Koti Uutisia EU pitää valkoisia pilkkanaan aggressiivisessa kannanotossaan: “Kansanvaihto on tullut tänne jäädäkseen”

EU pitää valkoisia pilkkanaan aggressiivisessa kannanotossaan: “Kansanvaihto on tullut tänne jäädäkseen”

6

EU-globalistit väittivät maanantaisessa nöyryyttävässä valkoisten kansojen vastaisessa kannanotossaan, että Euroopan päivät etnisesti yhtenäisenä maanosana ovat luetut ja kaiken vastarinnan kansanvaihtoa vastaan olevan turhaa.

“On aika kohdata totuus. Emme nyt voi emmekä koskaan voi pysäyttää maahanmuuttoa”, kommentoi unionin maahanmuuttokomissaari Dimitris Avramopoulos Politico-lehdessä julkaistussa artikkelissa.

Avramopoulos kuitenkin tietää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen pystyvän sekä pysäyttämään että lopettamaan kokonaan maahanmuuttajien tulvimisen maaperällemme.

Avramopoulos tunnusti käytännössä EU:n noudattavan kreivi Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergin suunnitelmaa hävittää Euroopan alkuperäiskansat sekoittamalla ne ei-valkoisten rotujen kanssa kertomalla, että Brysselin kansanvaihtosuunnitelma on tehty “pitkälle tähtäimelle”. Avramopoulos jatkoi, ettei maahantulijoita tulla missään tapauksessa lähettämään kotimaihinsa riippumatta siitä, millainen tilanne tulijoiden kotimaissa on.

Hän jatkoi kirjoittamalla Itä-Euroopan maista, jotka vastustavat edelleen kansanvaihtoa: “On naiivia uskoa, että yhteiskunta tulisi säilymään homogeenisena ja maahanmuuttajattomana vain rakentamalla aitoja.” Tällä hän viittaa erityisesti Unkariin. Avramopoulos jatkoi edelleen, että Euroopan maiden tulee hyväksyä “maahanmuutto, liikkuvuus sekä monimuotoisuus uusiksi normeiksi”. Yrittämättä piilottaa agendaansa hän toteaa lopulta, että keino varmistaa hänen maalaamansa dystopian tulevaisuus on “muuttaa kollektiivisesti meidän tapojamme ajatella”. Avramopoulos ei maininnut, muokataanko ihmisten ajattelutapoja jatkamalla edelleen poliittista aivopesua vai tekemällä siitä vielä intensiivisempää.

Lähteet: Nordfront.se, Breitbart

6 KOMMENTIT

 1. Nämä Avramopoulokset tekevät vihapropagandallaan loistavaa pohjustustyötä kansallisuusaatteen ja kansallissosialismin voiton tielle. Ja tarkoitan ihan konkreettista tienpohjustustyötä entisen Neuvostoliiton malliin. Historia tuntee monta tapausta kun henkilö menettää kansansa silmissä oikeuden olla elossa. Tuomio on nopea eikä kukaan huuda heidän ihmisoikeuksiensa perään.

 2. Nyt vähän jäitä hattuun. Toihan oli mielipidekirjoitus lehdessä, eikä mikään EU:n virallinen kannanotto niinkuin otsikko antaa ymmärtää. Vähän muutenkin mutkat suorikisi analyysi tuosta kirjoituksesta. Sitä tietty näkee mitä haluaa ja kaikkea voi lukea kuin “piru raamattua” mutta ei kai tällaisten roskamedia tason “uutisten” julkaisu nyt palvele kenenkään tarkoitusta?

  Jokainen voi käydä itse lukemassa ja tekemässä omat johtopäätöksensä: https://www.politico.eu/article/europe-migration-migrants-are-here-to-stay-refugee-crisis/

  Vastaavanlaisia mielipidekirjoituksiahan on esim. Suomen lehdistö väärällään lähes päivittäin, mutta tästä nyt jostain syystä saatiin muovailtua tällainen kauhutarina vaikkei poikennutkaan oikeastaan millään tavoin tästä ainaisesta monikulttuurisuus-maahanmuutto-pakolaisuus-on-väistämätöntä jargonista.

  • EU:n, YK:n ja Naton virallinen kanta on pakkomonikulttuurisuus. Ne on perustettu suojelemaan pankkimafian valtaa eli luomaan maailmanlaajuiset halpatyömarkkinat.

   Nämä halpatyöt tekee tulevaisuudessa rodullisesti sekoittunut, juureton ja yhtenäisyydeltään hajanainen joukko “maailmankansalaisia”, jotka eivät pysty löytämään yhteisöllisyyttä, jolla suojella omaa reviiriään, elämäntapaansa ja kulttuuriaan kun nämä kaikki on heiltä jo tuhottu.

   EU:n ja YK:n virallinen linja on ihmisoikeuksien suojeleminen, mutta se todellinen linja on Kalergi-suunnitelma pankkiirien globaalin uuskolonialismin varmistamiseksi.

 3. Hyvää joulua arvon herra Niinistö,suomen poliitikot ja KAIKKI vapaamuurariston lakeijat.Minulla on ilo ilmoittaa teille tänä jouluna rikkaat ihmiset,mm.britannian ns.kuningatar ja kaikki hänen lakeijat ympäri maailmaa,jotka piditte huvinanne katsella ja pilkata köyhän elämää.Tänäkin jouluna vapahtaja Jeesus Kristus on heidän Kuningas joita teidänkaltaisenne sorritte ja murhasitte ja petitte.Kävin täällä maailmassanne katselemassa…ja näin helvetin.En suinkaan köyhissä sairaissa ns.rumissa ihmisissä,joita te niin halveksitte.Näin helvetin teissä poliitikoissa ja kuninkaallisissa ja niissä jotka rakastavat ihailla teidän ns.kaunista elämäänne.Jumalan kiitos tänäkin jouluna minun vapahtajani rakastaa kaikkia Hänen omiaan niinkuin hän rakasti ensimmäisenä jouluna,seimessä.Hänellä ei ollut sijaa majatalossa,niinkuin monella ei ole suojaa tänäkään jouluna.Sekä suomalaisella tai ns.muukalaisella.Te rikkaat teette köyhän elämästä pilkkaa.Mutta sen tiedän että jokainen jota halveksitte on Kristukselle rakas.Hyvää Siunattua Joulua kaikille teille joita tämän maailman vaikutusvaltaiset polkevat lokaan.Kristuksen omilla on tulevaisuus.Ikuinen elämä.

 4. Ja voin teille jotka kuvittelette olevanne `uutta maailmanjärjestystä’,kukaan murhaaja ei koskaan ole mitään uutta.Ei vasemmalta eikä oikealta.Ettekö ymmärrä että se kaikki on pelkkää petosta jolla ihmisiä johdatellaan mm.sotiin…todella,te rikkaat lähdette tyhjin käsin ulos.Petoksiinne ei usko kukaan joka uskoo Kristukseen,Hän on TIE TOTUUS ja ELÄMÄ.Vaikka Niinistön herra kuvittelee olevansa tässä maassa diktaattori joka niin mielellään ajelee pellolle porukoita,onhan hänellä lelut jotka toi tuliaisina valkoisesta talosta 2016.Ja vielä `herra `Niinistö’,tarkoittaako viestikoekeskus samaa kuin kuuluisa v2k?

Comments are closed.