Koti Uutisia Äärivasemmistolainen myönsi jahdanneensa Charlottesvillen kolariauton kuljettajaa

Äärivasemmistolainen myönsi jahdanneensa Charlottesvillen kolariauton kuljettajaa

9

45-vuotias yliopistolla työskentelevä äärivasemmistolainen Dwayne Dixon ylpeili äskettäin Facebookissa sillä, että hän oli jahdannut rynnäkkökiväärin kanssa Charlottesvillen kolariauton kuljettaja James Fieldsiä juuri ennen kolaria.

Kansallismieliset ovat koko ajan sanoneet, ettei Fields ajanut tahallaan ketään päin vaan hän panikoi jouduttuaan kaoottisessa tilanteessa vastustajien piirittämäksi ja hyökkäyksen kohteeksi.

Dwayne Dixon puolestaan oli yksi väkivaltaisen vastamielenosoituksen järjestäjistä. Tutkiva journalisti kävi hänen työpaikallaan kysymässä, miksi hän uhkaili Fieldsiä aseella ja pitääkö hän itseään millään tapaa vastuullisena kolariin. Dixon kieltäytyi vastaamasta kysymyksiin ja päätyi soittamaan kampuksen poliisille.
 

Lähde: Daily Stormer

9 KOMMENTIT

  • Helsingin Shalomien tilaus on toistaiseksi vielä vapaaehtoista. Sen sijaan on hyvä keskittyä siihen kuinka pakkoverolla toimiva sontatorvi propagoi ja vaikenee asioista.

   Sinänsä sivistysmaan tunnusmerkkeihin kuuluu valtion, siis kansalaisten omistama tiedotusväline joka ei pyöri mainoksilla.

   Sehän ei ole itse Yleisradion vika että sinne on huomaamatta pesiytynyt aimo lauma punavihreiden linssien lävitse katselevaa väkeä. Kunnollisiakin toimittajia yleltä löytyy mutta ryhmäpaine ja hallintoneuvosto jyräävät nämä.

   Tämä ei ole edes ensimmäinen kerta kun näin käy: reporadio.fi

 1. Jätkällä Saksan armeijan takki ja leikkii kommaria. Mahtaa näillä vasureilla olla polla pihalla jos heille taistolaisuus,Stalin,pedofilia,insesti,sharialaki,polyamoria,Quentin Tarantino,raiskaukset,ahdistelut,lapsiavioliitot,kunniamurhat,halal teurastus,ISIS,Syyrian kapinalliset,Afgaanit,Irakilaiset,Teemu Laajasalo,Marjaana Toiviainen,Kari Mäkinen, Irja Askola ovat hyviä asioita. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. On ne vaan sekaisin.

 2. Uutinen joka pimitetään varmasti suomen valhemediassa: Florida Shooter Nikolas Cruz is a Biological Jew.
  At one point in the chat he wrote,”I think i am going to kill people.”After the member told him not to say things like that, he say he has just playing.
  During the one of the anti-Semitic rants in the chat, Cruz spoke of his birth mother,saying,”My real mom was a Jew. I am glad i never met her.”

  BLAME WHITE SUPREMACY FOR THAT, JEW MEDIA!

  DEMS MAY OR MAY NOT BE THE REAL RACISTS, BUT JEWS ARE THE REAL WHITE SUPREMACIST TERRORISTS!

 3. Miksi nämä “työväen militantit” ovat aina ihan helvetin kauhuissaan kun joku kuvaa niiden naamaa?

 4. Ikävä kyllä Suomenkin yliopistot ovat täynnä vastaavanlaisia henkilöitä joiden henkinen tasapaino ja maailmankuva on järkkynyt. Ja kun nämä sitten “opettavat” nuoria ihmisentaimia jotka uskovat kyseenalaistamatta jokaisen sanan joka näiden suusta tulee (koska sillä saa paremmat numerot ja paremmat palkkanauhat) niin maailmamme kieroutuu väkisinkin. Ja kun sitten aikanaan nämä ihmisentaimet opettavat seuraavaaa sukupolvea sillä vääristyneellä tiedolla jonka he ovat saaneet, ja jota sävyttää mahdollisesti oman elämän katkeroituminen menestyjille, etääntyy seuraava sukupolvi entisestään opetuksesta ja totudenmukaisesta tiedosta. Ja näin kurimus vain vahvistaa itseää sukupolvelta toiselle, päätyen loppujen lopuksi tilanteeseen jossa kouluissa ei ole oppikirjoja, jokainen saa lueskella internetistä mitä haluaa ja tenttiä niitä, eikä numerojakaan anneta koska se “lokeroi ihmisiä liikaa”. Kukaties, siinä vaiheessa yliopisto-opetus on videon kaltaista:

  https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM

  Muutos on ollut käynnissä jo pidempään. Sen voi havaita jo siitä että ko. tasoisia “opettajia” ei palkattaisi yliopistoihin jollei vähintään ensimmäinen aalto olisi jo johtokuntatasolla. On ikävä havaita miten yhteiskunta murenee vain sen vuoksi että sen kansalaisia manipuloidaan. Ja että opetusta tarkoitushakuisesti vähennetään ja vähennetään niin paljon, että loppujen lopuksi ihmisillä ei ole edes mahdollisuutta itseopiskeluun.

  Näin saadaan orjuutettua kokonaisia maanosia. Vertailun vuoksi voi mainita Suomeenkin viimevuosina tulleet “pakolaiset”.

 5. Fox News: Antifan nettisivut kielletty Saksassa.
  Saksan Antifan nettisivut laitettiin kiellettyjen listalle. Saksan Sisäministeri kertoo:
  ”Suljimme sivuston koska se oli lainvastainen sekä tavoitteissaan että muutenkin sisällöltään.”
  Poliisi tiedotti että lukuisia etsintöjä on tehty Antifan toimitiloihin jne, ja mm. tietokoneita on takavarikoitu. Äärivasemmistolaisten suljettu nettisivusto linkittää nyt toiselle sivulle jossa valitetaan viranomaisten toimista heitä kohtaan. Siinä yllytetään myös vallankumouksellisen materiaalin levittämiseen, sekä uusien kommunikaatiokeinojen etsimiseen nyt kun viranomaiset lisäävät valvontaa ja tiedustelutoimintaansa.
  USA:n New Jerseyn osavaltiossa Antifa on luokiteltu terroristijärjestöksi.
  Suomessa Antifa on tunnettu anarkistisesta ja väkivaltaa ihannoivasta retoriikasta ja esiintymisestä. Esimerkiksi Suomen lippujen poltot, sekä poliittisesti eri suuntaisesti orientoituneisiin kohdistetut iskut ovat Antifan toiminnan arkea kotimaassamme.
  Viikon paras uutinen.

 6. Netistä löytyy nimellä aineistoa kyseisestä sankarista. Tiivistettynä yhteen sanaan: Sairas.

Comments are closed.