Koti Uutisia 15 000 allekirjoittanut aloitteen homolain kumoamiseksi

15 000 allekirjoittanut aloitteen homolain kumoamiseksi

4

UK_homoseksuaali

Niin sanottua sukupuolineutraalia avioliittolakia vastustava aloite on saanut kuukauden aikana kasaan jo yli 15 000 allekirjoitusta. Tämä siitäkin huolimatta, ettei valtamedia ole käytännössä lainkaan mainostanut aloitteen olemassaolosta.

Kun sukupuolineutraalin avioliittolain kannattajat keräsivät nimiä omaan aloitteeseensa, mainosti valtamedia aloitetta jo etukäteen. Media puhui “tasa-arvoisesta avioliitosta”, mutta jätti sivuhuomiolle sen, että pohjimmiltaan kyse oli homojen adoptio-oikeudesta.

Edellinen eduskunta äänesti lakimuutoksen puolesta viime syksynä. Tuolloin 92 kansanedustajaa kuitenkin vastusti lakimuutosta. Lakimuutoksen on määrä astua voimaan viimeistään vuonna 2017 ja toteutuessaan se asettaisi homo- ja lesboparit heteroiden kanssa samalle viivalle lasten adoptioissa.

Homolakia vastustavan kansalaisaloitteen voi allekirjoittaa tästä linkistä: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175

4 KOMMENTIT

  1. 22 päivää niin lyön oman nimeni listaan. Tämähän on paras juttu miesmuistiin.

  2. On todella sairasta antaa homojen adoptoida lapsia.
    Metapediassa on erittäin hyvä kuvaus homoudesta.

  3. En ymmärrä tätä tasa-arvohysteriaa.
    Homot menköön naimisiin jos kerran haluavat mutta älkää odottako, että samoja oikeuksia annetaan vain erilaisuuden takia. Uskon, että lapselle on paras olla isä ja äiti, siksi kirjoitin nimeni listaan.

  4. Tuleekohan homojen adoptiolapsista syrjäytyneitä tai koulukiusattuja….. Saa taas viherkommarit valittamisen aihetta. Sääli vaan kun ne lapset ei voi vaikuttaa kohtaloonsa. Paitsi “vanheimpainmurhalla”!

Comments are closed.