Koti Uutisia Arabijengi raiskasi tajuttomana olleen 17-vuotiaan tytön

Arabijengi raiskasi tajuttomana olleen 17-vuotiaan tytön

1
(Kuvituskuva)
(Kuvituskuva)

Poliisin hallussa oleva järkyttävä kuvamateriaali näyttää, kuinka ryhmä nuoria miehiä, joista viisi on maahantunkeutujia, nauraa, tanssii ja laulaa arabiaksi samalla kun he raiskaavat tajutonta 17-vuotiasta tyttöä. Hyökkäys tapahtui sen jälkeen, kun tyttö menetti tajunsa juotuaan alkoholia juhlissa.

Järkyttävä seksuaalirikos tapahtui marraskuussa Belgian Ostendissa, mutta se tuli ilmi vasta tällä viikolla opettajan aloitteesta. Poliisi käynnisti tutkimuksen, kun Ostendin teknisessä instituutissa opiskeleva 14-vuotias poika näytteli kuvaa itsestään sotilasvaatteisiin pukeutuneena ja pitelemässä konepistoolia.

Poliisit löysivät myöhemmin pojan kännykästä järkyttävän videon (jonka uskotaan olleen pojan kuvaama), jossa epäillyt raiskaavat uhrinsa ja sen jälkeen tanssivat hänen ympärillään, Het Laatste Nieuws -sivusto uutisoi. Video näyttää, kuinka he vetävät uhrin housut alas, käyttävät häntä seksuaalisesti hyväkseen ja raiskaavat hänet.

Poliisitutkimuksissa kävi ilmi, että tyttö poistui myöhemmin taksilla kotiinsa eikä kertonut rikoksesta poliisille. Kun hän lopulta puhui poliisille tällä viikolla, hän ei muistanut, mitä tapahtui.

Poliisi kertoi eilen, että seitsemän miespuolista henkilöä, jotka ovat 14–25-vuotiaita, olivat mukana seksuaalirikoksen teossa. Heistä viisi on irakilaisia. Kaksi oli tullut vasta maahan ja odotti rikoksen tekohetkellä turvapaikkapäätöstä. Kahdella raiskaajalla oli Belgian kansalaisuus.

Neljä miestä on vangittu raiskauksesta, ja kolme alaikäistä on nuorten pidätyskeskuksessa. Poliisin kuulusteluissa vain vanhin raiskaajista kiisti syyllisyytensä. Muut myönsivät teon ja jopa sanoivat, että joukkoraiskaukset ovat normaaleja muualla maailmassa. Yksi väitti tytön suostuneen seksiin, mutta kuvamateriaali osoitti hänen olleen tajuton. Yksi raiskaajista kertoi myöhemmin poliisille: “Hän ei voi valittaa. Naisten täytyy totella miehiä.”

Paikallinen pormestari Johan Vande Lanotte kommentoi tapausta eilen: “On selvää, että miesten ja naisten väliset suhteet ovat kulttuurillinen ongelma joillekin vasta maahan tulleille. […] Meidän täytyy pysyä valppaina ja tehdä heille selväksi perusarvomme ja mitä he eivät voi tehdä.”

Belgian turvapaikka- ja maahanmuuttoministeri Theo Francken puolestaan totesi: “Raiskaajille ei anneta turvapaikkaa. Heidät lähetetään takaisin Irakiin, jos heidät todetaan syyllisiksi.”

Lähde: MV-lehti

1 KOMMENTTI

Comments are closed.