Koti Aktivismiraportit Aktivismiraportit 2019 Aktivismia Tampereella

Aktivismia Tampereella

2

Viikko 6 Tampereella liimailtiin liikkeen tarroja sekä siivottiin pois läjä kommunistista nettisivua mainostavia roskia. Huvittavaa kyllä, kyseinen nettiosoite ei edes johtanut mihinkään.

Aktivismin aikana käytiin myös lyhyt keskustelu paikallisen “suvakin” kanssa, joka kylläkin jätettiin lyhyeen koska kyseisen henkilön argumentit olivat tätä tasoa: “Me ollaan kaikki maahanmuuttajia, ei Suomessa asunu ku vaan hirviä ja poroja ennen meitä”.

Liity mukaan toimintaan: pirkanmaa[at]vastarinta.com

2 KOMMENTIT

  1. On tavallaan surullista ja masentavaa huomata että näistä “suvakeista” suuri osa on jo aivopesty niin pahasti, ettei minkäänlainen älyllinen keskustelu heidän kanssaan ole mahdollista. Katselet siinä puhuessasi rauniota joka ehkä aiemmin oli ymmärtävä ihminen mutta huomaat ettei se kykene enää vastaanottamaan järkipuheita/perusteluja.
    Teille joka tapauksessa iso kiitos kun jaksatte pitää kansamme tietoisina asioista ja teette hyvää työtänne kansamme parissa.

  2. Huvittaa tuo kommunistien onneton tapa repiä tarroja irti noin huolimattomasti että tarrasta jää kuitenkin senverta paljon jäljelle että jokainen tunnistaa heti minkä porukan symboli siinä on.

    Minä revin kommunistien tarrat aina kokonaan irti niin ettei kukaan edes tiedä että siinä on sellaista ollut.

Comments are closed.