Koti Artikkelit (((Zabludowiczin))) luottomies Vapaavuori: Perussuomalaiset boikottiin!

(((Zabludowiczin))) luottomies Vapaavuori: Perussuomalaiset boikottiin!

22
Jan Vapaavuori.

Suomen vaikutusvaltaisimman juutalaislobbaajan, miljardööri Chaim Poju Zabludowiczin luottomies Jan Vapaavuori ottaa rajusti kantaa kulttuurimarxismin ja globalismin puolesta. Vapaavuori on Kokoomuksen tärkeimpiä vallankäyttäjiä sekä Helsingin pormestari. Vapaavuoren kannanotto on Kokoomukselta jälleen yksi harppaus pois konservatiivisilta juurilta kohti liberaalia kansainvälisyyskiihkoilua.

Kotisivuillaan julkaisemassaan tekstissä kokoomuselitisti vaatii Perussuomalaisten asettamista boikottiin. Perussuomalaiset on alkanut kohdata ennennäkemättömän kovaa vastustusta samalla, kun niin sanottujen etnonationalistien eli rotutietoisten kansallismielisten valta puolueen sisällä on kasvanut. Kehityksestä säikähtänyt Jussi Halla-aho on reagoinut tähän vaatimalla etnonationalistien “puhdistusta” puolueesta.

Vapaavuoren mielestä Halla-aho ei ole kuitenkaan toistaiseksi nöyristellyt tarpeeksi. Blogitekstissään “Ihmisarvo, ilmasto ja Eurooppa – kolme syytä sille miksi Kokoomuksen pitää tehdä selkeä pesäero Perussuomalaisiin” hän muun muassa kirjoittaa:

“Erityisesti kysymykset ihmisarvosta, ilmastosta ja Euroopasta jakavat Kokoomuksen ja Perussuomalaisten näkemyksiä niin vahvasti, ettei millekään rakenteelliselle yhteistyölle ole sijaa, ei edes oppositiossa.

Kysymys ihmisarvosta on kaikkein keskeisin länsimaisia arvoja ja politiikkaa määrittävä lähtökohta. Kysymys ei tässä tapauksessa edes ole yksittäisistä sanoista, teoista tai ylilyönneistä, eikä edes joistakin maahanmuuttoa koskevista keinoista, vaan siitä, että PS ankkuroi ison osa koko poliittisesta linjastaan länsimaiselle sivistykselle erittäin vieraaseen ihmiskäsitykseen.”

“Sivistykselle vieraalla ihmiskäsityksellä” Vapaavuori viittaa siihen, että PS on vaatinut nykyistä tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa. PS:n virallinen linja on kuitenkin hyvin varovainen, sillä puolueen mukaan mustasta afrikkalaisesta voi tulla passin saatuaan “suomalainen”. Puolivillainenkin maahanmuuttokritiikki on kuitenkin kokoomuselitistille liikaa. Vapaavuoren mukaan on mahdotonta tehdä poliittista yhteistyötä sellaisten kanssa, joiden mielestä Suomi ei ole koko Afrikan kollektiivinen sosiaalitoimisto.

Kummallista kyllä, näkemykset “sivistyneestä ihmiskäsityksestä” eivät ole olleet este Vapaavuoren ja Zabludowiczin väliselle yhteistyölle. Vapaavuorta ei haittaa, että Zabludowicz on kanavoinut kymmenien vuosien ajan rahaa ja aseita väkivaltaiselle sionistihallinnolle, jonka väestöpolitiikkaan lukeutuvat Dna-testit ja pakkosterilisaatiot. Miksi kokoomuselitisti asettaa erilaiset “sivistyksen” standardit yhtäältä juutalaisille ja toisaalta suomalaisille?

Bloginsa lopussa Vapaavuori vannoo uskollisuuttaan globalisti-isännilleen sekä vakuuttaa taistelevansa murenevan Euroopan unionin puolesta:

“Euroopan Unioni on – kaikkine puutteineenkin – Suomen tärkein kansainvälinen viitekehys. Pienenä muusta maailmasta aina riippuvaisena kansakuntana kansainvälisyys, aito avautuminen maailmalle, on maallemme suorastaan elinehto.”

