Koti Uutisia 20 tunkeutujaa hyökkäsi kahden suomalaisen kimppuun Vantaalla

20 tunkeutujaa hyökkäsi kahden suomalaisen kimppuun Vantaalla

1

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii noin 20 tummaihoisen nuoren hyökkäystä kahden 18-vuotiaan kimppuun Vantaan Havukosken koulun lähistöllä 14. huhtikuuta kello 20 jälkeen, uutisoi Helsingin Uutiset.

blackfist

Kaksi 18-vuotiasta oli mennyt tapaamaan kolmatta henkilöä osoitteeseen Tarhakuja 2, kun läheisestä metsiköstä oli yhtäkkiä rynninyt kolmikkoa kohti arviolta 20 “tummaihoista” henkilöä.

“Kaksikon kimppuun oli käyty, heiltä oli viety omaisuutta ja pahoinpidelty. Ilmoitus hätäkeskukseen oli tehty kello 20.20 aikaan. Hyökännyt nuorisojoukko oli poistunut paikalta Koivukylän suuntaan… Tämä on oudontuntuinen tapaus. Kuulostaa huolestuttavalta, että tällaisia hyökkäyksiä tapahtuu noin suhteellisen varhaiseen kellonaikaan, ennen iltauutisia”, kertoi rikoskomisario Markku Helenius Itä-Uudenmaan poliisilaitoksesta.

Uhrit saivat lieviä vammoja, ja heitä kehotettiin tarkistuttamaan mahdolliset vammat lääkärillä.

Lähteet: Helsingin Uutiset, MV-lehti (Jussi Vehkasalo 21.4. 2016)

1 KOMMENTTI

  1. Eli ovatko iltauutisten jälkeen tapahtuvat pahoinpitelyt, ryöstöt ja raiskaukset poliisin mielestä niin normaaleja ettei niistä tarvitse välittää? Vai aletaanko kohta jo virkavallankin toimesta syyllistää uhreja?

Comments are closed.