Koti Aktivismiraportit Itsepuolustuskurssi Turussa

Itsepuolustuskurssi Turussa

5
[two_third][tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2012/12/07122012Tku1.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2012/12/07122012Tku2.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2012/12/07122012Tku3.jpg[/imagetab] [/tabs] [/two_third] [one_third_last]

Suomen Vastarintaliike järjesti kolmepäiväisen kurssin jäsenilleen ja heidän läheisilleen 7.–9.12. Turussa. Kurssin aiheina oli sisäinen johtajuus, elämän hallinta ja itsepuolustus.

Kouluttajana toiminut moniosaaja painotti sitä, kuinka jokainen on vastuussa omasta tulevaisuudestaan, ja että jos ei ole valmis tekemään muutoksia, ei mikään muutu. Osallistujien mieleen iskostui myös hyvin ajatus siitä, ettei mitään ole mahdotonta saavuttaa, kunhan lopettaa ajattelun pelkästä yrittämisestä ja sen sijaan päättää onnistua. Ajattele kuin voittaja ja säteile mielialaasi ympärillesi.

Vastarintaliike haluaa kiitää kaikkia osallistujia antoisasta viikonlopusta. Erityiskiitokset kouluttajalle sekä loistavat ateriat loihtineelle kokille.

“Toiminta on aina nopeampaa kuin reagointi!

[/one_third_last]

5 KOMMENTIT

 1. I would like to thank you all. It is always very nice to visit you in Finland.

  You are nice and good people. You are motivated, professional, intelligent and have done a very good job.

  It is always inspiring to teach and socialize with people like you. Thank you!

  You quickly picked up what I taught you and became very good at it. Please teach the ones who could not participate. Very important! As you have done with the bush craft and wilderness survival I taught you.

  I also would like to say thank you to the chef, good food.

  I am looking forward to the next visit.

  You people in Finland are definitely showing the others the way…

  Sincerely

  • Thank you so much for taking the time to teach us and talk us about various interesting topics, those were very important and useful three days and I’m glad I didn’t miss them! I’m looking forward to see you again, have a blessed Yule time and a happy New Year!

Comments are closed.