Koti Uutisia Ulkomaat Australialaismoskeijat vandalismin kohteina

Australialaismoskeijat vandalismin kohteina

3

Australian Brisbanessa moskeijat olivat keskiviikkona hälytystilassa sen jälkeen kun selvisi, että yhtä moskeijaa oli vandalisoitu spraymaalaamalla. Moskeijan ulkoseinään oli yön aikana ilmestynyt Uuden-Seelannin ampuja Brenton Tarrantia ylistäviä maalauksia, joissa häneen viitattiin nimellä ”St Tarrant” (Pyhä-Tarrant). Lisäksi seinään oli maalattu ”Kebab Remover”, mikä on sama teksti, joka Tarrantilla oli maalattuna aseeseensa hänen tehdessään Uuden-Seelannin moskeijaiskun.

Australiassa on viime aikoina tapahtunut enemmänkin vastaavan tyylistä vandalismia. Luonnollisesti muslimit ja kulttuurimarxistit ovat olleet asiasta pöyristyneitä poliisin pyrkiessä selvittelemään tapauksia kuumeisesti.

Lähde: ABC

3 KOMMENTIT

  1. Brenton Tarrantia lainatakseni “That’s the way it goes”.
    Ei pitäisi olla kenellekään yllätys, että muslimien vihauskontoa vastaan hyökätään.

  2. Loistavaa! Helsinkiläiset voisivat taas näyttää välillä että tekevät muutakin kuin räpläävät iPhonejaan, katsovat jääkiekkoa ja juovat viinaa.

    Täällä maaseudulla kaikki hyvin: ei neekerin neekeriä.

  3. Kosher-“nationalistin” tunnistaa siitä että moskeija-ampuminen oli “huono juttu”, sillä parempi on vain odottaa ja olla tekemättä mitään. EHKÄ pari tarraa saatetaan liimata salaa, jos kukaan ei näe.

    Näiden samojen yhteiskuntamme kuona-ainesten mukaan ampuminen oli myöskin lavastettu. Itse ihmisten (sitä voinee verrata muslimien ampumiseen) ampumista nähneenä voin sanoa että näytti ja kuulosti juurikin siltä itseltään videon meininki.

Comments are closed.