Koti Uutisia Afrikkalaiset raiskasivat teinin ja lähes tappoivat tämän ystävän Ruotsissa

Afrikkalaiset raiskasivat teinin ja lähes tappoivat tämän ystävän Ruotsissa

2

Kahdelle siirtolaiselle on annettu kolmen ja kahden ja puolen vuoden tuomiot naisen väkivaltaisesta raiskauksesta sekä nuoren ruotsalaisen hakkaamisesta lähes kuoliaaksi. Ruotsin hallitus yrittää karkottaa toisen miehen väliaikaisesti.

Freie Zeiten -sivusto raportoi Solnan käräjäoikeuden dokumentteja lainaten, että kolme teinityttöä ja heidän miespuolinen ystävänsä tapasivat asunnossa Kistassa lähellä Tukholmaa. Yksi tytöistä kutsui 21-vuotiaan liberialaisen Richelieu Jararan kylään. Tämä puolestaan toi mukaan toisen afrikkalaisen, kenialaisen Fayed Mwangin.

Pian afrikkalaiset alkoivat ahdistella tyttöjä. Tilanne kärjistyi nopeasti, ja afrikkalaisten vaihdettua muutaman sanan nämä ruiskuttivat pippurisuihketta nuoren ruotsalaismiehen kasvoille. Freie Zeiten kuvaa, kuinka miehet hakkasivat ja potkivat ruotsalaista “raa’alla voimalla” aiheuttaen “useita aivoverenvuotoja, vakavaa turvotusta ja mustelmia ympäri kehoa” sekä “useita luunmurtumia ja avoimia haavoja”.

Tytöt ja hyökkääjät luulivat, että nuori mies oli hakattu kuoliaaksi, joten Jarara latasi Snapchattiin videon, jolla hän teki pilaa siitä, että tappoi juuri jonkun. Ruotsalainen oli kuitenkin elossa, mutta hän oli saanut aivovamman ja oli tajuttomana.

Jararan nuorempi kumppani, 19-vuotias Mwangi, kuristi yhtä tytöistä, kun tämä koetti pysäyttää afrikkalaisia. Mwangi löi tytön seinää vasten ja paiskasi hänet lattialle. Sitten kenialainen repi toisen tytön tukasta makuuhuoneeseen, jossa hän raiskasi tytön ja kuristi tätä. Viimein naapuri tunkeutui asuntoon ja tytöt pääsivät pakenemaan.

Fria Tiderin mukaan Mwangi sai vain kaksi ja puoli vuotta vankeutta, vaikka hän oli raiskannut toisen naisen viime vuonna. Hallitus yrittää karkottaa Mwangin, mutta vaikka hänet karkotettaisiin, hän saisi palata maahan kymmenen vuoden kuluttua.

Jararalla oli myös useita tuomioita mukaan lukien varkaus, vakavan ruumiinvamman tuottaminen ja poliisin vastustaminen. Hän sai hieman pidemmän tuomion, kolme vuotta, mutta häntä ei karkoteta.

 

Lähde: Breitbart

2 KOMMENTIT

  1. Ja Ruotsista on täysin vapaa pääsy myös Suomeen raiskailemaan jos niin haluaa. Kohta ei ole enää kellään kivaa.

  2. Miksi nuo ruotsalaiset edes halusivat kutsua nämä neekerit asuntoonsa? Helvetin tyhmää toimintaa.

Comments are closed.