Koti Uutisia Ennätysmäärä autoja poltettu ja ihmisiä pidätetty Ranskan kansallispäivänä

Ennätysmäärä autoja poltettu ja ihmisiä pidätetty Ranskan kansallispäivänä

4

Breitbart kirjoittaa:

Sisäministeriön mukaan 368 ihmistä pidätettiin 13. ja 14. päivän välillä mellakoinnista ja väkivallasta, josta on tullut säännöllinen näky Pariisin naapurustoissa jokaisena kansallispäivänä.

“Kiitos turvallisuusjoukkojemme laajamittaisen mobilisaation on kaduilla tapahtunut huomattava vähentyminen väkivaltaisissa tapauksissa, erityisesti katutappeluissa, joita tapahtuu 14. päivän juhlinnan aikana”, sanoi sisäministeriön edustaja Pierre-Henry Brandet.

“Turvallisuusjoukkomme ovat olleet kestämättömien hyökkäysten kohteina usean urbaanin väkivallan jakson aikana”, Brandet lisäsi raportoiden, että 14 poliisia ja sotilasta haavoittui yhteenotoissa.

“Tekijät joutuvat vastuuseen teoistaan oikeudessa, kuten myös ihmiset, jotka sytyttävät autoja palamaan. Näitä tapauksia on selvästi aivan liian monta”, Brandet totesi.

Kansallispäivän aikana palaneiden autojen määrä nousi vuodesta 2016, jolloin 855 autoa poltettiin, mutta pidätettyjen ihmisten määrä – 577 – oli paljon korkeampi.

Aikaisin lauantaiaamuna poliisit joutuivat avaamaan tulen Sevran maahanmuuttajanaapurustossa Seine-Saint-Denis’ssä, jossa tuhopolttajat olivat iskeneet rajusti edellisinä päivänä, kun “30 ihmistä päätti hyökätä hänen [poliisin] kimppuunsa käyttäen äärimmäistä väkivaltaa”, ACTU17 raportoi.

Poliisi käytti asettaan paetakseen hyökkääjiään, joista osa oli aseistautunut rautapalkeilla, ja hänen onnistui haavoittaa yhtä vatsaan. Vahvistusjoukot pelastivat poliisin ja toimittivat hänet sairaalaan naama verisenä ja keho ruhjeita täynnä.

Lähde: Breitbart

4 KOMMENTIT

  1. Ranskan presidentin Emmanuel Macronin mielestä tuo kaikki kuuluu vain Ranskan arkielämään ja sen kanssa on elettävä. Eli tämä “petain” on varsin hyödyllinen Eurooppaa jällen kerran hallitsevalle Saksalle ja sen Liittokansleri Angela Merkelille, jonka tavoite on saada aikaan valkoisen rodun kansanmurha Euroopassa.

    • Mitenköhän Saksa, joka ei ole edes itsenäinen valtio, muka jälleen kerran hallitsee Eurooppaa?

      Milloin Saksa muka edes hallitsi viimeksi? Käsittääkseni ei koskaan. Toisen Maailmansodan alkuvuosina Saksa oli Euroopan johtavin valtio, samoin Hohenzollernien Keisarikunnan aikana, mutta siltikään ei hallinnut koko Eurooppaa.

  2. Kuuluu rikkaaseen Monikulttuurisuuteen tällainen kokonpolttajainen…

Comments are closed.