Koti Uutisia Ulkomaat Denverin kaupunki ”laillistaa” huumesienet

Denverin kaupunki ”laillistaa” huumesienet

7

Yhdysvaltain rappioituminen kiihtyy entisestään, kun Denverin kaupunki Coloradon osavaltiossa on päättänyt ”laillistaa” huumausaineina käytettävien sienien kaupallisen myynnin ja käytön. Coloradon osavaltio, jossa Denver sijaitsee, on entuudestaan tuttu siitä että se oli ensimmäisten joukossa laillistamassa kannabiksen.

Uutta päätöstä kannatti 50,6 prosenttia kaupungin edustajistosta. Päätös ei varsinaisesti laillista huumaavien sienien käyttöä mutta, se tarkoittaa sitä, että tuomioistuimet ja poliisi tulee katsomaan hallussapitoa sormien välistä. Uusi linjaus koskee kaikkia henkilöitä, jotka ovat 21-vuotiaita tai vanhempia.

Myös vasemmistolaisessa Kalifornian osavaltiossa yritettiin vuosi sitten samaa, mutta siellä ehdotus kaatui äänestyksessä.

Lähde: Nordfront

7 KOMMENTIT

 1. Positiivista tässä on se, että sieniä tulevat vetämään kaikki mahdolliset “ihmisryhmät”, kuten suvakit ja juutalaiset.

  Kansallissosialistit eivät mömmöihin koske, vaan syövät jatkossakin ruisleipää jotta jaksavat pitää itsensä kunnossa ja mättää edistyksellisiä voimia turpaan.

  • Puhdasta piriä ehkä tarvittaisiin, kuten sodassa. Mutta muut aineet ovat vain neekereille ynnä muulle heikommalle ainekselle. Ei näistä HIV:n ja kaiken muun saastan pilaamista sieluraasuista ole meille vastusta, kun taistelu todella alkaa.

   Vai onko se jo alkanut?

   • Toivottavasti tuo oli vitsi. Taidat olla aika nuori? Huumeet ovat roskaväelle ja piri on sieltä pahimmasta päästä. Sodassakin amfetamiinia käytettiin vain äärimmäisissä tilanteissa, jos muuten ei yksinkertaisesti enään jaksanut. Hyvänä esimerkkinä sissit.

 2. Kiitos valtamedialle. Ilman varoitusta silkkivyökäävän ruokakäyttöön myymisestä, ja tähän liittyviä viranomaistoimenpiteitä (EU on kieltänyt silkkivyökäävän uus-elintarvikkeena) en olisi alkanut ottamaan selvää laajasta tutkimusmateriaalista tämän käävän muun muassa syövän jälkihoidossa auttavista ominaisuuksista. Kiinnostus heräsi tuosta “elintarvikkeena käytöstä varoittamisesta”. Eihän sitä kukaan ruokana käytä, vaan lähinnä teen muodossa ja jauheena terveydeksi.

  Tieteelliset kokeet ovat (rottakokeet) osoittavat silkkivyökäävän olevan myrkytön myös suurempina annoksina:

  Design
  CV (Colorius Versicolor = Turkytail) biomass powder was dissolved in distilled water and administered daily (2.5, 5.0, and 7.5 g/kg live weight) in single doses by gavage to both female and male Charles River albino rats.

  Results
  No adverse or lethal effects were observed as a consequence of the daily administration of CV biomass. In addition, compared with the control group, no abnormal findings were observed at necropsy and histopathological examination.

  Conclusions
  A safe profile of CV”

  Food Nutr Res. 2016; 60: 10.3402/fnr.v60.29953.
  Published online 2016 Mar 10. doi: 10.3402/fnr.v60.29953
  PMCID: PMC4788765
  PMID: 26969586

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4788765/

  PMC = Plant Materials Center (USDA; Pullman, WA)

 3. Suvakeilla ja juutalaisilla on nyt “hiljainen ase”. Langattoman datajärjestelmän säteily. Tieteen tutkimusten pohjalta oireisiin kuuluvat keskittymiskyvyn heikentyminen ja väsymys.

  Väsymys edistää kohteen vaipumista valvetilan ja unen rajamaille. Juuri siihen tilaan jossa henkilö voidaan hypnotisoida eli massavaikuttaa vaikkapa TV:n ääressä. Heijastavatko viimeisimmät vaalitulokset tämän hypnotisoinnin seurauksia?

  Eräs keksijä (USA:n sotateollisuuden leivissä) kertoo patentistaan. Pelkän PC-monitorin tai TV:n aavistuksenomaisella vilkuttamisella tietyllä taajuudella voidaan jo vaikuttaa kohteeseen. Keksijä sanoi että “tämä keksintö on vaarallinen koska sitä voi käyttää hirveän väärin”. Kun tämän yhdistää wifi-säteilyn vaikutuksiin ja mielialalääkkeiden/roskaruoan(alkoholin/huumeiden käyttöön, on kyse info-sodasta aseistetun hyökkäyksen muodossa.

  “The more one researches mind control, the more one will come to the conclusion that there is a coordinated script that has been in place for a very long time with the goal to turn the human race into non-thinking automatons. ”

  https://www.infowars.com/10-modern-methods-of-mind-control/

 4. Kieltolait lisäävät huumeiden/päihteiden käyttöä joten tämä on oikea suunta. Kannattaa tutkia asiaa. Niissä maissa missä saa käyttää on vähiten päihdeongelmia ihmiset pääsevät hoitoon eikä tarvitse pelätä merkintöjä/sakkoja/luottotietojen menettämisiä jotka pilaavat loppuelämän kun yrität päästä hoitoon.

 5. Tämä on totta kieltolait lisäävät huumeiden/päihteiden käyttöä en itse ole mikään huume hörhö tai ole ikinä koskenutkaa mihinkään aineisiin eikä ole kiinnostusta mutta kannattaa oikeasti katsoa faktat niin kauan kun se on laitonta käyttö kasvaa ja se on “siistiä” nuorille varsinkin ja tämän seuraksene prätkähiiret saavat enemmä työtä suomessa

Comments are closed.