Koti Aktivismiraportit Aktivismia Turussa

Aktivismia Turussa

1
[two_third][tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/04/tku140420131.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/04/tku140420132.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/04/tku140420133.jpg[/imagetab] [/tabs] [/two_third] [two_third_last]

Viikko 15 Kaarina on pieni kaupunki, jolla on suuren kaupungin ongelma, ghettoutuminen. Suomessa ei oikeastaan taida olla yhtään kaupunkia, jossa sitä ei olisi. Degeneraation ajan ongelmat, massamaahanmuutto, tuloerojen kasvu ja syrjäytyminen sekä niistä johtuva pahoinvointi vaikuttavat myös hyvinvoiviin pienituloisiin ihmisiin.

Turun aktivistiryhmä käytti neljä viikkoa kaarinalaisten kosiskeluun. Pääpaino oli Hovirinnan alueella, jossa edellä mainitut lieveilmiöt näkyvät selvimmin. Turuilla ja toreilla onkin jo kuhistu Vastarintaliikkeestä ja sen sanomasta. Varsinkin iäkkäämpi väki sekä yksinhuoltajat ovat osoittaneet mielenkiintoaan ja tukeaan. Yhteydenottoja saimme tälläkin kertaa.

Peli on nyt avattu, Kaarina. Oman asuinalueen ja elinolojen parantaminen ei välttämättä vaadi poliittista sitoutumista, vaan vahva tahto ja määrätietoinen toiminta usein riittävät. Jos emme itse aja etuamme, ei sitä kukaan muukaan tee!

Ota yhteyttä osallistuaksesi toimintaan tai vain keskustellaksesi asioista.

turku[at]vastarinta.com

[/two_third_last]

1 KOMMENTTI

  1. Juu, noita julisteita näkyikin varsin paljon kun kävelin tässä kaupungin poikki, ajattelin että ovatko pojat innostuneet nyt näin juhlapäivän kunniaksi.

    Hieno homma, Hovirinnassa tosiaan näkyy ghettoutuminen vahvasti, eikä kauaa tarvinnut etsiä asuinpaikkaa kun Kultamunat kävivät paikallisessa Hesessä ryöstämässä porukkaa.

    Mutta todentotta, hienoa jälkeä ovat pojat tehneet, toivottavasti oli hauskaa! 14/88

Comments are closed.