Koti Uutisia Rikos EU:ta syytetään rahanpesusta joukkoinvaasion yhteydessä

EU:ta syytetään rahanpesusta joukkoinvaasion yhteydessä

1

Tamás Deutsch on pyytänyt EU:lta vastausta siihen, miten voi olla mahdollista, että niin kutsutut pakolaiset matkustavat Eurooppaan ilman passia taskussaan Mastercard, jossa on vain kortin numero. Kortin omistajan kohdalla ei ole nimeä. Sen sijaan kortti on merkitty vain tunnisteella UNCHR, joka on YK:n pakolaiskomissaariosasto. Juutalainen Deutsch on Unkarin pääministerin Viktor Orbánin Fidesz-puolueen EU-parlamentaarikko ja kuuluu näin EPP-europarlamenttiryhmään.

Deutsch väittää eurooppalaismedioiden raportoineen jo aiemmin nähneensä tällaisia anonyymejä luottokortteja Bosniassa, Kroatiassa ja Serbiassa. Anonyymejä luottokortteja rahoitetaan ja hallitaan yhteistyössä juutalaisen monimiljardööri George Sorosin, Mastercardin, YK:n ja EU:n kanssa.

Deutsch painottaa, että EU:lla on hyvin tiukka rahanpesun ja terrorismin vastainen lainsäädäntö. Kellään ei tulisi olla anonyymiä luottokorttia; sellainen ei ole EU:n oman lainsäädännön mukaan sallittua. EU on kuitenkin rahoittanut jo viimeisen kahden vuoden ajan osittain itse pakolaisten anonyymejä pankki- ja luottokortteja, jotta he saisivat nopean alun uudelle elämälleen Euroopassa. Pakolaiset usein kiertävät Balkanin maiden kautta, käyttävät kortteja elämiseen, minkä jälkeen he jatkavat matkaansa pohjoiseen.

Deutsch ei ole vielä saanut selvitettyä, kuinka paljon rahaa EU on tunnistamattomille pakolaisille tällä tavalla kokonaisuudessaan lahjoittanut. Hänen mukaansa kyse on kuitenkin 40 miljardista forintista, joka vastaa lähemmäs miljardia euroa.

– Tämä on erittäin vakava skandaali, kommentoi Deutsch, joka vaatii asian selvittämistä erityisesti siksi, että toiminta rikkoo EU:n omia lakeja.

Deutsch kommentoi lisäksi alkaneensa europarlamentaarikkona toimiin asian selvittämiseksi EU-tasolla.

Lähteet: Nordfront, Echo TV

1 KOMMENTTI

  1. Sehän on EU:lle helppoa kuin heinänteko “pakolaiskriisin” savuverhon takana ja tekisipä vielä se vielä sen edessäkin.
    EU:lla on rahaa kuin roskaa, koska se nylkee jokaiselta jäsenmaalta siemenperunatkin kellarista.

Comments are closed.