Koti Uutisia Bilderberg-kokouksen asialista vuotanut julkisuuteen

Bilderberg-kokouksen asialista vuotanut julkisuuteen

11

Kansallinen Vastarinta uutisoi äskettäin eliittiverkosto Bilderbergin kokoustaneen Kööpenhaminassa toukokuun 29. ja kesäkuun 1. päivän välisenä aikana. Yksi kokoukseen osallistuja on vuotanut yhdeksästä kokouksessa käsitellyistä asioista seitsemän julki:

1) Ydinvoimapolitiikka ja mahdollinen Venäjän, Kiinan ja Iranin välinen sopimus.

2) Venäjän ja Kiinan välinen kaasusopimus.

3) Nationalismin nousu Euroopassa.

4) EU:n säädökset liittyen Internetin yksityisyydensuojaan.

5) Kybersota ja sen mahdollinen vaikutus Internetin vapauksiin.

6) Obaman ulkopolitiikka Ukrainasta Syyriaan.

7) Ilmastonmuutos.

Verkosto ilmaisi huolensa siitä, että nationalismin nousu on maailmanlaajuisen globalisaation tiellä ja näin ollen kitkettävä juurineen.

Videolta voi nähdä raskaansarjan turvatoimien ympäröineen kokouspaikka Marriott-hotellia:

 

 

Lisää videokuvaa tapahtumapaikalta:

 

 

Lähde: RT

11 KOMMENTIT

  1. Bilderberg-ryhmä on tuhottava! Ei ulkona mielenosoittamisessa ole mitään järkeä, sinne pitää rynnätä sisään voimalla ja antaa jokaiselle kokoukseen osallistuville viimeinen tuomio.

  2. 2000-luku on tuonut mukanaan kansojen nopeasti laajentuneen tietämykseen yhteiskunnasta ja sen olemuksesta. Vapaa tiedonvälitys, rajoittamaton internet, ja uudet sosiaalisen median työkalut mahdollistavat yhä paremmat välineet rajattomaan yhteydenpitoon, uutisseurantaan, tutkimukseen ja verkostoitumiseen. Kenties merkittävin muutoskehitys onkin tapahtunut kansalaisten silmien avautumisessa ja heräämisestä niistä illuusioista, joilla kansoja on jo vuosisatoja hallittu: “keisari on ilman vaatteitaan.” Kansojen “kolmas silmä” on siis aukeamassa.

    Rotschild, Rockefeller, Illuminati, vapaamuurarit, Bilderberg-ryhmä, EVA, CFR, Club 300, AIPAC… Tuntemallamme valtaliitolla on monet kasvot, ja sillä on käytössään tuhansia vaikutusvaltaisia kanavia – “kaiken näkevän silmän” – huipulta alas saakka. Vaikka heitä onkin paljon, me olemme silti 99% – he ovat ainoastaan 1%.

    https://www.dropbox.com/s/0mxpslx80etvnfo/salaliitto%20teoriat.wmv

    Keisarimme “Rappari-Illu” on paljastuneen valtaliiton säälimätön ja ahne hallitsija. Hän on pukeutunut vapauden, tasa-arvon, ja veljeyden viittaan, mutta toteuttaa mainostamistaan ihanteistaan huolimatta, “demokratian antamalla mandaatilla”, fasistista harvainvallan oppia.

    Vain pieni eliitti hyötyy sodista ja konflikteista, joissa molempia osapuolia rahoitetaan samasta pankista velkaorjuuksien luomiseksi. Raha on velkaa, ja kauppaa käydään terveydestä, ihmisoikeuksista sekä luonnonvaroista.

    Pyöreän pöydän valtaliitto puskee imperialistista tavoitettaan säälimättömästi eteenpäin – tavoitteena yksi maailmanhallitus, ja kehityksen maksumiehiksi jätetään velkaorjuudella hallitut kansat, jotka ihanteista petettynä seisovat lisääntyvien tuottovaatimusten edessä.

    “Illupsykopaattien” muodostama pieni maailman eliitti omistaa kaiken kullan, rikkaudet, rajattomat kukkarot ja porskuttaa ja hallitsee valheilla historiankirjoitusta sekä omistamaansa mediapropagandaa: luo mielikuvia, valheita ja tuhoaa arvoja.

    • Juuri näin se menee. Ja vaikka suurin osa ihmisistä ei edes tiedosta tätä niin vielä suurempi ihmetyksen aihe ovat ihmiset jotka tietävät, muuteivat välitä. Kuvittelevatko he “työntämällä päänsä pensaaseen” pääsevänsä ongelmista eroon? Tai että se ei koske heitä kun he ovat olevinaan tietämättömiä?

      Totuus on aina kuin märkä rätti vasten kasvoja. Eikä siltä pääse pakoon vaikka sitä yrittäisi. Ihmisen lujuus punnitaan siinä miten hän käyttää hyväksi sitä tietoa jonka hän löytää totuutena. Kestääkö hän sen paineen joka syntyy siitä kun hän huomaa sen jota hän piti elämänä, olevan vain suuri valheellinen kulissi. Ja että hänen koko siihenastinen elämänsä on heitetty hukkaan. Sillä on vahvistettu valtaeliittiä niin, että se on saanut yhä kovemman ja kovemman otteen hänestä. Aivan kuten kuristajakäärmekkin saaliistaan. Kaikki eivät kestä. Toiset pakenevat mielikuvitusmaailmaansa, toiset päättävät elämänsä itse. Ratkaisuja nekin.

