Koti Uutisia Ahmed Nadim Khalil Al-Gandog vangittu vammaisen naisen raiskaamisesta Tapanilassa

Ahmed Nadim Khalil Al-Gandog vangittu vammaisen naisen raiskaamisesta Tapanilassa

6

UK_koysi

Raiskaus tapahtui, kun keski-ikäinen nainen ja raiskaaja poistuivat N-junasta yhtä matkaa Falkullantien suuntaan. Läheisen metsikön kohdalla mies raahasi naisen sivuun ja raiskasi tämän. Kello oli tuolloin noin 21.30–22.00.

Uhri oli sekä kuulo- että näkövammainen, noin 40-vuotias nainen. Vammaisuudestaan huolimatta nainen pystyi ilmoittamaan raiskaajasta niin tarkat tuntomerkit, että lähistöllä ollut poliisipartio sai epäillyn nopeasti kiinni.

Poliisi ei suostunut aikaisemmin kommentoimaan tietoja sen enempää uhrin vammaisuudesta kuin epäillyn taustoista. Nyt on selvinnyt, että raiskaaja on nimeltään Ahmed Nadim Khalil Al-Gandog ja hän on syntynyt vuonna 1989. Miehen kuulustelemiseen käytettiin arabian kielen tulkkia.

Lähde: MV-lehti

6 KOMMENTIT

 1. Ei helvetti mitä tämänkin yön timon päässä on liikkunut, ei yhtään mitään.
  Aivan elukoita, tapporahaa näistä pitäisi saada.
  Nyt olis hyysäri vasurin hyvä selittää millä tavalla Suomi on lähempänä kansainvälistä ihanne valtiota kun tämänkin vitun ahmetti saa täällä vapaasti toteuttaa itseään.

 2. Oletteko (te tai MV-lehti) yhtään ajatelleet, että julkaisemalla tiedon uhrin vammaisuudesta ja iästä, hänet voidaan kaupunginosatietoon yhdistämällä tunnistaa? Ei teitä uhri kiinnosta pätkän vertaa, vaan oma agendanne.

  • Itse asiassa Iltalehti uutisoi uhrin vammaisuudesta ensimmäisenä, joten kannattaa kysyä heiltä asiaa. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015101220510721_uu.shtml

   Minusta on hyvä, että tässä asiassa tiedotettiin kansalaisia tuosta seikasta. Todennäköistä myös on, että uhri tai hänen lähiomainen on itse ottanut lehdistöön yhteyttä, koska ovat halunneet saattaa tiedon julkiseksi.

   Toisaalta tiedän, että tuolla uhrilla on sinulle vain välinearvoa, kun yrität virheellisin tiedoin hyökätä KV:ta ja MV-lehteä vastaan. Oma agendasi paistaa viestistäsi, mutta jos oikeasti olet huolissasi asiasta, niin kysy tosiaan Iltalehdeltä.

   Onko monikulttuurisuuden kannattajat ottaneet huomioon sitä, että rahtaamalla tänne kymmeniä tuhansia arabeja ja afrikkalaisia, monet suomalaiset joutuvat konkreettisesti kärsimään siitä politiikasta? Mutta eihän heitä uhrit kiinnosta pätkääkään vaan oma monikulttuuriagenda.

 3. En ole alkuperältäni suomalainen – ainakaan täysin…
  Olen kuitenkin lapsuudesta lähtien asunut Suomessa, saanut
  täkäläisen kasvatuksen, suomalaiselta vanhemmaltani perheineen sukuineen.
  Minun on pakko sanoa, että oksettaa tällaisten idioottien tulo/pääsy tähän maahan! Nyt on varmasti joku taas sanomassa, että kuinka olen niin rasisti,
  suvaitsematon, populisti tai muuta kuraa… VÄÄRIN!!!
  Omaan vaan voimakkaan oikeustajun, ja vaikka en geneettisellä tasolla olekaan
  täysin suomalainen, olen aika patrioottinen, ja olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että olen saanut tulla tähän maahan, elää, kasvaa ja opiskella täällä,
  ja tehdä töitä täällä! Asioita mitä varmasti eivät kaikki muut “rikastuttajat”
  käsitä! Oliko Tapanilan tapaus jäävuoren huippu? En tiedä! Valtamedian selektiivinen asenne, tällaisia juttuja kohtaan on melkoinen, ja virkavaltakin vaikenee, koska pelkäävät “lasismin” leimaa. Mutta kyllä näitä tapauksia on ollut tiedossa jo sitten 90-luvun. Se mikä ottaa aivoon on se, että yli 20 vuoden jälkeen, ei olla opittu mitään! Tämä Tapanilan “rikastuttaja”,
  eikös kukaan ollut kertonut hänelle, mitä tässä maassa saa tehdä ja mitä ei?
  Oliko jo toista sukupolvea, vaiko hiljattain importoitu? Tuollaiset selkärangattomat pellet pilaavat kaiken, myös hyviltä tyypeiltä, kuten minä!
  Asiaa ei auta myöskään tämän maan lepsu oikeusjärjestelmä, joka jakelee lähes aina alle 3 vuoden vankeusrangaistuksia, olit kuinka raiskaaja, pedofiili, naistenhakkaaja tms. ! 7000€ korvaukset tuntuvat “rikastuttajalta” kuinka pahalta, kun ei varmastikaan ole töissä, ja sossu maksaa… Karkotus on ainoa ratkaisu!
  Mitäs jos tämä ko. jutun uhri masentuu, ja esim. tekee itsemurhan, tämän kaiken jälkeen? Mites tämä “rikastuttaja” siihen suhtautuu? Todellakin toivon, että uhrilla on kaikki tukikanavat tarjolla, ystävät, perhe/sukulaiset, ammatti-ihmiset tms. , koska helppoa ei voi olla, kun itsestäänselvä asia viedään sinulta väkisin; vapaus!

Comments are closed.