Kokoomuksen ja Keskustan lähestyessä vihervasemmistoa kaikkien kansallismielisten on syytä viimein unohtaa homehtunut “Ei vihollisia oikealla” -periaate. Kokoomus ei ole takavuosien kypäräpappipuolue vaan Zabludowiczin ja Vapaavuoren kaltaisten isänmaattomien rahaelitistien etujärjestö. Politiikan jakolinja ei ole “vasemmisto vastaan oikeisto” vaan “globalistit vastaan kansallismieliset”.

Lähde: Jan Vapaavuori

Lue myös:

Pormestari Vapaavuori matkustelee juutalaismiljardöörien luo veronmaksajien rahoilla

Stubbia rahoittaneella juutalaisella salainen veroparatiisiyhtiö – valtamedia vaikenee

22 KOMMENTIT

 1. PerusSionistit — alusta asti johdettu valeoppositio.

  Raimo Vistbacka (lainoppinut) ja Tony Halme taisivat olla ainoat aidot pelurit koko sakissa.

  • Ai Vistbacka? Ihka aito kotikommunisti. Herranen aika sentään. Halmeella oli munaa, sitä en kiistä.

   Persuilla on potentiaalia, kunhan saisivat karistettua puolueestaan pakottavan tarpeen olla “salonkikelpoinen”, joka tuskin tulee tapahtumaan niin kauan kun J. Halla-aho kavereineen julistaa Israelin ylivallan puolesta ja niputtaa kaikki islaminuskoiset samaan kategoriaan. Halla-aho on niittänyt mainetta sillä, että omaa hyvät taustatiedot asioista mihin ottaa kantaa, en silti ole vielä huomannut että Jussi olisi erottanut muslimeja toisistaan.

 2. Perussuomalaisillahan on muutenkin enemmän yhteistä SDPn kuin Zogoomuksen kanssa jos asiaa tarkastelee laajasta näkökulmasta. Toki nerkittävimmässä yksittäisessä kysymyksessä sekä yleisen moraaliposeeraamisen vuoksi yhteistyötä tuskin näiden välille tulee.

  Zogoomus on muutenkin matkalla kohti keskustan kohtaloa: toisaalta se on liberaali, mikä vetoaa vasemmistoon, mutta toisaalta kapitalistinen, mikä saa vasemmiston hylkimään sitä. Liberaalius on myös este yhteistyölle Persujen kanssa, joten tästä voi päätellä, että Kokoomuksella ei ole muuta tarjottavaa kuin vanha maine, joka katoaa yllättävän nopeasti.

  Toivotaan, että etnonationalisteja ei savusteta ulos puolueesta, sillä heillä on valtava potentiaali.

 3. Persut tulevat voittamaan seuraavat vaalit, se on selvää. Olipa sitten persujen johdossa millaisia sionisteja tahansa, niin tuo persuvoitto tulee rohkaisemaan etnonationalisteja aka. niitä ainoita nationalisteja ympäri maata. Kukaan ei voi enää pysäyttää nationalistien jyrää, joka tulee painamaan globalismin maanrakoon Euroopasta. Nythän joka helvetin tuutista tuputetaan holokaustiroskaa ja “natsit ovat hirviöitä”-dokkareita, koska jutkut ja jutkujen perseennuolijat tietävät menettävänsä valtaansa kovaa vauhtia länsimaissa. Epätoivo globalistien puolelta on käsin kosketeltavaa. Jos et halua tunnustaa suomalaisten verenperimän olemassa oloa, et ole kansallismielinen, esität vain sellaista. Rajat, yhteinen kieli ja yhteinen lippu eivät tee kansaa, yhteinen verilinja tekee.

 4. Sionisti ja -valeoppositiopuolue Perussuomalaiset = Samanlainen kansanpetturipuolue kuin muutkin valtapuolueet. Etnonationalistien kannattaisi erota omatoimisesti tuosta Rahavallan hännystelijöiden ja junttilaumasta.

  • Sionisti ja kansanpetturi Jan Vapaavuoresta ja rahaelitistien riistopuolue Kokoomuksesta puhumattakaan. Roskasakkia kaikki!

 5. Vapaavuori=Friberg

  Jälkimmäinen on tuttu nimi juutalaiselle.

