Koti Uutisia Yritykset eivät halua työskennellä Malmössä

Yritykset eivät halua työskennellä Malmössä

6

Monikulttuurisuudestaan tunnettu Malmön kaupunki on väestönvaihdon myötä muuttumassa koko ajan kehitysmaalaisempaan suuntaan. Kaupungissa sattuu maahanmuuttajajengien ammuskeluja ja henkirikoksia säännöllisin väliajoin.

Jotkut yritykset ovat jopa päättäneet lopettaa toimimasta kaupungissa turvallisuusriskien vuoksi. Sunnuntaina Högs El -niminen sähköfirma teki alla olevan Facebook-päivityksen asiakkailleen:

“Hei, alla tiedote kaikille asiakkaillemme.

Koska Malmössä on suuri väkivallan ja ampumisen riski, tulee Högs El lopettamaan kaikki meneillään olevat työt Malmössä. Tämän jälkeen emme tule ottamaan vastaan enää töitä Malmössä, jos siellä ei tapahdu dramaattista muutosta.

Toivottavasti ymmärrätte tämän. Meidän pitää ajatella työntekijöidemme turvallisuutta. Teille, jotka asutte ja työskentelette Malmössä: toivomme, että tilanne Malmössä parantuu ja että siellä voisi jatkossa vierailla taas turvallisesti.

Ystävällisesti,
Högs El”

Lähde: PaavoTajukangas.com

6 KOMMENTIT

 1. Olen jo vuosia tuumannut, että parasta olisi jos Malmösta laitettaisiin sähköt, ruoanjakelu etc poikki ja annettaisiin kultamunien keskenään pohtia että miten sitä infraa nyt oikein sitten pyöritetään ja rakennetaan. Kyllä kultamunat pärjäisi hyvin keskenään ilman valkoisen miehen laitteita.

  • Voisivat tällä tavalla todistaa olevansa yhtä kehittyneitä kun Eurooppalaiset eikä tarvitsisi käyttää rasistien palveluita, kuten sähköä tai sossutukia.

 2. Mietitäämpäs hetki millainen porukka sitä epäjärjestystä aiheuttaa…

  Se on ryhmä maahan muuttaneita/tunkeutuneita henkilöitä jotka ovat tuhonneet oman yhteiskuntansa sen infran ja yhteiskuntarakenteet. Kaiken mikä oli saatu rakennettua -70 luvun loppuun mennessä.

  Ja minkälainen ryhmä on vastuussa tästä jatkuvasta hävityksestä ja yhteiskunnan alasajosta? Sellainen joka palvoo yhtä kiveä: Maahan pudonnutta meteoriittia, koska se on erivärinen kuin muu kiviaines ympärillä. Ja sitä kiveä palvotaan niin että ainakin kerran elämän aikana koitetaan päästä sen luo ja koskettaa sitä. Sen jälkeen ollaankin paljon eheytyneempiä ja täynnä “pyhää voimaa”. Ja jos on oikein harras uskovainen, käy elämänsä aikana kiertämässä tätä kiveä monta kertaa ja koskettamassa sitä monta kertaa.

  Tämä samainen ryhmä ihmisiä tappelee verissäpäin veljiensä kanssa siitä kuka pitää valta hyky-yhteiskunnassa. Joku joka eli 1600 vuotta sitten vai hänen veljensä. Eiköhän valtaa pidä nykymaailmassa täysin toinen rotu. Tai vielä paremminkin: raha.

  No, näiden epäjärjestystä aiheuttavien henkilöiden päivä kuluu väitellessä ja välillä puukolla sohiessa. Ammuskellen ja välillä räjäytellen. Koska kuten niin hyvin kirjoitettu “Uskonto on Muhamedille tärkein. Muhamed on väärinymmärretty. Muhamed kokee itsensä sorretuksi. Uskonto on Muhamedille tärkein. Muhamed haluaa tulla kuulluksi. Muhamed haluaa rauhaa. Muhamedille uskonto on tärkein”. Tai jotain tähän suuntaan…

  No, sähköyhtiö antaa rauhaa ko alueelle.

 3. Kuten eivät Bronxissa, eikä Harlemissa. Kova ja välttämätön päätös joka osoittaa, että taas yksi osa kansankodista on jouduttu hylkäämään.
  On olemassa eräs keino. Kun sinne lähettää hesarin toimittajan raportoimaan, tulee kaupungista todellinen nukkumalähiö.

  • Ihme juttu kun näiltä mustien asuttamilta alueilta katoaa yrityksetkin… varmaan rasististen yritysjohtajien tahallista toimintaa.

Comments are closed.