Koti Aktivismiraportit Aktivismia Hämeenlinnassa

Aktivismia Hämeenlinnassa

2

Viikolla 41 Hämeenlinnassa jaettiin Vastamedia-lehteä sekä levitettiin tarroja keskustan alueelle. Samalla otettiin kantaa Hämeenlinnan taidemuseossa alkavaan Rappiotaide-näyttelyyn (kuvat).

Ota yhteyttä: vastarintaliike[at]vastarinta.com

2 KOMMENTIT

  1. Hämeenlinna on sellainen paikka jossa rotarit ja vapaamuurarit määräävät oikeastaaan kaikesta. Hämeenlinnassa asuneita ihmisiä on kahdenlaisia. Toisen muuttavat sieltä heti ensimmäisen tilaisuuden tullen pois eivätkä halua enää ikinä kuullakkaan ko. paikasta. Toiset asuvat sielä hinnalla millä hyvänsä ja ovat sitä mieltä että Hämeenlinna on paikka jossa lapsiperheiden on hyvä asua. Miksikö? Siksi että sielä on pari suurempaa tapahtumaa sekä muutama ilmaiskonsertti kaupunkilaisille. Mutta kaikki maksaa enemmän kuin ympäristökunnissa ja/ta kaupungeissa ja huumerikollisuus on räjähtänyt käsiin -90 luvulla. Eikä tarvitse mennä kuin Pikku Eeroon tai Tornin tupaan niin jo löytää henkilöitä jotka kolmannessa polvessa istuvat samoilla tuoleilla. Kaksikin sukupolvea samassa pöydässä.

    Toivon että Hämeenlinna joskus muuttuisi mutta niin kauan kun ihmiset elävät siinä keinoteikoisessa Matrixissa joka heidän eteensä on luotu, eivätkä halua nähdä totuutta, en usko että muutosta tapahtuu.

  2. Bongattu tarra Hämeenlinnalaiset huoltoaseman vessasta. On saanut olla yllättävän pitkään rauhassa. Ei ole kukaan raaputtanut pois.

Comments are closed.