 6. Kokoomus on globalisti-puolue ja Persut on sionisti-puolue.

  Tästä syystä molemmilla on paljon valtaa ja rahaa edistää puolueitaan. Näiden ulkopuolelle jäävät joutuvat edellä mainittujen hampaisiin.

  Tässäkö maamme reaalipoliittinen tilanne?

 7. Jos tässä maassa olisi kunnon kansallisvaltion lait, kuri ja järjestys, niin tollasen kansanpetturin vakituinen osoite olisi vankityrmä!

 8. Suomen media kutsuu jihadistiterroristeja, jotka murhaavat VALKOISIA eurooppalaisia, äärioikeistolaisiksi. Nyt on jo kiire saada terrorismi yhdistettyä äärioikeistoon ja Suomen media tietenkin tottelee (((työnantajansa))) käskyä tässä. Elämme mielenkiintoisia aikoja…

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006394513.html

  (Äärioikeisto muuten tarkoittaa ultrakonservatismia ja populistista nationalismia, jotka kumpikin kumartavat Israelia)

  • Suomessa on onneksi kansalaisten medialukutaito kehittynyt huikeasti viime vuosina, joten kansan kusettaminen ei ole niin helppoa kuin ennen.

   Tästä voidaan osittain kiittää MV-lehden saamaa suosiota pari vuotta sitten. Myös se, että suomalaiset ovat pieni kansakunta on edistänyt “valojen syttymistä” ihmisten päässä.

   Virkamiehet, poliittinen eliitti ja valtamedia alkaa olla pikku hiljaa kusessa ja tästä johtuen pieniä kansalaisia on alettu jahtaamaan ties millä verukkeella.

   Uusin käänne tässä on tämä hokeminen “vihapuheesta” ja “maalittamisesta”, joista pyritään syyllistämään pieniä kansalaisia, jotka eivät enää suostu nielemään tätä kusetusta.

   Tosin vankilat ovat jo täynnä, joten sinne ei vääriä mielipiteitä omaavia suomalaisia voi laittaa. Tosin tämä olisi jo “demokratian” vastaista. Eihän Suomi mikään Turkki ole!

   Matujen osuus muuten kasvaa vankiloissa koko ajan. Esim Vantaan vankilassa on kokonainen kerros matuille.

   • Kyllä. Ilja Janitskinin ylläpitämä MV-lehti oli menestys ja hyvä julkaisu! Kunnes puikkoihin tuli putinisti Janus Putkonen niin MV-lehdestä (UMV) todella tuli ryssämedia ja paskajulkaisu sekä sen suosio romahti.

    RIP Ilja Janitskin. Hieno mies!

 9. kyllä suomessa kannattaa kalastella sitå 45% äänestäjistä, ihan mahdollista, jos hallaaholla on munaa ja tahtoa. ensinäkin olla taipumatta mihinkään kompromisseihin tai uhkailuihin yms. luvata kansalle kansanäänestyksen eu:sta erolle ja muuta kivaa.. mahdollisesti jopa 51 prossaa ääniä vois saada

 10. Sionisti ja -valeoppositiopuolue Perussuomalaiset ovat samanlainen kansanpetturipuolue kuin muutkin valtapuolueet. Rahaelitistien kapitalistipuolue Kokoomuksesta puhumattakaan. Etnonationalisteilla pitäisi olla nyt sen verran selkärankaa ja lähteä itse ulos tuosta PS:n junttilaumasta.

  Jan Vapaavuori = Kansanpetturi
  Jussi Halla-Aho = Kansanpetturi
  Laura Huhtasaari = Kansanpetturi

  Kuten muutama muukin totesi, niin EI ole olemassa kansallismielisyyttä ilman rotutietoisuutta!

 11. Miten Vapaavuoren mielestä eurooppalaiseen ihmiskäsitykseen sopii kulttuuri jonka tavat ja uskonnon ohjeet ovat pitkälti vastoin:
  Lakejamme,
  Ihmisoikeuksia,
  Demokratiaa,
  Tasa-arvoa,
  Sivistystä,
  Tervettä järkeä
  ? ? ? ? ? ? ? ? ?

 12. “His goal with Planetary is to make an app reflecting the values of the commons, but that feels as seamless and familiar as the social apps we already use.”

Comments are closed.