Koti Uutisia Helsingissä iso maahanmuuttovastainen mielenosoitus syyskuussa

Helsingissä iso maahanmuuttovastainen mielenosoitus syyskuussa

6

Helsingin Itäkeskuksessa järjestetään lauantaina 10. syyskuuta jo kolmas maahanmuuttovastainen mielenosoitus lyhyen ajan sisällä. Ensimmäisellä kerralla tapahtumaan osallistui joitain kymmeniä ihmisiä, mutta toisella kerralla kansallismielisiä oli paikalla jo yli sata.

Mielenosoituksella vaaditaan suomalaista Suomea. Paikkavalinta on osuva, sillä Itäkeskus on tunnettu maahanmuuttajien runsaasta määrästä.

“Kaikki maahanmuuttoa vastustavat toimijat kokoontuvat Helsingin Itäkeskukseen mielenilmaisuun massamaahanmuuton aiheuttamaa turvattomuutta ja terrorismin uhkaa vastaan. Suomi kuuluu suomalaisille, ja täällä eletään kuten Suomessa on tapana. Tule, ja tuo kaverisikin! Yhdessä olemme vahvoja”, mielenosoituksen järjestäjät sanovat.

Tapahtuma järjestetään Tallinnanaukiolla lauantaina 10. syyskuuta kello 15. Voit lukea mielenosoituksesta lisää sen Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/692856640863116/

6 KOMMENTIT

 1. Tähän pitää kyllä osallistua! Ihan jo senkin takia, että häiriköt näkevät, etteivät he voi estää suomalaisia ilmaisemasta mielipidettään.

 2. Toivottavasti jokainen jolla on mahdollisuutta tuo paikalle videokameran ja sitten asettuu kavereiden kanssa niin että mahdollisimman moni jää kuvan keilaan. Eli, ei aina eturiviin eikä eturivistä yleisöön, vaan keskellekkin vastamielenosoittajia sekä ihan taaksekkin. Viimeksi kypärämies sai paljon merkittävää videomateriaalia kypäräkamerallaan. Ja juuri tällaisia tarvitaan. Kaikki materiaali on arvokasta kun tuodaan totuutta julki.

  Näistä voi sitten joku video-osaaja koostaa vaikka jokaisesta mielenosoituksesta oman elokuvansa. Historia ei unohda.

 3. Hyvä! Näitä tarvitaan. Jää nähtäväksi Poliisin toiminta. Mitä tulee ns. “anarkisteihin” (lue: terroristit) se tulee olemaan vähintäinkin entisen kaltaista, mutta melkoisella varmuudella vielä väkivaltaisempaa ja karkeampaa joka suhteessa. Isänmaalliset mielenilmaukset ovat heille täyttä myrkkyä, koska terroristit eivät ole voineet estää isänmaallisten suomalaisten läsnäoloa ja ääntä yhteiskunnassa.
  Nähtäväksi myöskin ikävä kyllä jää kuinka Demla-voimat ja kulttuurimarxistiset päättäjät ja ylikansallisten raharikkaiden vaatimuksesta Vapaan Suomen kansalaisten ääni tullaan tukkimaan. Pahuudella, mädännäisyydellä, henkisellä matalaotsaisuudella ja korruptiolla ei ole häpyä.
  Kun kommunistit ja kapitalistit lyövät “hynttyyt” yhteen. Maailmasta tulee Helvetti!!!

  • Ei niistä väsyneistä anarkisteista tarvitse välittää. Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa ettei heistä ole internetuhostaan huolimatta väkivaltaiseen tukahduttamiseen ja siitä yleisestä älämölöstä saa korkeintaan hyviä huumoripätkiä. Viime keskiviikkona mustassa kalliossa kuvattu pätkä kertonee kaiken tarpeellisen näistä vallankumouksellisista, kun poliisin vähän tiukempi käskytys saa heidät kirjaimellisesti itkemään.

Comments are closed.