Koti Uutisia Black Lives Matter -pomo twiittaa halustaan tappaa valkoisia

Black Lives Matter -pomo twiittaa halustaan tappaa valkoisia

1

UK_BlackLivesMatter_tweet

Kuinka nopeasti poliisi olisi ovellasi, jos twiittaisit vastustamattomasta halustasi tappaa mustia? Mustilla ei tätä murhetta kuitenkaan ole: vihapuheesta ei tule heille seurauksia.

Toinen Black Lives Matter -liikkeen perustajista, Yusra Khogali, vihatwiittaili valkoisia vastaan ja teki samalla harvinaisen selväksi sen, miksi liikkeen nimessä mainitaan yksinomaan mustat. “Allah anna minulle voimaa olla kiroamatta/tappamatta näitä miehiä ja valkoisia ihmisiä täällä tänään”, Khogali kirjoitti. Twiitissä puhuttiin ilmeisesti paikalla protestia valvomassa olleista poliiseista.

Twiitti poistettiin nopeasti, ja BLM meni vahingonhallintamoodille. City News California haastatteli liikkeen edustaja Sandy Hudsonia, joka maalasi asiasta suuttuneet ihmiset pahoiksi ja BLM-väen uhreiksi.

Hudson sanoi, että heillä ovat vain tunteet pinnassa, koska he ovat olleet päiviä osoittamassa mieltä. Lisäksi Hudson sanoi twiitistä puhumisen olevan “erittäin vastuutonta”, koska se vie huomion pois heidän protestiensa aiheesta, väitetystä poliisiväkivallasta mustia kohtaan. Edustaja mainitsi muun muassa poliisin ampuman Andrew Lokun, joka ei suinkaan ollut viaton poliisiväkivallan uhri, vaan oikeutetusti ammuttu rikollinen, joka hyökkäsi poliisia vastaan vasaran kanssa.

Hudson mainitsi jopa järjestelmällisen rasismin, vaikka hänen oma järjestönsä on rasistinen: BLM-liike ei hyväksy valkoisia jäseniksi, ja he kohdistavat toistuvasti valkoisiin vihapuhetta ja uhkauksia.

Poliisi ei tutki Khogalin twiittiä, koska kukaan ei ole vielä tehnyt virallista ilmoitusta asiasta.

Lähde: MV-lehti

1 KOMMENTTI

Comments are closed.