Koti Aktivismiraportit Aktivismia Oulussa

Aktivismia Oulussa

3
[two_third][tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″] [imagetab width=”400″ height=”224″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/02/Oulu030220131.jpg[/imagetab] [/tabs] [/two_third]
[one_third_last]

Viikko 5 Oulun aktivistit kokoontuivat harjoittelemaan itsepuolustusta viikonloppuna. Harjoittelussa treenattiin tärkeitä perustekniikoita. Saman viikonlopun aikana jaettiin myös lentolehtisiä postilaatikoihin Pohjois-Oulussa sijaitsevan Kuivasrannan alueella. Kuivasranta on Oulun tuoreimpia asuinalueita. Kevyt pakkassää ei haitannut toimintaa.

Aktivoidu ja ota osaa Oulun ryhmän toimintaan: oulu[at]vastarinta.com

[/one_third_last]

3 KOMMENTIT

 1. No hei, rasisti. Mielistäsi kaikki haitat ja ongelmat ovat ulkomaalaisten takia Suomessa? Siis, sinä väität sitä, eikö niin? No, sinä tapauksessas sinulle tämä varmaasti on yllätys, että ulkomaalaiset eivät myy suomalaisille alkohoolia Alkossa, ulkomaalaiset eivät ostaa suomalaisille lapsille tupakkaa, ulkomaalaiset eivät tuhonnut Nokia. Sinä edes et tiedä sitä, mitä koko sana “patriootti” tarkoittaa, jos puhut rasismista. Jostain syystä suomalaisia muuttuvat asumaan USA:an, onko kummallista?!. Jostain syystä suomalaiset myös asuvat Hollannissa… Pitäisikö jatkaa lista siitä, mihin vielä suomalaiset muutuivat ja muuttuvat asumaan?!.

  Sinä ja semmoiset ihmiset kuin sinä, te ette tiedä mitään yhtään patriootismista. Hakata pakolaista ulkona, voi vitsi, tuo on kyllä patriootismi. Viimeisessä lauseessa on niin paljon sarkaasmia, että vain sokea ja tosi tyhmä ihminen ei ymmärrä sitä, eikä näe sitä.

  • Kun suomalainen muuttaa pois maasta, hän ei ole enää suomalainen, koska ei enää elä samaa elämää suomalaisen kansakunnan kanssa. Kansakunnan petturiksi sellaisia “suomalaisia” pitäisi kutsua.

   99% todennäköisyydellä ulkomaalaiset aiheuttavat suomalaisille harmia ja vahinkoa. Suomeen tulisi ottaa vain valkoisia ulkomaalaisia. Nykyinen “multikulturismi” on Suomeen pesiytyneiden epäsuomalaisten vihollisten johtama pitkäaikainen projekti, jonka tavoitteena Suomen totaalinen haltuunotto. Maahantuodut ulkomaalaiset ovat vain näiden työkalu ja väline.

   Kun suomalaiset patriootit (paras esimerkki: Suomen Vastarintaliike) vastustavat ulkomaalaisten tunkeutumista Suomeen, se on kyllä jalointa patriotismia.

   Tiedoksi vain: olen itse ulkomaalainen, toki vuosikymmeniä Suomessa asunut. Suomalaista rotua ja kansallista perinnettä pidän itseisarvoina. Enkä halua, että epäsuomalaiset ja niiden suomalaiset kätyrit “multikulturistit” (l. oman kansakuntansa vihaajat a.k.a. ‘hyödylliset idiootit’) tuhoaisivat tämän ainutlaatuisen kansakunnan ja kaiken kauniin ja hyvän mitä satoja sukupolvia suomalaisia ovat luoneet – ja mitä nyt hävitetään kaikin keinoin.

 2. Olet oikeassa. “Ulkomaalaiset” eivät ole suurin syy Suomen ongelmiin, vaan syy on meidän petturipoliitikkojen. He ovat aivan rahmällään globaalin siionistisen eliitin edessä ja ovat myyneet itsenäisyytemme, rahamme ja tulevaisuutemme heille. Maamme petturipoliitikot ovat jopa antaneet Suomen Keskuspankin kultavarannot johonkin “salaiseen” paikkaan säilytettäväksi, eli todennäköisesti pantiksi EU:ssa pysymisen puolesta. Tämä globaali eliitti pyrkii muuttamaan jokaisen länsimaan väestöpohjaa siten, että kansallistunne alkaa maassa vähenemään ja maa on sitten helpommin hallittavissa. Haltuun siten, että ensin EU:n liittovaltioon ja sitten EU:n ja Usa:n liittovaltioon, josta jo puheet vapaakauppasopimuksesta näiden mantereiden välillä antaa ensimakua. Tämä on selvää kehityskulkua, josta isot herrat käyttää nimea New world order. Googlaapas ja ala lukemaan niin ymmärrät, että meillä on pikkuisen eri viholliset kuin “ulkomaalaiset”, jotka on vaan ison näytelmän sivujuonne. Vastustaja on globaali tyrannia ja tavoite vapaus.

Comments are closed.