Koti Uutisia Amerikkalainen kaupunginjohtaja seisoo islamkommenttiensa takana

Amerikkalainen kaupunginjohtaja seisoo islamkommenttiensa takana

3

Detroit Free Press kirjoittaa:

Yhdysvalloissa Pohjois-Michiganissa sijaitsevan Kalkaskan kaupunginjohtaja Jeff Sieting on kieltäytynyt pyytämästä anteeksi islamista tekemiään Facebook-kommentteja, joissa hän kehotti “tappamaan jokaisen muslimin”.

Sietingin kommenteista nousi pieni kohu, kun michiganilainen Cindy Anderson luki Sietingin kommentit ja penäsi tältä turhaan anteeksipyyntöä. Traverse City Record-Eagle kirjoitti, että kaupunginjohtaja Sieting kertoi maanantaina, ettei hän ole kenellekään anteeksipyyntöä velkaa. Nyt Anderson koettaa poistaa Sietingiä virastaan.

Yhdessä kommentissa Sieting kutsui muslimeja tuhoaviksi ja sanoi, että “näillä ei yksinkertaisesti ole paikkaa maailmassamme”. Sietingin mukaan perustuslain ensimmäinen lisäys suojelee hänen kommenttejaan, ja henkilöt, jotka kampanjoivat pannakseen hänet viralta, ovat poliittisesti motivoituneita ja “vastustavat Donald Trumpia“.

Daily Stormerin päätoimittaja Andrew Anglin kommentoi: “Juutalaiset eivät osanneet lopettaa ajoissa. Nyt valitut viranomaiset avoimesti vaativat muslimien päitä vadille. Anteeksipyyntöjen aika on ohitse. Tästä ei ole milloinkaan takaisin paluuta.”

Lähde: Daily Stormer

3 KOMMENTIT

  1. Totta kaikki. Löytyisikö tänne pölhöläänkin moinen poliitikko.

  2. Eikös tämä ole sitä tasa-arvoa? Vaativathan imaamitkin että kristityt pitää tappaa viimeistä myöten. Nyt kristitty esitti saman vaatimuksen muslimeista. Sehän on tasa-arvoa se.

Comments are closed.