Koti Uutisia Englannin antifa poltti kotimaan lipun “rasisminvastaisena” kannanottona – valtio rahoittaa

Englannin antifa poltti kotimaan lipun “rasisminvastaisena” kannanottona – valtio rahoittaa

4

UAF (Unite Against Fascism) on Britannian suurin antifasistinen ryhmittymä, jota rahoittaa Unite-liitto. Unite-liittoa rahoittaa puolestaan Englannin valtio. Ryhmä on viime aikoina ollut uutisaiheena Englannin mediassa järjestelmällisten hyökkäysten vuoksi, joita on kohdistettu Euroopan parlamentin jäsen Nigel Faragea ja UKIP-puoluetta vastaan.

UAF:n viimeisin, tekopyhä tempaus oli polttaa Englannin lippu mielenosoituksessa kuvitteellista Englannin poliisissa esiintyvää rasismia vastaan siinä toivossa, että kommunistiagitaattorin, mustan Steven Lawrencen murha 20 vuotta sitten nousisi taas uutisotsikoihin. Murhalla väitetään olleen rodulliset perusteet, ja murhan jälkeen antifasistit syyttivät Metropolitanin poliisia rasismista, koska esitutkinnan jälkeen viisi epäiltyä pidätettiin, mutta heitä ei tuomittu. Kaksi epäillyistä tuomittiin murhasta vuoden 2012 tammikuussa 14:n ja 15 vuoden vankeustuomioihin “uusien ja merkittävien todisteiden valossa”.

UK_UAF_poltti_lipun

Antifasistit pahoinpitelevät vanhan miehen ilman mitään syytä. Englannin valtio ei kuitenkaan välitä tällaisista tapauksista, vaan jatkaa UAF:n rahoittamista.
Antifasistit pahoinpitelevät vanhan miehen ilman mitään syytä. Englannin valtio ei kuitenkaan välitä tällaisista tapauksista, vaan jatkaa UAF:n rahoittamista.

 

Lähde: Daily Stormer

4 KOMMENTIT

  1. Nää on kyllä niin aivotonta porukkaa, tuskin edes ajattelevat mitään.

  2. Mulle heti kaikki-sukupolvi siellä tempoo menemään. Isi maksoi taksin ylemmän keskiluokan asuinalueelta mielenosoitukseen. Isi on niin ylpeä pikku enkelistään :3

  3. Itsekin luulen, että nämä apurahakapinalliset eivät edes huomaa tuossa mitään ristiriitaa. Vähän sama juttu, kun eräs suomalainen valtionvastainen “seksuaalianarkisti” juonsi omaa ohjelmaa valtion rahoittamalla Ylellä.

  4. Aika touhua taas… Sen verran täytyy korjata, että tuo on Yhdistyneen kuningaskunnan lippu, ei Englannin.

Comments are closed.