Koti Uutisia 45 senaattoria tukee Israelin boikotoinnin kriminalisointia

45 senaattoria tukee Israelin boikotoinnin kriminalisointia

3

Aikana, jolloin journalistit yhteen ääneen valittavat puolueiden välistä luottamuksen ja yhteistyön puutetta, pelkästään sanan Israel maininta saa kaikki molempien puolueiden jäsenet ryntäämään yhteistyöhön sellaisen yhteishengen vallitessa, joka saisi Pohjois-Korean vihreäksi kateudesta. Kun käytännössä koko maailma on tuominnut Israelin aggression ja julistanut siirtokunnat laittomiksi, Yhdysvaltain kongressi ylitse puolue- ja ideologiarajojen on harmoniassa täydellisen yhtä mieltä vallitsevaa maailman mielipidettä vastaan Israelin hallituksen puolella.

Myös kuvernöörit kilpailevat keskenään siitä, kuka onnistuu ajamaan läpi rankimmat boikotinvastaiset lait, jopa niitä boikotteja vastaan, jotka keskittyvät ainoastaan kansainvälisesti laittomiksi julistettuihin siirtokuntiin.

Nyt 45 Yhdysvaltain senaattoria ja 237 kongressin jäsentä on allekirjoittanut lakiesityksen, joka tekisi Israelin boikotoinnista laitonta.

Niin kutsuttu Israel Anti-Boycott Act antaisi enimmillään miljoonan dollarin sakot ja 20 vuoden vankilatuomion jokaiselle Yhdysvaltain kansalaiselle, joka osallistuu “osavaltioiden tai maiden väliseen kauppaan” ja joka kannattaa israelilaisten tuotteiden ja palvelujen boikottia.

Lakiesitys on saanut kritiikkiä perustuslaillisilta asiantuntijoilta siitä, että se kriminalisoisi ihmisiä vain heidän Israel-mielipiteidensä takia, minkä vuoksi se on perustuslain vastainen. Siitä huolimatta lakiehdotus, jonka kirjoittamiseen suurin Israel-lobby American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) osallistui, on saanut laajaa tukea molemmissa puolueissa.

Lakiehdotukselle olivat antaneet tukensa niin liberaalit Kirsten Gillibrand New Yorkista ja Maria Cantwell Washingtonista kuin myös konservatiivit ja entiset presidenttiehdokkaat senaattori Ted Cruz ja Marco Rubio.

Lähteet: The Intercept, The Independent

3 KOMMENTIT

  1. Eikös nämä 45 senaattoria pitäisi erottaa koska heille ei kelpaa demokraattinen päätös maassa joka kutsuu itseään demokraattiseksi? Hehän eivät toimi demokratian periaatteella kansan parhaaksi. Ja silloin henkilöt jotka toimivat diktaattorin elkein, pitää erottaa ennenkuin ne saavat mitään pahempaa aikaan.

    Olen aina sanonut etteivät hullut ole vaarallisia. Vaarallisiksi heidät tekee se idioottien joukko joka seuraa heitä ja toteuttaa heidän pienimmätkin oikkunsa.

  2. Israel on menettämässä täysin kuristusotteensa länsimaiden kansoista, joten epätoivoisena langettaa kieltolakeja ja mielipidelakeja suojellakseen omaa persettään. Rikollisille sopii hyvin rikolliset keinot edistämään omaa asemaansa. Kansan tahto ja voima tulee silti ylittämään rikollisen rahavallan ja sionistisen sortopolitiikan. Päivä kerrallaan kohti voittoa!

  3. Yhdysvallat on Israelin vasallivaltio. Yhdysvaltain juutalaiset (kaksoiskansalaiset!!!???) rahoittavat molempia USA:n pääpuolueita runsaskätisesti ja saavatpa nämä “kaksoiskansalaiset” molempien niin Republikaanien ja Demokraattien ollessa vuorollaan vallassa molempien “tiimeissä” hallituspaikkoja ja suurlähettiläiden sekä valtionhallinnon virkamiehinä avainpaikkoja, joissa vaikuttaa Yhdysvaltain politiikan olevan sellaista, josta on eniten hyötyä Israelille ja sen turvallisuuseduille syytämällä valkoisia sotilaita kuolemaan Luvatun maan sodissa, jossa on voittaja Israel ilman miestappioita.
    Juutalaiset hallitsevat USA:n sisäpolitiikkaa ja rahapolitiikkaa ylikansallisten pankkien toimesta tuon maan sisällä ja maailmanlaajuisesti, koska kaikki instituutiot ovat miehitetty juutalaista etnistä taustaa olevilla pampuilla, jotka määräävät jokaisen maailman maan talouspolitiikan tai paremminkin sen, ettei sitä ole ainakaan siinä mielessä, että se hyödyttäisi kunkin maan kansalaisia sekä valtion etuja yksinomaisena päämääränä.

Comments are closed.