      On kuitenkin tärkeää tunnistaa ne oligarkit jotka hallitsevat meitä sekä ne tavat joilla he hallitsevat. Heitä vastaan ei suoranaisesti pysty taistelemaan eikä siinä tässä vaiheessa olisi järkeäkään. Heidän valtaansa on vain kaikin tavoin pyrittävä ensin heikentämään, ennenkuin heitä vastaan voi avoimesti asettua.

      Tämä ei ole nopeuslaji. Tämä on kestävyyslaji.

      • Hyvä kirjoitus, nim.PS miten toimia ihmisen kanssa joka ei välitä, kuin siitä omasta navastaan. He mahdollistavat Juutalaisen maailmanvalloituksen. Kaikki nykyajan “herkut” tekevät riippuvaiseksi. Vai tekevätkö sittenkään? onko mieli lihaa vahvempi?

  3. Bilderberg-kokous on vuosittain järjestettävä, huippusalainen eri maiden valtionjohtajista ja tärkeistä vaikuttajista koostuva tilaisuus. Kokoukseen osallistujia tiettävästi vannotetaan pysymään tapahtumasta vaiti siitäkin huolimatta, että monessa maassa valtionjohtajien epäviralliset ja viralliset kokoukset ovat lailla kiellettyjä.

    Kokouksen turvajärjestelyt ovat massiiviset, eikä kokouksissa tehdä muistiinpanoja, oteta valokuvia tai tehdä nauhoituksia, jotta tilaisuuden annista ei vuotaisi mitään julkisuuteen.

    NATOn entinen pääsihteeri ja bilderbergiläinen Willy Claes paljasti lisäksi belgialaiselle radiolle, että Bilderberg-kokouksiin osallistuvia vaaditaan toteuttamaan kotimaissaan kokouksen aikana tehdyt päätökset.

    City University London -yliopiston professori Gavin MacFadyen pitää median kietoutumista osaksi Bilderberg-toimintaa vaarallisena demokratian kannalta.

    – Kansalaiset eivät voi äänestää, jos he eivät ole perillä asioista. Yhteistä hyvää koskevia tärkeitä päätöksiä tehdään ilman kansalaisia ja niin, että he eivät edes tiedä, mitä on päätetty, Gavin MacFadyen arvioi.

    Oikealla tiedolla on ratkaisevan tärkeä merkitys, jotta saisi oikea ymmärryksen asioista, mutta väärällä tiedolla ei.

    http://www.youtube.com/watch?v=PlGzvBd8xOg

    http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=10813

    http://yle.fi/uutiset/mot_selvitti_bilderberg-kokouksissa_kaynyt_46_suomalaista/6810153

    http://www.magneettimedia.com/bilderberg-kokous-kerasi-jalleen-maailman-vaikuttajat-yhteen/

  4. Matti Vanhanen pelasti Suomen kansan pakkorokotuksilta juuri ennen 2009 vuonna toteutettua sikainfluenssa pandemiaa.

    Hän oli kuullut edeltävänä kesänä Bilderberg-ryhmän kokouksessa, kuinka valtaeliitti suunnitteli kokonaisten kansakuntien pakkorokotuksia ja heti Suomeen palattuaan Vanhanen muutti Suomen rokotelainsäädäntöä.

    WHO ei pystynyt Vanhasen takia enää julistamaan tänne koko väestön pakkorokotuksia. Mutta sitten Matti Vanhasen oven taakse ilmestyi lautakasa ja hänen poliittinen uransa oli siinä. Siihen loppuivat myös Masan Bilderberg käynnit ja jäivät vain yhteen kertaan.

    Pääministeri Matti Vanhanen kuuli edellisenä kesänä osallistuessaan Bilderberg-ryhmän kokoukseen mikä oli näiden sikainfluenssarokotusten agenda ja Suomeen tultuaan onnistui muuttamaan WHO:n määräämiä pandemialuokituksia niin, että sikainfluenssaa ei katsottu oikeuttavan väestön pakkorokotuksiin.
    Mutta tämä johti pian Vanhasen eroon ja siitä seurasi sitten tämä hänen lautakasa-skandaali.

    Sikainfluenssapandemian aikana lukuisat maailman suurimmat rokotefirmat yrittivät tyrkyttää näitä immuniteettisuojaa heikentäviä rokotteita maasta maahan ja Suomikin oli listalla. Tuolloin kuitenkin silloinen pääministeri Matti Vanhanen kuuli Suomen kansan pakkorokotusaikeista vuoden 2009 salaisessa suljettujen ovien takana pidetyssä Bilderberg kokouksessa ja heti Suomeen tultuaan Vanhanen muutti suomen tartuntalakia niin, että Suomen kansa säästyi pakkorokotuksilta.

    Ja rokotevalmistajat jäivät näppejään nuolemaan ja Suomen väestön pakkorokotussuunnitelma pysähtyi. Mutta samalla myös loppui Matti Vanhasen poliittinen ura sekä häntä ei enää tuon 2009 jälkeen kutsuttu tämän salaisen Bilderberg-ryhmän vieraaksi.

    Miljardööri Bill Gates on myös juuri tästä syystä sijoittanut rokoteyhtiöihin ja on myös julkisesti myöntänyt, että jos teemme tarpeeksi hyvää työtä rokotteiden piirissä. Niin maailmanväestön määrää saadaan huomattavasti alemmaksi.

    Tämä on suunnitelma, jota bilderbergit tekee

Comments are closed.