Koti Uutisia Sionismi George Soros vaatii Unkaria EU-tuomioistuimen eteen

George Soros vaatii Unkaria EU-tuomioistuimen eteen

7

Kansallinen Vastarinta on kirjoittanut aiemmin, kuinka Unkari on ryhtynyt toimiin epäkansallista ja globalistista Open Society Foundationsia vastaan. Järjestön on perustanut ja sitä rahoittaa juutalainen multimiljardööri George Soros. Open Society Foundations ilmoitti keväällä sulkevansa Budapestin-konttorinsa.

Nyt organisaatio uhkaa viedä Unkarin toiminnan EU-tuomioistuimeen ja vaatii maata kumoamaan Sorosin vastaiset lait. Näiden lakien mukaan kaikkien maahanmuuttoa Unkariin taloudellisesti, organisoinnin kautta tai muulla tavalla edesauttavien järjestöjen on haettava lupaa toiminnalleen. Tällaisen järjestön tulee myös, mikäli lupa toiminnalle myönnetään, maksaa 25 prosenttia veroa valtiolle ulkomailta tulevasta rahoituksestaan.

Open Society Foundationsin mukaan Soros-lait sotivat Eurooppa-sopimuksen ehtoja vastaan, sillä “kaikki maahanmuuttoa Unkariin edesauttavat järjestöt maalataan rikollisiksi”. Organisaatio on kääntynyt myös Unkarin perustuslakituomioistuimen puoleen ja väittää Soros-lakien olevan ristiriidassa maan perustuslain kanssa.

Lähteet: Nordfront, Voice of Europe

7 KOMMENTIT

  1. Soros vaatii Unkaria EU-tuomioistuimen eteen ja terve järki vaatii Sorosia teloituskomppanian eteen.

    • Ensin ajattelin, että ompas suureellista, mutta Soroksen ollessa kyseessä, niin paras pelata varmanpäälle 😀 Pikkunilkeille riittää teloitusryhmä, isommille kataisille -joukkue, mutta tosiaan Sorosille kokonainen -komppania 🙂

  2. Soros on jo 88, eli minullahan on hyvät mahdollisuudet juhlia äijän kuoleman vuosipäivää moneen kertaan.

  3. Onneksi tämä syöpä kohtaa loppunsa pian ja tervehtyminen leviää muuallekin Eurooppaan.

    Suvakeilla ei ole enää mitään muuta strategiaa, kuin puolustella pedofiileja, raiskareita ja väittää että sukupuolia on 40, sillä maahantunkeutujien ja muiden neekereiden kylmät tilastot puhuvat selvää kieltään.

Comments are closed.