehtyinä? Speer oli opportunisti, joka tarttui tilaisuuteen – hän “uskoi” syytteet Nürnbergissä ja esitti katuvaa, jotta välttäisi hirttotuomion. Speer syytti Sauckelia (tämän omaa alaista) vankityövoiman käytöstä. Sauckel joutui hirteen, muttei Speer. Hans Frankia puolalaiset kiduttivat useita viikkoja, ennen kuin hänet saatettiin oikeuden eteen. Miksi esim. Rudolf Hess tuomittiin elinkautiseen vankeuteen, vaikkei hänellä ollut mitään osuutta eikä arpaa “sotarikoksiin”? Jos vastaavanlaiset oikeudenkäynnit järjestettäisiin nyt, ei oikeudessa esitettyjä tunnustuksia voitaisi pitää totuudenmukaisina, mikäli ne on saatu kiduttamalla, ja tähänhän liittoutuneet syyllistyivät. Englantilaiset “leikillisesti” totesivat että kuulusteluissa tehokkain tapa saada tunnustus on “cracking the balls”, kuin varsinaisten kysymysten esittäminen.

 6. Mutta vaikka virallinen historia olisi täyttä totta(mihin en aivan täysin usko) ei se kuitenkaan millään tavoin uhkaa suomalaista kansallisuusaatetta. Tämä on aina tärkeää muistaa.

 7. Niin kauan kun meillä on salaisia arkostoja jotka avautuavat vasta n-vuotta kirjoittajan kuoleman jälkeen, voidaan olla varmoja että niissä pimitetään tärkeitä tietoja. Ja se johtaa siihen että historia ei ole sellainen kuin se meille on esitetty.

  Jos meillä olisi kerrasta oikein kirjoitettu historia, ei miellä olisi suurta armeijaa ihmisiä jotka koko ajan odottaisivat arkistojen avautumisia ja uuden tiedon esille tulemista. Historiaa ei tarvisi tutkia yhä uudelleen ja uudelleen.

  Historiasta on hyvä muistaa myös aina se, että sodat eivät ole keskeisiä historiassa. Niitä ennen on edeltänyt paljon asioita, joiden seurauksena sota on syttynyt. Sota ei sinänsä ole siis tutkimisen arvoinen asia, vaan tialnteet ennen sotaa.

  Aivan samalla tavalla kun katsot tarkkaan kauas, niin kun katsot vähän viereen, näet paremmin. Tai ampuessasi, sinun pitää nähdä takatähtäin tarkasti. Etutähtäin tai kohde eivät ole niin tärkeitä, kuin takatähtäin. 10:iin osuminen on vain seurausta siitä, että olet nähnyt takatähtäimen tarkasti.

 8. Mielestäni natsipuolue pitäisi perustaa uudelleen valvomaan rotumme etuja.

  • Mikä hemmetin “natsi”puolue? Ei pidä käyttää haukkumnasanaa jalosta aatteesta. Sama ku kommunisti tituleerais itseään “kommariksi”.

 9. Suosittelen lämpimästä kaikille niille, jotka edelleen uskovat holokaustin tapahtumiin seuraavaa dokumenttia katsottavaksi.

  Mikäli englanninkieli vain taittuu ja sitä ymmärtää niin tässä hyviä ja kiistattomia todisteita siitä, miksi holokaustia ei koskaan tapahtunut.

  https://www.youtube.com/watch?v=7-Kl6RHKIQk

  • You may be correct…but that is not how you deal with the War Criminal Jews, nor is it how you handle the Puppets they have got elected in all of our nations, thanks to their almost total control of the MEDIA……By talking about the gas chambers you basically change the topic away from the crimes all of our leaders are committing today…they are slowly committing Genocide against the Northern European Race/tribe by their flooding of literally all European nations on the planet…literally in 50 years if nothing changes there will no longer be any European Nations….we will just be another minority being slaughtered for not conforming to Sharia Law…

 10. Holocaustia ei saa edes vähätellä. LePen sanoi että juutalaisten joukkomurha oli vain yksi asia sodan kauheuksien joukossa. Ja sai miljoonasakot.

 11. Hi there, My Dad’s family and my Mom’s Mom were Originally from Sweden…You are Swedes…Not Africans or Middle Easterners, they have home country’s….Sweden is your HOME Country. All of the EU, USA, Canada, Australia, New Zeiland, are being flooded with immigrants….this is not by chance. This is a Israel, China, India, and Russia communist ”forced” revolution Karl Marx style. Human History is not racist. the Proto-Europeans developed their culture with other ”white” proto-Europeans…..Africans did the Same, Indians did the same, Asians did the same. Now our tribes homelands are all being flooded and changed….so we must stand together. As one tribe. We must remind people we are not racists but the people taking over each of OUR nations at the same time are racists. PS—Your new Prime Minister is a closet JEW……….
  Tate Matson

Comments are closed.